Cròniques 27/04/2019

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
Cv Barça – C. VÒLEI OLOT “Hotel Alta Garrotxa” 1 – 3 ( 20-25, 25-22, 22-25, 19-25)

A UN PUNT…..  De la permanència directa. Aquesta és la conseqüència de la important victòria de les noies a la difícil pista del Barça. L’equip anava justet amb les baixes de la central Míriam i de la lliure Sandra, la cosa no pintava gaire bé, però l’equip va saber treure el seu orgull i en línies generals va fer un gran partit sorprenent a un Barça que va perdre els nervis (tres targetes) i que va fer gala del seu mal perdre.

L’Olot va dominar el partit des del seu inici i va mantenir l’equilibri en totes les seves línies, fet que va ser determinant per assolir la victòria que acosta l’equip a la permanència directe… bé molt bé per a les jugadores d’en Carlos Costabel.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Júlia Malibran, Carla Boix, Júlia Serra , Aina Font, Paula Busquets i Cris Usan (lliure)

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
Cv Cubelles – C.VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells”: 3 – 1 ( 25-21, 25-15, 22-25, 25-17)

AIXÒ ES FA LLARG… La lliga s’està fent molt llarga per les gavines que tenen moltes dificultats per poder reajuntar sis jugadors per anar a fer els partits. Amb aquesta dinàmica els resultats no poden ser positius i, sobretot en els desplaçaments, l’equip sempre surt derrotat. La poca infanteria que queda, lluita, però hi ha pocs efectius per garantir una igualtat a la pista i a Cubelles va passar exactament el mateix que altres caps de setmanes, un set i encara gràcies… ànims que això s’acaba.

Jugadors: Ferran Mayans,  Marc Baldó, Edu Font, Carlos Lopez, Joan Santaularia, Jep Rovira i  Ruben Nadales.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
VÒLEI OLOT – VÒLEI Rubí

SIS PUNTS… que donen la permanència matemàtica a les cadets i a les juvenils.

La visita del Rubí feia respecte, no tant per la potència de les rivals com per les nombroses baixes que tenia l’Olot tant en cadets com en juvenils, però a l’hora de la veritat tots dos equips van treure els seus partits amb molta solvència.

A les 10 del matí van jugar les juves i el resultat va ser prou contundent, 3 a 0 amb parcials de 25-17, 25-20 i 25-11 en un partit “pla” en què l’Olot, sense tenir gaire brillantor, va ser superior en tots els aspectes del joc i cal valorar l’aportació de les jugadores cadets, ja que només hi havia cinc jugadores juves.

Les Cadets ho varen tenir una mica més complicat, encara que també van guanyar per 3 a 0 (25-21, 25-18 i 25-20) però els mínims problemes van venir perquè les jugadores olotines anotaven en els dos marcadors… en el propi i en el rival, amb nombroses errades no forçades que permetien respirar a un Rubí inferior. Com a mal menor cal dir però, que les noies van saber reaccionar en cada final de set.

Jugadores Cadets:  Neus Ribes, Sira Palacios,   Maria Barranco, Estel Cerezo, Bruna Granados,  Jana Font, Júlia Sabé i les infantil Ivet i Estel.

Jugadores Juvenils: Berta Roca, Marina Sanchez, Daphne Galindo, Júlia Malibran, Berta Malibran.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí
C.VÒLEI OLOT “Espuña” – CN Sabadell : 0 – 3 ( 16-25, 19-25, 23-25)

AMB TOT EL PEIX VENUT i sense cap opció per obtenir una plaça classificatòria pels campionats de Catalunya, el líder, el Sabadell, no va tenir gaires problemes per guanyar a un voluntariós Olot, però que mancat de la motivació necessària no va tenir la intensitat imprescindible per diputar els punts.

Cal donar mèrit a aquest equip que tota la temporada s’ha estat barallant amb el bó i millor del VÒLEI cadet de Catalunya. 

Jugador: Lluc Carrillo, Aran Fernandez, Martí Terrades, Guillem Matabosch, Miquel, Eudald Sagué, Eliat, Aniol Vergés, Ot Torrents i Martí  Sucarrats.

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
C.VÒLEI OLOT – Premià de dalt     : 3– 2 (7-25, 25-13, 23-25, 25-8,15-12)

MUNTANYA RUSSA… En un partit en què estava en joc la segona plaça de la lliga, cosa que es va notar en els dos equips i que va provocar que quan una empenyia l’altra anava directe cap avall, així tot el partit però l’Olot va tenir el cap més clar en el cinquè i definitiu set.

Jugadores: Prat, Santaeularia, Canalies, Feliu, Guix , Sira Palacios, Coma, Colldecarrera M, Colldecarrera J , Burch, Juvanteny  i Font