Cròniques 07/03/2021

VÒLEI EN TEMPS DE PANDÈMIA

En la lliga de Primera Divisió Nacional sènior masculí, l’Olot va rebre a l’AE Manresa, equip que està entrenat per l’olotí Pau Llach. El Manresa ocupa una de les darreres places de la classificació i està necessitat de punts per poder salvar la categoria, això va fer que l’equip jugués amb molta ansietat i errors no forçats. Per contra, l’Olot, amb la feina ja feta, va aprofitar el partit per fer jugar a tothom i, sobretot, a jugadors juvenils que de mica en mica van prenen el relleu dels veterans. El resultat final va ser de 3 a 1 favorable als olotins amb parcials de 25-17, 22-25, 25-14 i 25 a 21.

A la Segona Nacional el sènior femení de la Primera Divisió catalana (o com es diu ara Segona Nacional), el partit es va ajornar per petició del Balàfia de Lleida.

El sènior masculí “B” (els peixets de l’Edu) que milita a la segona catalana,  es va desplaçar al camp del Caldes i va aconseguir una important victòria per 1 a 3 i parcials de 23-25, 25-27, 25-14 i 13-25 que el situa en la part alta de la classificació i amb aspiracions a col·locar-se en el grup que aspira a l’ascens. El joc olotí va ser coral, tothom va aportar el seu granet de sorra i va participar activament en el sistema de joc plantejat de manera sistemàtica i contundent dins de les dues línies, una d’atac i l’altra de defensa, que des de la direcció tècnica de l’equip (Edu i Mayans) s’havien estudiat a través de la visualització dels vídeos dels partits.

Pel que respecta a les categories femenines de formació, el cadet i el juvenil, es varen desplaçar a Lleida (camp del Cecell) i l’infantil va jugar a casa contra l’Hospitalet. A Lleida la cosa no va anar gaire bé, tant el cadet com el juvenil varen perdre per 3 a 0 amb parcials prou contundents per dir que la superioritat lleidatana va ser molt clara.

L’Infantil també va perdre per 0 a 3 amb un primer parcial molt dur, només va fer sis punts i que desprès va poder arranjar amb parcials més ajustats fent 17 i 18 punts respectivament.