Cròniques 03/10/2020

Segon cap de setmana que s’ha aconseguit guanyar la batalla a la pandèmia. Les lligues continuen vives i esperem que sigui per a molt de temps.
Aquest proper cap de setmana dona inici la lliga sènior masculí de primera nacional amb un desplaçament a l’illa de Tenerife…. esperem i confiem que es pugui jugar el partit i que l’equip torni amb bones notícies.


VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
VÒLEI OLOT – Hotel Alta Garrotxa – CV Gavà : 3 – 1 (25-16, 21-25, 26-24, 26-24)

Jugadores: Patri Palacios, Carla Boix, Helena Ortiz, Berta Roca, Paula Busquets, Cris Usan, Marina Sanchez, Sandra Martinez i les juves, Aina Font, Maria Barranco, Sira Palacios, Jana Millan i Aina Rodés.

L’Olot no va fer un bon partit. Primer set acceptable amb força suficiència i amb l’equip funcionant a mig gas però amb un bon repartiment del joc cosa que feia que el Gavà (molt defensiu) no sapigués gaire el que tenia que fer.

A l’inici del segon set la cosa es va començar a esguerrar, lesió de la passadora Patri Palacios i el Gavà es va començar a enfilar a les barbes de les olotines. L’Olot va deixar de combinar, la recepció va caure i és va oblidar (mala recepció) de l’atac per zona 3 (mig de la xarxa), això va facilitar molt la feina de la defensa visitant i va dificultar molt l’atac per les puntes que era sempre contra quatre mans.

Així el partit va entrar en fase de picar pedra, l’Olot tenia que guanyar a la rival i tenia que arranjar els seus propis errors, doble feina per un equip que no estava bé… però precisament aquí va venir el mèrit de totes les jugadores olotines que es varen posar el mono de fer feines i varen assolir la segona victòria consecutiva de la lliga.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil i cadet femení * recordem que el juve i el cadet sempre jugant junts contra el mateix club.
VÒLEI OLOT – CN Sabadell

Juvenil. Derrota per 1 a 3 amb parcials de 25-23, 16-25, 17-25 i 9-25

De més a menys fins arribar a un quart set amb un parcial en contra de vergonya ja que l’Olot només va fer 9 punts.

Poc a comentar, el primer set l’Olot va jugar bé, amb control del joc i donant bona resposta al potent servei visitant… però a partir d’aquí… sense cap tipus de lògica l’Olot va caure de genolls, tot va anar malament fins acabar amb els ànims per terra i sense cap tipus d’esma per maquillar un resultat molt dolent.

Res més a dir… cal continuar treballant i analitzar el perquè de tot plegat.

Jugadores: Aina font, Bruna Granados, Aina Rodés, Júlia Sabé, Jana Millán, Amanda Viladecans, Maria Barranco, Jana Font i les cadets Sira Palacios i Clara Font.

 

Cadet. Derrota per 0 a 3 amb parcials en contra de 14, 23 i 19 

L’Olot només va poder presentar 3 cadets al partit, la resta infantils… i es clar el Sabadell en va treure profit.

De totes maneres, té cert mèrit el fet de lluitar contra equips superiors en edat i físic i poder ajustar, en certa manera els parcials en els sets.

L’equip olotí, liderat per una Sira Palacios que era a tot arreu, va donar la cara però va estar mancat de contundència en les seves accions, sobretot en la recepció del servei visitant que va fer molt i molt de mal a la segona línia olotina…. continuarà

Jugadores: Sira Palacios, Nora Prat, Mar Castanyer i les infantils,  Berta Guix, Aitana Micó, Iria Santaeulària, Clàudia Juvanteny, Clara Font, Martina Colldecarrera, Júlia Colldecarrera i Irina Coma

 

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió infantil femení
VÒLEI OLOT – Vòlei Esplugues : 0 – 3

Jugadores: Clàudia Juvanteny, Idoia Canalies, Martina Colldecarrera, Berta Guix, Aitana Micó,  Irina Coma, Júlia Colldecarrera, Queralt Juanola i Iria Santaeulària.

L’Olot no va jugar ni dins ni fora de la pista. Mancat d’actitud i de sacrifici va perdre de manera clara davant un rival molt més motivat i lluitador.

El vòlei és moviment, actitud i ganes, sense aquest elements és molt complicat poder treure algun resultat a primera divisió. Cal treballar en aquest sentit, hi ha material humà per a fer-ho, ara només cal saber invertir en que no és repeteixin derrotes com las d’aquest dissabte, i no parlem de perdre, sinó de la manera com es va fer.

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
VÒLEI OLOT – Vòlei Lloret : 1 – 3

Jugadores: Nona Juvanteny, Cristina Serrat, Nora Domene, Júlia Calvo, Helena Espon, Mireia Garcia, Júlia Masó, Aina Ribas i Emma Viladecans

L’Olot va demostrar que de mica en mica va millorant, davant un equip molt més potent físicament va plantar cara, va guanyar un set i va deixar càpsules de bon joc (dins del seu nivell) sobre el sintètic del pavelló olotí.


VÒLEI MASCULÍ

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
VÒLEI OLOT “els peixets”– CV Girona : 3 – 0 (25-20, 25-17, 25-22)

Jugadors: Edu Font, Ferran Mayans, Eric Cano, Carlos López, Marc Durban, Marc Baldó, David Batlle, Joel Santaeulària i els juvenils, Luka Giol,  Guillem Matabosch, Bernat Sallent i Eudald Sagué.

Cap problema, superioritat olotina davant un voluntariós Girona, que a base de defensa va aconseguir esgarrapar punts del marcador olotí.

Joc coral de tot l’equip en què tots els jugadors convocats varen tenir alguna cosa a dir i a fer, especialment la figura d’en Ferran Mayans que desprès de jugar un partit fluix la passada setmana, en aquest es va començar a retrobar amb ell mateix i va liderar la major part del joc atacant local.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil masculí
VÒLEI OLOT – Vòlei La Torra de Claramunt : 3 – 0

Jugadors: Vicens Micó, Bernat Sallent, Lluc Carrillo, Sergi Girona, Aniol Vergés, Luis Miguel Villanueva, Eudald Sagué, Eliat, Lluc Devesa, Enric Bori, Thiago Drago, Pol Comí, Luka Giol i Guillem Matabosch.

Clara i contundent victòria en el primer partit de la lliga. El Claramunt va ser inferior, voluntariós però tècnica i tàcticament inferior, això va permetre a l’entrenador fer jugar a tothom i consolidar sistemes de joc.