Deixa aquí el teu missatge de record i comiat d’en Xerbe.

Des del Club Vòlei Olot els hi farem arribar a la família.

El proper diumenge 7 de novembre, a les 11 del matí al pavelló nou de patinatge, es realitzarà un acte per acomiadar al nostre company i amic .

Escriu el teu missatge aquí

 
 
 
 
Els camps marcats amb * són obligatoris.
És possible que el teu missatge només sigui visible després de revisar-la.
Ens reservem el dret d'editar, eliminar o no publicar missatges.
46 entries.
Òscar Llordés wrote on 7 de març de 2022
A tota la família la més sentida abraçada. Us acompanyem en el sentiment.
Família Juncà Morchón wrote on 17 de novembre de 2021
Isabel, Lluc i Anna, estem al vostre costat en aquests moments tan difícils i que per mala sort també ho hem viscut recentment. Només us podem donar l’escalfor i saber que en Xerbe va ser estimat i va fer feliç a molta gent. Això reconforta el cor. Una abraçada ben sentida d’en Carles, company de classe des de petits, Carolina, Bernat i Anna.
Lídia wrote on 7 de novembre de 2021
Et trobarem molt a faltar Xerbe. El teu somriure, les teves trucades, el teu bon rotllo... Te n'has anat massa aviat company però allà on siguis brillaràs com ho has fet sempre.
Una forta abraçada a les teves 3 famílies♥️✨
Ramon wrote on 6 de novembre de 2021
L'esport, i més concretament l'esport d'equip, té la màgia de fer-te conèixer a gent, que potser, no haguessis conegut mai. I una vegada més, aquest esport, m'ha facilitat aquesta màgia. Festejant amb l'Yvonne et vaig veure jugant amb veteranus. A partir d'aquí, els piques Aerolínies / FM, i 24 hores. Més endavant compartint campionats de Catalunya amb els nostres fills amb el mini-vòlei, i bons tiberis, i millors moments, als campionats d'Espanya a Valladolid. Jo he tingut la sort d'estar sempre en esports d'equip, i la seva màgia m'ha regalat la gran sort de poder-te conèixer. Isabel, Lluc, Anna, una forta abraçada. Se't trobarà molt a faltar. FINS SEMPRE XERBE!!
Famila Font Moya wrote on 6 de novembre de 2021
Allà a on no existeix la matèria, ni el temps, ni l'espai, ens tornarem a retrobar, amic Xerbe, jugant un Aerolínias / FM, menjant un entrecot a la parrilla de San Lorenzo, o en una simple conversa, a on sempre tenies el do d'arrencar unes rialles. Costarà omplir el teu buit. Fins sempre Xerbe.
Jordi Roca (Nardu) wrote on 6 de novembre de 2021
Quina patacada! Cor glaçat! Em quedo amb la màgia de tot allò viscut amb tu i amb els anys compartits al pavelló, tu amb el volei, jo amb el bàsquet. Compartirem en algun lloc la teva estimada pilota de volei. Abraçada immensa a l'Isabel, Lluc i Anna.
Sandro, Montse, Carla i Marina wrote on 6 de novembre de 2021
Estimat Xerbe les mostres d'afecte que estàs rebent te les has guanyat per la teva alegria, positivitat i agraïment a la vida tan cruel en veritat. Moltes gràcies per tot lo que m'has ensenyat i que no oblidaré mai. Amb el cor trencat et dic riposa in pace. Molta força a la teva estimada familia
Oleg wrote on 6 de novembre de 2021
Agraït per haver te conegut ! Sempre et recordare amb somriure en la cara . Amable i positiu , aixins et quedaras per mi . Descansa en pau . ?
Karma Colomer ( la cotxo x tu) wrote on 6 de novembre de 2021
Gracies x haver format part de la meva vida. Sempre et recordaré com una bona persona
. Bon viatge xerbe. T,estimo.
Carme Colomer " la " corxo" d,akell temps wrote on 6 de novembre de 2021
Ke et desitjo un bon viatge,k sempre recordaré el teu caracter amable i senzill...I k es una putada no tenirte amb nosaltres
Agustí Millan wrote on 5 de novembre de 2021
Una forta abraçada a l'Isabel, en Lluc i l'Anna, familiars i a tota aquesta altre família del Volei... tots els que l'hem conegut l'hem admirat pel seu tarennà, la seva desenfrenada alegria davant l'adversitat, la seva facilitat per encarar-se a tot !... sempre recordarem en Xerbe; i mentre nosaltres ho fem, continuarà aqui!.
Bon camí , Bon repòs, i bon Volei allà on siguis!.
Jordi, Laura, Carla, Marti i Berta wrote on 5 de novembre de 2021
Només puc començar enviant una forta i sincera abraçada a l´Isabel, en Lluc i l´Anna. Tot i la distància, sentim de ben aprop la vostra pèrdua.
I encara que en aquests moments sembla que sobren les paraules, és quan més falta fan…
Per la necessitat de despedir-nos, de recordar, de plasmar en algún lloc allò que mai ha calgut dir… però que de cop i volta et colpeja i t´explota al cap i al cor en el moment de rebre la terrible notícia.
Si el Vólei i tot el que l´envolta va arribar a la meva vida (i de rebot a la de tota la meva família ), va ser “culpa” d´en Xerbe que va saber traslladar-me la passió per aquest esport de ben petit quan em va, com deia ell, “descobrir” fent Vólei a l´escola. Sempre m´ho recordava amb un somriure satisfet i sincer d´orella a orella… com era ell.
I a partir d´aquí, molts són el records… Campionats, desplaçaments, mares comentant les pintes d´en Xerbe amb 18 anys… Companys d´equip amb els “Veteranus” i els “Passarells” o “rivals” històrics a les 24h. Pares orgullosos que vèiem com els nostres fills també es decantaven per aquest esport… sempre amb el Vólei i tota la família que l’ envolta com a excusa per compartir moments i vivències. Una persona de club, que el defensava a mort, un puntal en qualsevol iniciativa que es proposés tirar endavant…
Per sobre de tot però, ens deixes el record de la teva persona. Poques coses queden per dir que no s´hagin dit ja… positiu, inquiet, dinàmic, apassionat, amb empenta, sincer i directe, però també amb aquell punt de picardia, buscant sempre com fer-te una “conya”, buscan-te les pessigolles per acabar rient una estona junts.
En definitiva… únic!
Només dir-te que allà on vagis, allà on siguis… et trobarem a faltar!
Montse Plana wrote on 5 de novembre de 2021
És impossible no sentir tristesa. La teva absència ens ha colpejat molt fort al nostre cor. El dolor ens acompanya, però el teu record i la teva essència, sempre ens farà ser positius i somriure, malgrat que en aquests moments ens sembli molt difícil.

Que la terra et sigui lleu, Xerbe. La teva estrella ens guiarà sempre ! ???. ❤️

Una abraçada molt sentida a la Isabel, a en Lluc i a l’Anna i a tota la família, amics i a tota la família del vòlei.
Jaume F wrote on 5 de novembre de 2021
Vaig passar unes quantes tardes per l'Sport i nits pel Trànsit, em vaig impregnar del teu bon rotllo i, encara que t'hagi tocat viatjar lluny, Xerbe, sempre ho recordaré.
Una abraçada de tot cor a la família.
Marta Sucarrats wrote on 5 de novembre de 2021
Et vaig conèixer per feina, i per que eres molt amic de la meva companya de feina. Desprenies energia i bon rotllo, i sempre conciliador. DEP Xerbe. Una abraçada a la família.
Familia Pinell Méndez wrote on 5 de novembre de 2021
En aquest moment dolorós, voldríem donar-vos les nostres més sinceres condolències. Descansa en pau.
Sílvia Frigola wrote on 5 de novembre de 2021
Et trobarem molt a faltar Xerbe. Que la terra et sigui lleu ?

Jaume, Sílvia, Marc i Paula.
Família Terradas- Serra wrote on 4 de novembre de 2021
Fa uns 6 anys que vam entrar a formar part de la família del Vòlei. Tot i que ja havíem tingut tracte abans, vam tenir la oportunitat de conèixer-te molt millor. Actiu, alegre, generós, conciliador, divertit...ens has deixat bons records. Et trobarem a faltar.
Una abraçada per la família. Descansa en pau.
Anna Barbadillo wrote on 4 de novembre de 2021
Ho sento molt, el mes sentit condol, per sempre més
Francesc Coll wrote on 4 de novembre de 2021
Xerbe!!! Vas ser el meu profe de gimnàs a l'Escola Llar, carda anys d'això, ens explicaves les classes amb aquell tarannà tant benparit que tenies. Et feies estimar. Una abraçada i el meu condol a tota la família.
Kel, Anni, Pau, Blai i Berta wrote on 4 de novembre de 2021
Únic i entranyable. Deixes petjada i un buit al cor. Et recordarem.
Jordi Gironès wrote on 4 de novembre de 2021
En representació del Club Hoquei Olot, i també com a company d'escola, sentim dolorosament la teva pèrdua, de ben jove fent l'esport que et va apassionar, coincidint moltes estones al pavelló als inicis dels clubs, i sempre amb l'energia i ganes de tirar endavant, amb la teva manera de ser, alegre i decidida, et trobarem a faltar.
JoanPa wrote on 4 de novembre de 2021
Casumdena Xerbe...
Esperan's que ja vindrem ja i ...,
muntarem unes 24 h de vòlei que t'hi cagu...
les nenes no tan nenes de ROCATOMBA wrote on 4 de novembre de 2021
Malauradament la pèrdua d’en Xerbe ens ha enfonsat en la tristesa més profunda.
El seu tarannà afable estarà sempre present en els nostres records. Records de moltes històries compartides, de moltes vivències, de moments bons i no tan bons… però en aquets records estaràs i seguiràs entre nosaltres, sempre.
Les nenes no tan nenes de ROCATOMBA
Paula compte wrote on 4 de novembre de 2021
Teniu tot al meu suport pero la familia de xerbe que descancis en paz xerbe
Família Micó Roca wrote on 4 de novembre de 2021
Xerbe, seràs una estrella mes al cel, però nosaltres et portarem sempre al cor.
Et trobarem a faltar amb les teves xerrades, les teves rialles, sempre amb pressa amb "bé, me'n vaig.." i tornaves a arrencar la conversa.. Ara, i sempre estaràs amb nosaltres...
A la família, una forta abraçada i molts ànims en aquests moments.
Helena Pujol wrote on 4 de novembre de 2021
Fa molts anys els nostres camins es varen creuar amb el vòlei, jo jugava i tu entrenaves... després de molt de temps es varen tornar a creuar, els nostres fills juguen i nosaltres col·laborant a la junta del club. La nostra amistat s'ha retrobat fa poc, però continuaves essent aquella persona que vaig conèixer fa molts anys, proper, sincer, nerviós, alegre... Aquesta vegada no contava que els nostres camins se separarien tan aviat, ara estaràs en el meu record. D.E.P Xerbe ?

Helena, Carles, Clàudia i Nil
Dolo wrote on 4 de novembre de 2021
Xerbe, fa temps que ens havíem perdut la pista, però tinc molts bons records teus i sempre recordaré el bon rotllo que deixaves per allà on passaves. Se't trobarà a faltar, una forta abraçada a família i amics ♥️
Martí wrote on 4 de novembre de 2021
La vida es muy injusta, se lleva por delante a hombres buenos. Allá donde estés, un humilde jugador de voley que te conoció por primera vez en Palencia, no te olvidará nunca.
Descansa en paz
Família Bori-Donadeu wrote on 3 de novembre de 2021
La mort no és res.
Tan sols he anat a l'habitació del costat.
Jo sóc jo, vosaltres sou vosaltres.
El que he estat per vosaltres, ho seré sempre.
Anomeneu-me pel nom amb què sempre m'heu cridat;
parleu-me con ho heu fet sempre, no feu servir un to diferent,
ni prengueu un aire solemne o trist.
Continueu rient d'allò que ens feia riure junts.
Pregueu, somrieu, penseu en mi, pregueu per mi.
Que el meu nom sigui pronunciat a casa com sempre ho heu fet,
sense èmfasi de cap mena ni cap traça d'ombra.
La vida significa tot el que sempre ha significat.
No s'ha tallat cap fil.
Per què hauria d'estar fora dels vostres pensaments,
simplement perquè no ens podem veure?
Us estic esperant.
No estic pas lluny.
Estic just a l’altre costat del camí.
 
(Henry Scott Holland)

Mai t’oblidarem ?
Lurdes, Pep i Aniol wrote on 3 de novembre de 2021
Mira que ens les havíem tingut a vegades pero en el fons ens estimavem, eh?! Tot pels nostres “nens”, dins i fora de la pista.
Vaig senti parlar de tu en anècdotes que explicava en Jordi ja dins el món del volei i ens trobarem lluitant per que els nostres fills poguessin jugar en el millor club que podíem desitjar. Trobant qualsevol excusa bona per montar un dinar o un sopar d’equip…
Trobarem a faltar el teu neguit i les teves explicacions…..I no et preocupis, que seguirem animant i lluitant per que la pilota no caigui a terra….
Fins sempre!! ?
Susana Estarlich wrote on 3 de novembre de 2021
Recordo molt quan tu Xerbe i Albert en vau donar la sort de forma part de Rocatomba, con a monitora de transport i de menjador, durant uns anys va se fabulos per mi, el récord que tinc es gran i sempre tindre, mai oblidare. Avui encara no puc creure que no estiguis. Xerbe sempre tinc i tindre un bon record de tu, t'envio una gran abraçada de tot cor , et trovare a faltar i pensare sempre en tu.❤️? Una forta abraçada a la familia i molta força.❤️?
Toni Morales wrote on 3 de novembre de 2021
Recordo aquelles classes al C. P. M. on mica en mica em vas acostar al Club. Sempre recordaré el primers entrenos de la teva mà i l'Enric. Després van venir els primers partits on ens desplaçàvem en aquella furgo que si hagués pogut parlar, més d'un dia ens hauria engegat. Tot plegat va forjar vincles que en només unes paraules no és poden explicar. Sempre el teu somriure i la teva bondad quederà en el nostre record. Una abraçada enorme.
Mari Jiménez wrote on 3 de novembre de 2021
Sempre et recordaré am un somriure ?sempre disposats ajudar . As marxat molt aviat .. Però sempre estaràs al nostre cor!! Moments únics am la família de volei !!???
Marta Mallarach wrote on 3 de novembre de 2021
Et vaig conèixer fa més de 25 anys, un jove inquiet i bellugadís que juntament amb l’Albert em presentàveu el projecte del vostre incipient negoci. Ens vam tractar als serveis que oferíeu als centres educatius, vam fer alguna arrossada a la Vall del Bac amb l’Albert i l’Enric. No tenies mandra per res… De tu en destacaria la teva alegria, el teu bon fer i la responsabilitat com a pare. Estaves orgullós de la teva família, has estat un bon pare i amic dels teus amics.
Una immensa abraçada a tots els familiars i amics.
DEP, Xerbe.❤️
Guillem Matabosch wrote on 3 de novembre de 2021
Xerbe, el final inexorable del camí ha arribat a tu. Però la petjada que hi has deixat fa brotar una primavera eterna.
M.Àngels wrote on 3 de novembre de 2021
Com cada matí pujo la persiana de la cuina i faig un cop d'ull al pati de casa i al dels veïns. Tot sembla igual, però no. Hi ha un pati més solitari... no compartíem grans coses però era a qui més veia allà al pati. Si jo sortia a la terrassa i tu hi eres sempre teníem cosa o altra a comentar. Alegre, dinàmic, amb empenta i amb una família en línia amb els teus fets. Se'm farà estrany no torna-t'hi a veure.
Una abraçada.
Pep, Lidia i família wrote on 3 de novembre de 2021
No t'oblidarem mai Xerve. Sempre estaras als nostres cors.
Una forta abraçada a la família.
Joan, Mati, Ivó wrote on 3 de novembre de 2021
La vida ha tornat a cardar una ostia a la família del volei. No oblidarem la teva alegria i els piques en els partits que vam jugar. Segur que seguiràs transmeten la mateixa energia allà on siguis.
Una abraçada i ànims per tots.
Jaume Comerma wrote on 3 de novembre de 2021
Xerbe ,UNIC.
Eudald Sagué wrote on 3 de novembre de 2021
Xerbe que puc dir un persona de 10, simpàtic, amable, respectuós, donar-te les gràcies per aguantar-nos quan veniem a casa teva a sopar O a dormir, dir-te que has creat dos fills que són estupendos, que els has criat molt bé i que estic molt orgullós de tu de tot lo que has fet per el volei i per nosaltres, per saltar a la pista quan érem Alevins al campionat de Catalunya, i per animar-nos en els partit, sempre et recordaré!
¡Gràcies Xerbe sempre el cor!
Montse Barnadas wrote on 3 de novembre de 2021
Amunt la persiana, sona la ràdio, enmig la flaire dels esmorzars. Sempre a punt un 'bon dia' alegre i tanta disponibitat. Olor de cafès, converses amables, plenes de sinceritat. Instants de felicitat que omplien la nostra comunitat.
Baixa la persiana. La música s'ha acabat. Gràcies, Xerbe, per tot el que ens has ensenyat. Tots els que formem part de l'Institut Montsacopa et trobarem molt a faltar. DEP ❣️
Eva Comamala wrote on 3 de novembre de 2021
Xerbe! Estimat Xerbe!
La teva màgia era única! Desprenies senzillesa, naturalitat, sinceritat... Eres tot allò que mostraves i sempre, sempre, aconseguies desprendre un somriure de les persones que t'escoltaven! Sempre ben positiu i alegre, amb un optimisme que de ben segur enyorarem. Únic i especial. De caminar caracteristic que formava part de la teva personalitat planera, inquieta però sobretot afable i alegre. Crec i n'estic ben segura que eres d'aquelles persones que sense voler et feies estimar, perquè desprenies bondat i humilitat!. Tot quedarà entre nosaltres i sobretot amb la teva magnifica familia, igual de transparent i propera. Una abraçada enorme familia. Teniu tot el meu suport. Molta força i molts ànims! Gràcies per cada moment que ens vas regalar Xerbe!??
Maruixa wrote on 3 de novembre de 2021
Família, no es pot dir un altre cosa sinó FAMÍLIA. Recordo aquells campionats de Catalunya, aquell cul inquiet, aquells nervis, aquelles rialles, aquells xiscles. Ho recordo com si fos avui ENS VAREN CARDAR A FORA DE LA PISTA, BÉ, A TU. ?. Bells moments amb tu, amb la teva família, moments que no deixaré de recordar, algun gin tònic que altre. No creia que et tenia tant d'apreci, tanta estimació, me n'he adonat ara. Aquell tiu rialler, sempre amb una contesta i ganes de picar-nos (amb paraules). Ets únic, eres únic i seràs únic "en Xerbe". Només dir-te que cuidarem de la teva familia, ja saben que poden comptar amb mi per el que calgui. I dir-te BON VIATGE AMIC.
Ferran Cintas wrote on 3 de novembre de 2021
Vaig tenir el plaer de jugar contra tu, ara els nostres fills tambe ho han fet, alla on estiguis segur que seguiràs disfrutant d’aquest esport maravellos. Alla on siguis una abraçada per a tu i els teus. Adeu Xerbe
Familia Rodés Escarmís wrote on 3 de novembre de 2021
Segur que no et coneixíem tant com molts d'altres, però estaves al nostre cor com si fossis de la família.
Sempre tenies una resposta i una gràcia per nosaltres, que ens encantava i et feia únic.
Et trobarem molt a faltar Xerbe; De part de la Mònica, l'Aina, l'Aleix i jo....bon viatge amic.