Cròniques 26/03/2022

Infantil Femení
CV Hortons 3 – 0 CV Olot Greda
25-16 / 25-12 / 25-10

Mal partit de les infantils Greda en un desplaçament complicat, amb 7 jugadores i contra les líders invictes del grup. L’Hortons no fa cap filigrana però no fa res malament. Jugadores baixetes, ben compenetrades, que aixequen totes i cadascuna de les pilotes i que funcionen com un EQUIP. Contra unes rivals així, la volatilitat anímica de les olotines, capaces de passar de l’eufòria a una profunda desesperació en funció de la dinàmica del partit, ha donat la victòria a les del Penedès que no han donat cap opció a les jugadores d’en Pau, llevat de l’últim set que ha estat més competit però ha acabat caient del cantó local. Són les líders per alguna cosa i avui s’ha demostrat.

CV Olot Lava 3- 0 Cecell Claver Blau
25-21 / 25-15 / 25-11

Gran partit de les nostres infantils Olot Lava després de tres partits sense guanyar. Avui han tornat a demostrar que son un gran equip i que quan hi ha ganes i actitut , demostren el seu bon joc.
Aquest Dissabte s’ han imposat amb un 3-0 on en el primer set, tot i imposar- nos desde l’ inici hi ha hagut errors que el Cervell Claver ha aprofitat per empatar el marcador. Semblava que ens podien guanyar però ens hem recuperat i hem acabat el amb un 25-21. A partir d’ aquí,segon i tercer set, l’ Olot a estat superior i ha seguit demostrant el seu bon joc.
Contentes per la victòria !! S’ ho mereixen.

Aleví Federat
Molins Negre 0 – 5 CV Olot
10-15 / 2-15 / 5-15 / 1-15 / 6-15

Avui a l’equip aleví només podem fer que felicitar-los!!!!!
Han fet un gran partit, creant bones oportunitats i aprofitant totes les pilotes per muntar bones jugades d’atac: fent bones recepcions, rematades, tres tocs…
A més més s’hi ha sumat que l’equip s’ha comunicat súper bé, s’han animat entre tots i totes!!!! Una victòria ben celebrada i merescuda !!!!!
Seguim entrenant, seguim jugant, seguim creixent!!!!!

Juvenil Femení
CV Olot 3- 0 CV Torredenbarra
25/16 25/11 25/15

El partit d’avui, després del cap de setmana de carnaval, i del canvi d’hora, feia més por que una pedregada al mig del fetge. Les juves es presenten a pista amb algunes lleganyes, però sense purpurina, ni paperets al cap, disposades a donar continuïtat a la festa, aquesta vegada però, des de la pista. I així ha estat. Després d’un inici de partit igualat, les noies, i gràcies al bon treball de receptores i lliure, han començat a desplegar tot el seu poder ofensiu per totes les posicions. Atacs potents per zona 2, connectant primers temps per 3, i buscant forats per 4, superaven una i una altra vegada, l’alçada i la bona voluntat de les jugadores visitants. Amb el joc i marcador controlat, han arribat els moments dels canvis, que lluny de relaxar el joc, han servit per posar la xispa suficient per rematar el partit, sense problemes. Un partit que en tot moment ha estat recolzat per una animosa grada. Una grada, aquesta si, amb encara resta de paperets, purpurina, barrejada amb lleganyes, però que ha apretat fins al final.

Cadet Preferent
CV La Palma 0 – 3 CV Olot Volcànic
19-25 / 23-25 / 8-25

Les volcàniques van anar a La Palma de Cervelló amb moltes ganes de victòria. El primer set va ser un presa de contacte entre totes dos equips, decantada la victòria per les olotines 19-25. En el segon set va afectar la primavera totes dues formacions amb moltes errades, però la sort va esta en per les volcànics guanyat 23-25. L’últim set les volcànics van fer valer al ser líders de la segona volta, van jugar com un equip ple de confiança entre elles i van passar per sobre la rival amb molt bon joc i molta superioritat 8-25.

Pre-benjamí i Benjamí
Matinal de vòlei

Gran matinal de volei la viscuda ahir, pels més petits de la casa. I és que, s’ho esperaven amb moltes ganes. Per alguns jugadors/es, eren els seus primers partits, degut a la impossibilitat de poder realitzar trobades, per culpa de la pandèmia. Agrair la presència dels equips de la Salle Figueres, Vòlei Farners, i St. Pere Pescador, que van ajudar també, a recollir material d’ajuda per Ucraïna. Ara, a continuar entrenant i aprenent, esperant poder realitzar una nova trobada.

Cadet Femení
CV Vòlei Olot 3- 2 CV Torredenbarra
26/24 25/15 20/25 25/16

Tot i ser l’endemà de carnaval les noies del cadet femení han sortit a la pista amb una molt bona actitud, calmades i concentrades. La bona harmonia dins la pista i l’alegria carnavalesca que encara durava en alguna de les jugadores ha fet que es notes la connexió entre elles alhora de fer els tres tocs, bons saques, bones recepcions, alguna que altre pilota a fora que ens ha fet perdre un set però per la resta, un partit que hem gaudit els de dins i els de fora la pista. Ànims noies!!!

Sènior Femení
CV Olot 1 – 3 Vòlei Sant Esteve
25/13 17/25 23/25 15/25

Nova derrota del sènior femení, però mateixa història. Novament les noies es marquen un primer set per emmarcar, Molt concentrades, amb pocs errors, i portant pilotes a la xarxa, que eren atacades sense problemes, no deixant entrar en joc, en cap moment, al St, Esteve. A partir d’aquí, i igual que en els darrers partits, el mitjó gira, s’apaguen les llums, empat a un, i tornar a començar. El tercer set, ha estat clau. El joc, sense ser massa vistós s’equilibra, i s’arriba a un 23/22, que les noies no han sabut rematat, i el St. Esteve s’avança al marcador. Cop dur, que no s’ha sabut encaixar, i amb una motxilla anímica massa pesada, el quart set, no ha tingut color. Any difícil, degut a les circumstàncies, pel sènior femení. Molts ànims noies. És en moments com aquest, quan cal estar més unides.