Cròniques 02/04/2022

Infantil Femení
CV Olot Lava 1 – 3 CV Sant Cugat
21-25 / 25-10 / 20-25 / 22-25

Tot i la derrota , l’ Infantil femení Lava ha tornat a demostrar el seu gran joc. Amb el primer set perdut hem aconseguit l’ 1a1 guanyant amb diferència al segon set.
En el tercer set, Sant Cugat a sortit fort amb jugadores clau , però hem seguit lluitant i no els hi han posat gens fàcil, però petites errades han decantat el set el seu favor 20-25.
El quart , ha estat molt renyit i ajustat. Semblava que aniríem a pel cinquè set estant 22-22, però el nervis i el bon joc del Sant Cugat han decantat al marcador al seu favor..22-25.
Felicitar a les jugadores l’ entrenador! A seguir treballant i demostrant el bon joc que esteu fent. Ens heu fet disfrutar!!

CV Sant Pere Pescador 3 – 1 CV Olot
25-18 / 25-12 / 18-25 / 25-21

Ratxa de derrotes per les infantils greda. Han entrat en una dinàmica on comencen malament els sets, les rivals agafen molt d’avantatge al marcador i quan reaccionen, són capaces de trenar jugades i retallar distàncies, però ja no tenen marge per cap error que no doni el set a les rivals. Només van poder guanyar un set a un Sant Pere que no és millor que elles (i així s’ha demostrat en els 2 enfrontaments de la fase anterior).
Són capaces de fer grans combinacions i fer plantejaments tàctics que estan a anys llum de les contrincants. Per altra banda, costa fer atacs amb remat i es “regala” la pilota a l’equip contrari i, si es desmoralitzen, les jugadores de pista s’han d’autogestionar la remuntada anímica que potser arriba massa tard. Cal quedar-se amb la part positiva, tenint molt present la negativa que les farà créixer com equip. En moments com aquests cal més cor que cap per tornar a pujar els ànims. Endavant noies!

Juvenil Masculí
CV Vall d’Hebrón 3 – 0 CV Olot
25/19 25/19 26/24

Com va essent habitual els nostres els costa entrar al partit, sobretot a l’inici. Les pròpies errades, i decisions incongruents per part de l’arbitre, han condicionat el desenllaç final del partit. Malgrat el resultat final, l’equip rival no ha estat superior, ni en joc, ni en comportament. Encara maca una mica més de fortalessa mental i creure, sobretot creure amb el què es treballa durant la setmana.
A seguir creixent.
Ànims nois!

Infantil Escolar Femení
CV Olot 0 – 3 Figueres Verd
17/25; 18/25; 19/25

Tenim molt clar que, tot i el context competitiu que dóna un campionat, la funció dels equips que participen a les lligues escolars, sobretot, és és aprendre. I entre d’altres coses, aprendre a competir. I avui, les noies de l’infantil escolar, haurien d’haver après una cosa important. La força d’un equip, ha de suplir les baixes de les jugadores. Siguin les que siguin. Perquè si vas a competir sense força, llavors passa el que passa. Els partits, es poden perdre, o guanyar. Però el que no es pot, és no competir dins les teves possibilitats. Si avui, no s’ha après ni aquesta lliçó, llavors si que, el partit no haurà servit gaire de res. Només per veure com el Figueres verd no tenia masses problemes, davant un Olot que ha de tenir clar que l’important no és guanyar o perdre, si no la forma en que o fas.

Aleví Escolar
AVAP Eiximenis 2 – 3 CV Olot Lava
19-25 / 25-23 / 23-25 / 25-22 / 12-15

Molt bon partit, molt ben lluitat i treballat de les jugadores Alevines Olotines, en la pista exterior Gironina.
Durant l’escalfament, ja van experimentar la dificultat afegida de jugar a vòlei amb el sol de cara i el vent, que a vegades impedia un bon control de la pilota.
Tot i així, l’equip va estar molt ben situat a la pista i amb moltes ganes, salvant la gran majoria de pilotes que no es podien controlar i fent algunes bones jugades en els diferents sets disputats.
Cal destacar l’esforç de totes per imposar-se a les adversitats i a la durada del partit, 2h, per tirar el partit endavant i acabar guanyant un partit molt disputat.
Felicitats a totes!!!

PME Sant Pere Pescador 0 – 4 CV Olot Greda
6/25 7/25 13/25 12/25

Victòria de l’aleví Greda, davant un Sant Pere pescador dinàmic i amb bona actitud, però amb alguna jugadors més petits en edat. Lluny de relaxar-se però, l’equip olotí va fer el seu joc, que el va portar a la victòria final.

Aleví Federat
CV Olot 4 – 1 Vòlei Sant Fruitós Blanc
15-5/ 15-10 / 15-10/ 12-15 / 16-14

Quin partit tan bonic!!!!!
El dissabte vam veure un equip totalment entregat i coordinat lluitant per la victòria amb les de Sant Fruitós blanc. Davant d’un rival de nivell igualat, s’ha sumat que l’equip olotí ha jugat molt bé: cridant les pilotes amb una molt bona recepció, col·locant, rematant… i mica en mica anar agafant confiança en el propi joc; i també ha sabut aprofitar molt bé el joc del contrari per muntar jugades maques i interessants que permeten veure la bona evolució que estan fent tots/es plegats/es.
Es van recollint els fruits dels entrenaments i dels partits jugats durant aquesta temporada.
A causa dels nervis, al 4rt set s’han encallat una mica, la resta han sabut mantenir la concentració a tope!
Seguim entrenant, seguim jugant, seguim creixent!!!!
Endavant equip!!!!!!

Juvenil Femení
CH Bordils 1 – 3 CV Olot
25/19 21/25 20/25 20/25

Tercera victòria consecutiva de les noies d’en Carlos, aquesta vegada a la pista del Bordils, en un partit en el que es va anar de menys a mes. L’Olot coneixia molt bé com contrarestat les armes del Bordils. Per això, es va apretar molt en el servei, dificultant el joc per zona tres de la millor atacant local. Tot i això, les nostres no aconseguien fer una bona transició defensa atac, no es trobaven còmodes a la pista, i van anar a remolc tot el primer set. A partir d’aquí però, les pilotes van començar a arribar a les atacants olotines, que poc a poc, van començar a atacar, i obrir distàncies en el marcador. Un marcador que van saber controlar amb bon joc, i sense masses errades fins aconseguir una merescuda victòria. AMUNT NOIES!!