Cròniques 26/09/2020

Primer cap de setmana de competició (no totes) i, de moment, prova superada. Tots i totes tenim clar que el més important és que els nostres joves i infants tinguin l’opció d’entrenar i jugar… fins ara només s’havia entrenat i dissabte es va aconseguir jugar partits oficials. Molts de protocols, moltes mesures, algunes molt rares i il·lògiques, moltes complicitats, jugadors/ores, àrbitres, entitats, pares i mares,… però ho vàrem aconseguir,… aquest cap de setmana hem estat capaços de superar les pors i amb tot el respecte del món la pilota de vòlei va tornar a rodar.


VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1a Divisió sènior femení

Novelec Vòlei Rubí – C. VÒLEI OLOT – Hotel Alta Garrotxa : 0 – 3 (20-25, 23-25, 23-25)

Jugadores: Cris Roura, Patri Palacios, Carla Boix, Helena Ortiz, Paula Busquets, Cris Usan, Marina Sanchez, Sandra Martinez i les juves, Aina Font, Jana Millan i Aina Rodés.

Partit amb parcials molt ajustats que ens pot donar una idea del nivell de discussió que hi va haver dins el camp. Cap dels dos equips donava un punt per perdut i la lluita va ser aferrissada en cada parcel·la de la pista.

Però l’Olot va tenir més sang freda en els moments claus, finals de set, i va poder tancar els sets i el partit amb dificultat però amb certa solvència.

Bon inici per un equip que estem segurs ens donarà més d’una alegria.

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió juvenil femení  

VÒLEI OLOT – Vòlei Sant Just : 0 – 3 ( 20-25, 22-25, 24-26)

Jugadores: Aina font, Bruna Granados, Aina Rodés, Júlia Sabé, Jana Millan, Amanda Viladecans, Maria Barranco, Jana Font i les cadets Sira Palacios i Ivet Feliu.

Evidentment no va ser com les cadets, però la sensació a l’acabar el partit era de que podíem haver fet alguna cosa més, com per exemple, limitar els error propis que varen ser una autèntica creu durant tot el partit.

L’Olot va jugar, i a estones ho va fer bé, però el problema és que només va ser a estonetes i la resta va ser una petita muntanya d’errors que varen ajudar a endur-se el partir a les visitants. En positiu, la sensació és que hi ha equip i que quan es pugui recuperar a la punta Estel Cerezo  (operació de lligaments) encara hi haurà més equip.

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió cadet femení  

VÒLEI OLOT – Vòlei Sant Just : 0 – 3 (8-25, 14-25, 18-25)

Jugadores: Sira Palacios, Ivet Feliu, Nora Prat, Mar Castanyer, Berta Guix, Aitana Micó, Iria Santaeularia i Martina Colldecarrera.

Poca cosa a dir, superioritat total del Sant Just que no va donar cap opció a un voluntariós Olot que, té molt poques jugadores en cadet (forat negre). També és veritat que podem treure alguna cosa positiva, com la bona actitud de les jugadores infantils que han de participar en l’equip i el lideratge de l’incombustible Sira que ens va donar una lliçó de saber estar dins d’una pista quan les coses no van gaire bé.

 

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió infantil femení  

Vòlei Premià – C. VÒLEI OLOT: 2 – 3 (23-25, 24-26, 25-23, 25-23, 12-15)

Jugadores: Clàudia Juvanteny, Idoia Canalies, Emma Viladecans, Cristina Serrat, Irina Coma, Júlia Colldecarrera i Queralt Juanola

2 hores i 20 minuts de vòlei intens a la pista del Premia. L’Olot es va presentar amb un equip molt justet d’efectius a la pista del Maresme, però va lluitar cada pilota i va ajustar tots els parcials, la llàstima va ser que amb un 0 a 2 en el marcador es va deixar empatar el partit, però va saber reaccionar per endur-se dos puntets d’un camp molt i molt difícil.

 


VÒLEI MASCULÍ  

 

Campionat de Catalunya de 2a Divisió sènior masculí

VÒLEI OLOT “els peixets”– Cv Blanes : 3 – 2 (21-25, 27-29, 25-14, 25-21, 15-13)

Jugadors: Edu Font, Ferran Mayans, Carlos Lopez, Marc Durban, Marc Baldó, David Batlle, Joel Santaeularia i els juvenils, Guillem Matabosch, Bernat Sallent i Eudald Sagué.

La cosa es va complicar molt quan el Blanes es va situar amb un 0 a 2 en el marcador, segon set perdut de manera molt cruel, l’Olot va regalar dues pilotes de set (serveis fallats).

Però a partir d’aquí la cosa va canviar, els juvenils varen donar oxigen a l’equip i en el tercer set l’Olot va passar per sobre dels mariners.

Amb 1 a 2 en l’electrònic el partit va entrar en modo igualtat, ara tu, ara jo i en aquest intercanvi de cops, en va sortir més ben parat l’equip olotí que es va endur un partit molt interessant i ben jugat per part dels dos equips.