Cròniques 27/02/2021

I… continuem, si fa una setmana es varen incorporar a les pistes de joc les categories inferiors, des d’infantils fins a juvenils que tenien accés a una competició nacional, aquesta setmana ha començat a jugar el sènior masculí “B”, altrament dit “peixets” o “homes de l’Edu”. Aquesta incorporació a la competició no s’acaba d’entendre ja que estem parlant d’una segona categoria d’àmbit català, però benvinguda sigui.

També cal dir però, que en totes les categories i en tots els equips hi ha problemes…. jugadors/ores que ha decidit esperar a veure què passa, gent que es queda a casa per por… esportistes menuts que els seus pares i mares no veuen clar el retorn o, senzillament, gent que ha desaparegut… Davant això el club ha hagut de reinventar-se, passant jugadors i jugadores d’un costat a l’altre, fent doblar partits als valents i valentes o senzillament anar a jugar amb el que es té.

Entre tots i totes hem de valorar l’esforç i el sacrifici que la nostra gent (la que queda) està fent a les pistes de joc, cal agrair el seu compromís envers l’entitat i, sobretot, el seu respecte als seus companys i companyes de joc. 

 

 

Fins a set partits estaven programats aquest cap de setmana, un a casa i la resta a camp de fora.

 

En la lliga de Primera Divisió Nacional sènior masculí hi havia previst un desplaçament al camp de l‘Aula (Barcelona), però aquest partit es va suspendre per un cas de COVID a l’equip barceloní… resta pendent.

En la lluita per poder tenir un bon lloc a la fase d’ascens a la Primera Nacional el sènior femení de la Primera Divisió Catalana (o com es diu ara, Segona Nacional) les noies de l’Olot es varen imposar al camp del Molins amb un marcador final de 1 a 3. Es va perdre el primer set però a partir d’aquí l’equip va començar a centrar la recepció i la defensa i es varen acabar els problemes.

Amb aquesta victòria i a manca d’un partit de la primera fase l’Olot es situa en la primera posició del seu grup amb els mateixos punts que el Sant Esteve Sesrovires.

El sènior masculí “B” (els peixets de l’Edu) que milita a la Segona Catalana,  varen tornar a la pista Jordi Mora i ho varen fer de la millor manera possible amb una clara victòria per 3 a 0 (25-17, 25-22, 25-21) davant el Sabadell “B”. L’equip compta amb 6 peixos sèniors i la resta es complementa amb jugadors juvenils i cadets que així tenen un bon aprenentatge, i amb aquesta formulà la cosa va funcionar força bé, destacant sobretot el punts que l’Edu va fer per la seva zona 2, tot el que va tocar ho va convertir en petroli.

Els juvenil masculí es va imposar al camp de l’IES Montserrat de Barcelona, també per un clar 0 a 3 amb parcials de 19-25, 19-25, 12-25. El partit no va ser res de l’altre món ja que aviat es va veure que l’Olot era superior i només les continuades rotacions visitants varen permetre ajustar el dos primers sets, el tercer va ser clar i net pels interessos visitants garrotxins.

Pel que respecta a les categories femenines de formació, el cadet i el juvenil, es varen desplaçar a Lloret i l’infantil va anar a Premià.

A Lloret la sort va estar diversa, així mentre el Cadet guanyava clarament per 0 a 3 amb parcials de 18-25, 20-25 i 16-25, el Juvenil perdia molt justet per 3 a 1 i parcials de 26-24, 22-25, 25-16 i 25-23. Les cadets varen jugar bé i a estones molt bé imposant-se amb comoditat a un Lloret molt lluitador. El Juvenil per contra, molt just d’efectius, va lluitar contra un Lloret superior físicament però sempre va estar allà per guanyar el set i varen ser el petits detalls que no varen permetre la victòria.

L’Infantil està en plena formació o, més ben dit, nova formació. Per les raons exposades al principi, bona part de les noies infantils han d’anar a completar l’equip Cadet i les seves vacants han estat ocupades per les jugadores de l’infantil “B”.

Aquest equip ha començat a treballar fa quinze dies i resta molta feina per fer… poc a poc. En el seu desplaçament a Premià va perdre per 3 a 0 (25-15, 25-17, 25-10). Es varen lluitar dos primers sets i es va perdre de forma molt clara en el tercer… temps al temps.