Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

Aquest ha estat el tercer any consecutiu que el CV Olot aporta jugadors a les Seleccions Catalanes al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA).

Per part masculina Lluc Devesa , col·locador del cadet masculí, jugador que també forma part del programa d’alt rendiment català de la Blume, i per part femenina, Aina Font, col·locadora del cadet femení, els dos de primer any, han tingut la seva tercera experiència en aquesta competició. Els dos jugadors han ajudat a assolir un paper més que digne de la Federació Catalana en aquest torneig.

La selecció cadet masculina, on en Lluc ocupava plaça de col·locador titular, va disputar la primera fase contra Canàries, i Aragó, assolint els quarts de final com a segons de grup, per darrere dels canaris. Al partit de quarts, els catalans van perdre tota opció a podi, perdent per 3 a 0 contra Andalusia. A partir d’aquí, dues victòries, la primera conta Galícia per 3 a 0, i la última, una mica més ajustada 3 a 2, contra Balears, els hi van donar la cinquena posició final.

La selecció cadet femenina, on l’Aina ocupava el rol de segona col·locadora, va passar directament a semifinals, en una fase de grups a on es van imposar a les noies de Castilla la Mancha, Cantàbria, i Aragó. A la lluita per les medalles esperava la selecció d’Andalusia, escull que les catalanes van salvar amb un 3 a 1, que les plantava a optar per la primera posició, contra la potent selecció de Balears. A la final, quan les catalanes començaven a fregar l’or, amb un 2 a 0 a favor, i amb un bon inici de tercer set, les balears, van aconseguir tornar a entrar al partit, i portar-lo al tie-break. Un set de desempat, no  apte per cardíacs, i que es van emportar les de ses illes, per un ajustadíssim 14/16, deixant a les catalanes al segon calaix del podi, i amb la plata penjada al coll.

La Federació Catalana va completar la seva participació revalidant l’or de la selecció infantil femení de l’any passat, i amb una sisena posició de l’equip infantil masculí. Felicitacions doncs per a en Lluc i l’Aina, perquè aquestes convocatòries a les seleccions, demostren la bona feina que s’està realitzant des del CV Olot.