Cròniques 04/05/2019

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
VÒLEI OLOT “Hotel l’Alta Garrotxa” – Vikings el Prat: 3 – 0 ( 25-15, 25-23, 25-17)

CONFIRMAT…. L’equip es queda a la Primera Divisió Catalana.

Feia falta un punt i dissabte es van assolir el tres davant un devaluat Vikings. El partit no va ser res de l’altra món, l’Olot va ser superior en tots els trams del partit i només en el tercer set la cosa va tenir certa emoció, més per desencert local que per mèrits de les visitants.

Les línies olotines van funcionar correctament i l’atac visitant era una i altra vegada aixecat per la defensa olotina que permetia dues i tres opcions de fer punt…res a dir… Felicitar a l’equip perquè a manca de dues jornades per finalitzar la lliga la feina ja està feta.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Júlia Malibran, Carla Boix, Estel Pozo, Miriam Nieto, Paula Busquets, Aina Font i  Cris Usan (lliure).

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells” – Òptica Vilanova: 1 – 3 ( 9-25, 20-25, 25-18, 23-25)

UN PETIT DESASTRE… Això és el que es va poder veure dissabte passat a la pista Jordi Mora. Els passarells no estan per a gaires alegries i a la manca d’ànim cal sumar-hi les baixes de jugadors importants… tot junt ha portat l’equip a un estat de depressió endèmic.

Primer set per oblidar amb un marcador en contra escandalós i a partir d’aquí a empentes i rodolons es va poder igualar la cosa, però el mal ja estava fet i l’equip no va poder aixecar un resultat que ja estava sentenciat en el primer set.

Jugadors: Ferran Mayans,  Carlos Lopez, Joan Santaeularia, Pau Santaeularia, Marc Durban, Marc Baldó i  Ruben Nadales.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
Vòlei Vilassar – C. VÒLEI OLOT

LES CADETS CLASSIFICADES PER DISPUTAR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA….. i es va fer en una pista molt difícil com és Vilassar.

La jornada matinal va començar amb les juvenils que es van treure el partit amb molta solvència per 1 a 3 amb parcials de 25-21, 22-15, 17-25 i 19-25… sembla estrany però ara que s’està acabant la temporada les juves han trobat el seu lloc i la manera de demostrar sobre la pista que són (sempre ho han estat) un bon equip. Es va perdre el primer set, però a partir del marcador advers del segon 21 a 19, l’equip va escalfar les calderes de vapor i va començar a funcionar com un rellotge suís donant consistència a totes les seves línies i fent miques la defensa rival a partir d’una recepció i defensa perfecta i uns atacs per zona central  espectaculars… bé, molt bé.

El cadet va patir, el Vilassar era el líder de la classificació i l’Olot portava la baixa de dues jugadores centrals (zona 3). Es va perdre el primer set 25 – 21, però es va saber reaccionar i recolzats per un bon servei es va esborrar de la pista a un Vilassar que va perdre la recepció 15 a 25. En el tercer set l’Olot va tornar a caure i va deixar viure molt còmodament al Vilassar 25 a 21. En el quart l’Olot va tornar a ser el del segon i va tornar a escombrar amb molta elegància 12 a 25 i …. així es va entrar en el cinquè i definitiu set on la igualtat va ser màxima i va provocar un final d’infart, però que va caure pel costat visitant 13 a 15.

Amb aquest dos punts el cadet es classifica per jugar la fase final del Campionat de Catalunya a Lleida i que dóna dret al campió a anar a campionats d’Espanya. FELICITATS.

Jugadores Cadets:  Coral Rodés,  Sira Palacios, Aina Rodés, Maria Barranco, Estel Cerezo, Amanda Viladecans,  Jana Font i Aina Font

Jugadores Juvenils: Berta Roca, Estel Pozo,  Marina Sanchez, Daphne Galindo, Júlia Malibran, Berta Malibran, Laura Grauvilardell i Neus Cros

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
Sant Celoni – C. VÒLEI OLOT   : 3– 2 (20-25, 25-22, 14-25, 25-17,16-14)

DECEPCIÓ. La defensa del Sant Celoni va enviar en orris tots els esforços olotins per endur-se el partit. El partit va ser llarg i l’Olot va jugar a estones bé, altres molt bé (poques) i estones malament i molt malament (moments claus). La llàstima va ser perdre un partit que es va portar al cinquè set i en qual l’Olot va tenir un marcador a favor de 10 a 14… o sigui, que va desaprofitar 4 pilotes de partit.

Cal, però, reconèixer la progressió d’un equip que és molt jove i que es va fer de nou al començament de la temporada i en què hi participen moltes jugadores que han de ser i seran el futur.

Jugadores: Prat, Santaeularia, Canalies, Feliu, Guix, Clara, Coma, Colldecarrera M, Colldecarrera J, Burch, Juvanteny  i Font