LES CADETS I LES JUVES ES QUEDEN A PRIMERA

Aquest passat cap de setmana es va jugar a Salou la fase de permanència cadet i juvenil femení a la primera divisió catalana.

Dos equips venien de primera de la passada temporada, l’Olot i el Salou i dos més promocionaven de segona per pujar, el Bordils i el Lloret.

En total cada equip es jugava 18 punts, 9 per la part de les juvenils i 9 més per la part de les cadets. D’entrada podem dir que dels 18 punts possibles l’Olot en va sumar 17, o sigui que continuem essent equip de primera.

El juvenil va superar per 3 a 0 al Bordils en la primera jornada, per 3 a 1 al Lloret en la segona i per 3 a 2 en la tercera i definitiva davant del Salou.

El cadet també va superar per 3 a 0 al Bordils, per 3 a 1 al Lloret i per 3 a 0 al Salou.

L’actuació dels dos equips va ser molt seriosa i ordenada, no donant cap opció als equips rivals que sempre es veien superats per la defensa i atac de les olotines. També cal tenir en compte que tots dos equips varen haver de superar els nervis i la pressió per mantenir la categoria, i tot això jugant en un camp molt complicat com és el del Salou.

Ara ja està, la propera setmana comença la lliga regular amb tots dos equips dins dels grups capdavanters del vòlei català.

Jugadores Juvenil: Patri, Berta Malibran, Júlia Malibran, Daphne Galindo, Estel Pozo, Lluna Aumatell, Neus Cros, Laura Grauvilardell, Marina Sánchez i Berta Roca.

Jugadores Cadets: Carla Pagès , Sira Palacios, Aina Font, Jana Font, Jana Millán, Estel Cerezo, Aina Rodés, Maria Barranco, Coral Rodés, Bruna Granados, Júlia Sabé i Amanda Viladecans.

Enhorabona a tots i a totes,……