Cròniques 23/04/2022

Infantil Femení
SAFA Gavà 3 – 1 CV Olot Greda
25-21 / 25-14 / 18-25 / 25-17

Per Sant Jordi les Greda anaven a terres del Baix Llobregat.
El primer set les ha portat per davant en el marcador fins que s’han vist remuntades en el llindar dels 20 punts i l’han acabat perdent. A partir d’aquí els ànims han decaigut, ja no coordinant massa bé el 2n set. Tot i remuntar una mica guanyant el 3r, les rivals han fet valdre les seves dues jugadores més potents per rematar i fintar en llocs on les olotines no podien o sabien arribar per tal de finiquitar un partit que ha merescut caure del cantó local.
Seguim amb la ratxa de derrotes que va començar a final de la primera volta de la 2a fase i sembla difícil de poder-ne sortir, encara que tot està en la mentalitat i l’actitud davant dels moments adversos. Cal polir detalls, però hi ha motius i talent suficients per pensar en positiu.
No els hi calia cap Sant Jordi per combatre, perquè aquestes princeses en saben com per valdre’s per elles mateixes i tenir, fins i tot, representació a la selecció gironina de les territorials, però avui no han pogut amb el drac.

CV Olot Lava 0 – 3 CV Esplugues
24/26 16/25 15/25


Juvenil Femení
CV Olot 3 – 0 CE L’Hospitalet
25/21 25/22 25/23

Ja ens ho va semblar que, la incomoditat de les reduïdes dimensions de la pista de l’Hospitalet, van ser una de les causes de la derrota a la primera volta de les juves davant l’equip barceloní. I ahir, les noies den Carlos ho van confirmar, traient-se l’espineta que tenien clavada des de llavors, i deixant sense opció, aquesta vegada a la pista Jordi Mora, a les de l’Hospitalet. Tot i el fluix començament de partit, on semblava que cap dels dos equips volgués jugar, cometent per les dues bandes, molts errors en el servei, poc a poc les nostres, van deixar de fallar, van agafar les regnes, i treballant en recepció, i amb pocs errors defensius, van començar a acostar pilotes a la xarxa, a on es va encertar a l’hora de repartir el joc, podent atacar per totes les posicions. A mes, llavors si, el bon servei local, dificultava el joc per zona tres visitant, que era l’arma més buscada per atacar a la defensa olotina. Només en el tercer set, l’Hospitalet es va posar uns punts per davant en marcador. Però llavors les noies van saber mantenir el cap fred, retallant mica en mica la diferència que havien posat les visitants, i el partit es va acabar, igual com va començar. Amb servei a la xarxa per part de l’Hospitalet.


Cadet Preferent
CV Olot Volcànic 3 – 0 CV Terrassa
25/15 25/16 25/22

El primer set les volcànic van posar en marxa el bon joc deixant els de Terrassa sense cap opció de remuntar o intent de guanyar el set. El segon va ser la mateixa tònica i el Terrassa no va reaccionar en cap moment sorpreses pel bon joc de les volcànic. El tercer set les de Terrassa van augmentar els atacs i les volcànic van tenir més feina, però el bon joc va sorgir amb l’empat del set, deixant clavades les terrassenques a 22.


Infantil Masculí
CV Girona 0 – 3 CV Olot
18/25 16/25 10/25
Partit amb poques dificultats. L’Olot ha estat superior des de principi a final del partit. Continuem practicants les jugades treballades a l’entrenament i intentant veure els espais per començar a col•locar pilotes estratègicament.


Cadet Femení
CV Olot 3 – 0 CE L’Hospitalet
30/28 25/12 25/17

Semblava que l’anada a la pista de l’Hospitalet va ser un partit perdut a causa de la complicació de la pista, amb espais reduïts. La lluita que tenen en el primer set sembla que no va ser així, un set etern amb faltes grans per part dels dos equips, amb els 5 primers punts aconseguits per falta en els saques per part dels dos equips però al final es guanya el primer set. Aquesta victòria es una victòria positiva perquè les olotines es creguin que poden guanyar i això fa que els dos següents sets posin ordre a la pista i aconsegueixin la victòria amb molta diferència. Felicitem a les nenes per l’actitud a la pista. Enhorabona, seguim així !!!


Cadet Masculí
CV Canet 1 – 3 CV Olot
25/12 22/25 23/25 23/25

Partit molt complert dels nostres cadets que, tot i les baixes i els canvis de posició, van saber aixecar un partit que es podia complicar molt.
Primer set on l’Olot li va costar molt trobar-se còmode i quan van començar estar-ho, el set ja era pels de Canet.
Segon set amb alguns canvis tàctics que va fer que els olotins milloressin molt la recepció i se sentissin més còmodes a pista emportant-se així el segon set .
Un tercer i quart igualats i lluitats fins als trams finals de set on els olotins van tenir més sang freda per resoldre el final partit i portant els 3 punts cap a la Garrotxa.


Juvenil Masculí
CV Encamp 0 – 3 CV Olot
18/25 23/25 23/25

Després d’un llarg viatge ha arribat una victòria molt anhelada. Tot i algunes baixes, el partit ha estat bastant plàcid davant d’un rival molt fort físicament i amb molta més alçada que els nostres jugadors. En aquesta ocasió l’equip no s’ha encongit en cap moment i ha mantingut el cap fred en tot moment. No s’ha deixat intimidar ni pel sorollós públic, ni per l’àrbitre, ni pel rival. Cal destacar la bona gestió de l’entrenador i la millora del rendiment dels jugadors arribats aquesta temporada.
Esperem que aquest partit serveixi de punt d’inflexió i continuar el bon camí.
Ànims nois!