TORNEIG JORDI MORA

El dissabte dia 1 va tenir lloc en el Pla de Llacs una nova edició, i en van setze, del MEMORIAL JORDI MORA, enguany amb la participació de 12 equips cadets i un cartell de luxe.

La competició va començar a les 10 del matí i va finalitzar sobre les 7 de la tarda disputant-se un total de 26 partits, 10 en categoria masculina i 16 en femenina.

Com ja s’ha dit, el cartell que va poder reunir la part tècnica del Club VÒLEI Olot era molt complet, destacant la presència del Vallbona Granollers, campió del campionat regular cadet femení, i de les seleccions catalanes infantils, tant en noies com en noies.

El nivell dels equips va fer que es veiés VÒLEI d’alt nivell i que tots el participants gaudissin d’una jornada molt completa tant a nivell esportiu com humà.

El Granollers va guanyar el campionat femení, guanyant a la final a un sorprenent Olot  que en semis havia eliminat a l’altre favorit, el Vall d’Hebron.

En nois, el campió va ser el Vall d’Hebron, mentre que l’Olot va quedar en quarta posició.

Volem agrair la col·laboració de tota la gent que ajuda a organitzar aquest esdeveniment i a les institucions locals com l’Institut Municipal d’Esport i Lleure, TVO i a la Diputació de Girona i a la Federació Catalana.

Entre totes i tots un any més em fet memòria d’una persona entranyable com era en Jordi Mora i que tant i tant va aportar a la nostra entitat i a la ciutat d’Olot.

« de 44 »