Cròniques 29/9/2018 – COMENÇA EL FESTIVAL

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení

VÒLEI OLOT – CV MATARÓ : 0 – 3 (17-25, 20-25, 23-25)

La cosa no va començar gaire bé, el Mataró es va endur, de manera merescuda, els tres punts de la pista Jordi Mora. En el primer set l’Olot no va poder jugar a gaire res i aviat el Mataró va prendre avantatge en el marcador que de mica en mica va anar augmentant fins a deixar a l’Olot en uns pobres disset punts. A partir d’aquí el  partit es va igualar i l’Olot es va veure amb certes avantatges en el marcador però els errors no forçats sobre tot en el serveis, en el segon set es varen fallar 11 serveis, varen condemnar a les locals a la derrota. Podem salvar la bona actitud de les jugadores i estones de molt bon joc i lluita… llàstima que varen ser a estones.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Carla Boix, Júlia Serra, Sandra Martínez, Cris Usan, Patri, Neus Cros, Carla Pozo, Judith Gutierrez i Paula Busquets.

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

VÒLEI OLOT”Gavines i passarells” – CV l’Ametlla : 3 – 2 (17-25, 25-22, 25-20,13-25, 15-11)

Debut oficial del nou equip que ha fet el CV Olot, concretament es tracta d’un segon sènior masculí que juga a la segona divisió catalana. L’estrena va ser amb victòria, una victòria molt treballada ja que els locals varen haver de superar la manca d’entesa i entrenament normals en un equip de nova creació. De totes maneres, l’equip va transmetre bones sensacions i moltes ganes de millorar per no haver de patir tant per treure un resultat.

Jugadors: Edu Font, Aniol Sagué, Eudal Sagué, Frank Busquets, Ferran Mayans, Marc Baldó, Lluc Devesa, Ruben Nadales, Jordi (lliure), Berna Marsillach i Joan Santaeularia.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió cadet i juvenil femení

VÒLEI OLOT – CV Vall d’Hebrón

Doble enfrontament en un camp molt complicat com és el del Vall d’Hebrón que sempre acaba la lliga i els campionats d’Espanya en els primers llocs.

Les Cadets varen perdre per 3 a 1 amb parcials de 25-19, 22-25, 25-16 i 25-21, i amb la sensació que es podia haver fet quelcom més. Les juvenils varen perdre per 3 a 0 ( 25-11, 25-23, 25-18) jugant un primer set molt dolent, un segon que varen tenir totes les opcions de guanyar-lo fins el final i un tercer que ni fu ni fa… Els dos equips varen alternar estones de bon joc… fins hi tot molt bon joc… amb altres estones d’absència mental i …. es clar això contra el Vall d’Hebrón et porta inexorablement a la derrota.

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení

CV AVAP Girona – C. VÒLEI OLOT : 3 – 1

Debut del jove equip olotí que s’ha hagut de re-inventar de nou per fer front a la temporada. És un equip molt jove… amb moltes jugadores alevins i que la única cosa que necessita és temps perquè la qualitat ja la té, com va demostrar, malgrat la derrota, en el camp de l’Avap.