Cròniques 11/05/2019

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
Lloret – C. VÒLEI OLOT “Hotel l’Alta Garrotxa”: 0 – 3 ( 23-25, 14-25, 22-25)

MÉS… victòries per confirmar una dinàmica engrescadora. L’Olot va encarar el penúltim partit de la temporada amb la tranquil·litat i confiança que dóna tenir la permanència assegurada i aquesta va ser la tònica de tot el partit, superioritat olotina que sense fer gaires res de més va anar decantant el partit vers el costat visitant demostrant que, malgrat tenir pocs efectius, totes les jugadores saben perfectament el que han de fer i quines son les seves responsabilitats… llàstima que això s’acabi.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Sandra Martinez, Paula Busquets,  Carla Boix, Júlia Serra, Miriam Nieto i Cris Usan (lliure)

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
Vòlei La Palma – C. VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells” : 3 – 0 ( 25-19, 25-19, 25-23)

CAIGUADA LLIURE…. sense aturador. L’avió dels passarells està caient en “barrena” i no troba el final del túnel, al camp de La Palma, més del mateix, limitació del joc de l’Olot que amb molts pocs recursos no va ser capaç de fer pessigolles als locals. És d’agrair, però, l’esforç dels jugadors que queden en el partit per continuar mostrant un elevat esperit de lluita a la pista, encara que amb això no n’hi ha prou per treure els partits.

Jugadors: Ferran Mayans,  Carlos Lopez, Joan Santaeularia, Pau Santaeularia, Durban, Ruben Nadales, Eudald Sagué i Marc Baldó

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
VÒLEI OLOT – C. Vòlei Sant Boi   

CONFIRMACIÓ, del bon moment que estant vivint els dos equips. Contra el Sant Boi es van treure els sis punts en joc i el que és més important, es van veure dos equips en plena forma i amb ganes de continuar jugant a vòlei.

Les juves van demostrar que ara, per fi, han trobat un model de joc i que independentment de com vagi el marcador elles son capaces d’imposar-se a les rivals. Es va guanyar per 3 a 0 amb parcials ajustats de 28-26, 25-21 i 25-22 però sempre amb la sensació de que no es podia escapar el partit. Resta un partit per acabar la lliga, ja fa dies que la permanència està a la butxaca i la llàstima és que això s’acabi.

Les cadets van allargar una mica més el partit, 3 a 1, guanyant amb parcials de 25-12, 21-25, 25-19 i 25-21, i va ser el primer parcial, precisament, el que va fer mal a l’equip ja que al imposar-se de manera tant clara, el relaxament es va apoderar del joc olotí i ja va ser una constant en tot el partit. Es va guanyar perquè l’Olot és més equip que el Sant Boi, però cal posar-se les piles pel proper cap de setmana a Lleida en els campionats de Catalunya.

Jugadores Cadets:  Coral Rodés, Júlia Sabé, Neus Ribes,  Sira Palacios, Aina Rodés,   Maria Barranco, Estel Cerezo, Amanda Viladecans,  Jana Font i Aina Font

Jugadores Juvenils: Berta Roca, Estel Pozo,  Marina Sanchez, Daphne Galindo, Júlia Malibran, Berta Malibran, Laura Grauvilardell i Neus Cros

 

Campionat de Catalunya de 2a  divisió infantil femení
Sant Fruitós – C.VÒLEI OLOT   : 1– 3 (10-25, 18-25, 25-23, 15-25)

RECUPERACIÓ….  dissabte passar es van guanyar dos punts d’or per poder participar en la final de la lliga plata. El partit no va ser gaire lluït per part dels dos equips, les locals, amb molts de problemes de recepció no podien muntar cap jugada que intimidés a les olotines que es van contagiar del joc del Sant Fruitós deixant escapar incomprensiblement un set.

Jugadores: Prat, Santaeulària, Canalies, Feliu, Guix, Coma, Colldecarrera M, Colldecarrera J , Burch i Juvanteny.