Cròniques 4/3/23

Sènior masculí A

CV Olot – CV Manacor, 1 (25-23/25-19/21-25/25-23)

Amb l’ai al cor

L’Olot va disputar un bon partit el darrer cap de setmana a la pista Jordi Mora. Davant la por per l’hipotètic i allunyat descens, segurament, l’equip va fer canviar les expectatives d’un Manacor més ben classificat que en pocs moments va ensumar la victòria.

El primer set es va presentar molt igualat, mentre que, el segon, els mallorquins es van desinflar una mica i van aplanar el camí a l’Olot. En el tercer set, els canvis de freqüència de joc a causa de faltes de rotació del visitant i targetes cap a l’Olot, van fer que l’equip local perdés els papers i el Manacor guanyés el set. Així i tot, l’Olot va mantenir el cap fred i va saber reconduir la situació per endur-se els tres punts. Malgrat això, la majoria dels olotins van marxar del terreny de joc enutjats per no haver aconseguit enllestir el partit sense cap set en contra.

Ara, l’equip de primera nacional es posiciona setè a la taula. La setmana entrant s’enfrontarà contra el Barberà. El partit serà el penúltim de la temporada que l’Olot jugarà a casa.

Sènior femení

CH Bordils B, 3 – CV Olot, 1 (22-25 / 25-8 / 25-18 / 25-16)

El segon set va passar factura

Segon partit de la segona fase, i primera derrota a la difícil pista del Bordils. I diem difícil perquè a partir d’aquest passat diumenge el Bordils B van incorporar dues jugadores júniors que fins ara havien jugat només a l’equip de primera nacional sènior. Segur que ajudaran, i molt, en aquesta segona fase. Tot i aquests reforços, les olotines feien un bon primer set, amb una bona recepció i defensa, plantaven cara, i s’avançaven en el marcador. Però lluny de donar confiança, el segon va ser un vist i no vist. Les nostres s’enfonsaven amb la recepció, i, en vòlei, si no hi ha recepció, malament rai.

El segon i tercer set, van anar més o menys per allà mateix. Les olotines milloraven, i molt les sensacions, però el Bordils havia passat a dominar la situació, i va saber portar el partit cap al seu costat. Hi ha una setmana per pair-ho i passar fulla. Diumenge ens espera l’Ametlla. Aquesta vegada, a casa. Amunt, noies!

Sènior masculí B

CV Martorell – CV Olot, 0 (25-17 / 29-17 / 25-22)

Ningú ens regalarà res

Els olotins es van desplaçar a Cunit per jugar en un horari que, com ja ve sent habitual aquesta temporada, no és el més còmode. Partits al migdia, que comencen amb retard i, per acabar-ho d’adobar, amb dues baixes notables en posicions clau. Tot i això, la presència de fins a sis jugadors de la base i una convocatòria plena amb catorze jugadors semblava que podria ser suficient per fer un bon paper.

El partit, però, no va anar com s’esperava. El primer set es posava difícil ja d’entrada, amb poca precisió general de l’equip, que no va competir en aquest set en una pista on, tradicionalment, els jugadors olotins, fins al segon set, estan freds. El segon va ser ben diferent, competit i fins i tot amb un match ball per als visitants. No es va poder aprofitar i això va acabar d’enfonsar els Peixets, que, en el tercer, no van ser capaços de reaccionar.

Fent balanç, el Martorell és un equip que treballava bé en defensa i prenia bones decisions, però caldria treballar i estar concentrat per pagar-los amb la mateixa moneda en la tornada, ja que en aquesta fase de descens, malgrat el que diguin els números de la primera fase, ningú no ens regalarà res.

Juvenil Femení Greda

Vic Vòlei Callís, 3 – CV Olot, 2 (20-25 / 25-20 / 17-25 / 25-15 / 15-9)

Un partit lluitat fins al final

Era el segon partit en lliga federada i el primer jugant a fora. Tot i que les rivals no eren gaire més potents que l’Olot, els petits errors van acabar derrotant les juvenils i fent que marxessin amb una mica de mal gust.

El primer set va anar bé, totes unides i per la victòria. Era el segon partit amb la col·locadora penetrant i això feia que el partit fos més intens. En el segon set van punxar amb petits errors i alguna falta de rotació. Per la contra, en el tercer set van tornar a remuntar i a gaudir el partit tal com havien fet al principi. I al quart set, un altre cop, van tenir alguns errors, cosa que va fer que el Vic sumés un set més al marcador. Finalment, a l’últim set, va faltar concentració i treball en equip, i això va fer que fos el Vic qui s’endugués la victòria del partit.

Tot i això, es va notant una millora a l’hora d’entendre el nou sistema i les animem que es continuïn esforçant, que al final tot tindrà el seu resultat.

Cadet femení

CV Olot, 3 – CEV L’Hospitalet, 2 (25-23 / 17-25 / 17-25 / 25-23 / 15-12)

V de Vendetta i de Victòria

Partit treballat de les cadets al Pavelló d’Olot per guanyar un Hospitalet amb qui havien perdut en els dos enfrontaments de la primera fase (3-1 a domicili i 0-3 a casa). En un inici enduent-se el primer set contra les suplents rivals, amb un molt bon joc i competint totes les jugades, tot feia presagiar un resultat semblant als anteriors partits quan l’Hospitalet va treure les jugadores titulars i es van emportar els dos sets següents al cantó visitant, tot i que l’Olot no va defallir en cap moment.

Contràriament a situacions anteriors en què l’equip s’enfonsava, aquesta vegada l’esperit combatiu de les jugadores olotines, dirigides per un Pau molt participatiu, va fer que forcessin el desempat amb un quart set en què en tot moment van anar per davant en el marcador. El tie break va començar molt bé per a les locals, que es van avançar amb un 6-0 al marcador. Llavors les del Barcelonès van poder esmenar-ho, tot i que anant a remolc d’un Olot que va dominar el joc tota l’estona i que les va fer mereixedores d’una victòria treballadíssima.

Moltes felicitats a les jugadores i l’entrenador per aquesta segona victòria, amb remuntada inclosa. Després d’una setmana en què es va tenir la mala notícia que una companya deixava l’equip, es va poder prendre la revenja amb l’Hospitalet per les dues derrotes anteriors i refer-se anímicament per continuar afrontant aquesta segona fase. Es pot perdre sense ser a la pista o perquè l’equip rival no et deixa fer res. Es pot jugar competint i perdre igualment. Però aquesta setmana es va jugar, es va competir i es va guanyar. Així es fa noies! Es demostra l’evolució que esteu tenint i tot el que heu après aquests mesos. Endavant!

Cadet masculí

CV Olot, 0 – CV Barberà, 3 (13-25 / 23-25 / 18-25)

Aquest cop tampoc

Segon enfrontament en poques setmanes de diferència amb aquest equip i no hem estat capaços d’endur-nos ni un sol set a favor. En general, els dos equips van estar bastant igualats, però nosaltres no tenim la confiança de creure en el nostre joc i, encara que de vegades és difícil, cal donar-li continuïtat quan el trobem. En canvi, ns distreiem amb facilitat i això fa que després ens costi tornar a entrar en el partit.
Hem d’aprendre a concentrar-nos més i a creure en nosaltres.

Endavant nois, seguiu així!

Infantil femení Lava

Escola Pia Granollers, 3 – CV Olot, 2 (25-22 / 27-25 / 23-25 / 20-25 / 15-9)

Ajustadíssim

Dissabte passat vam anar a jugar a Granollers, i el partit va ser molt i molt ajustat. Seguint la tònica habitual de la temporada, vam coincidir amb un equip amb un bon nivell i, a banda, la part física de les contrincants no ens va ajudar gaire: altes, amples i amb molta força. Feien uns serveis i unes jugades que ens deixaven força anul·lades. L’Olot no va abaixar el cap en cap moment i ho va lluitat tot. Per part nostra, es van poder veure molt bones jugades, bona coordinació… ens va fallar una mica la força i el geni que, a vegades, cal treure a la pista. De totes maneres, va ser un partit llarg al qual se li va poder treure molt de suc. Anem per bon camí, de ben segur que, a poc a poc, anirem recollint els fruits de tot el que es va treballant durant la temporada. Continuem i seguim! Endavant noies!