Sènior masculí A

Barça Voleibol, 3 – CV Olot, 1 (25-23 / 25-23 / 12-25 / 25-23)

El retorn

El sènior nacional es va enfrontar aquesta vegada contra el Barça, un equip competitiu i entretingut que sempre ha donat guerra als olotins, i aquests mai han deixat de plantar-li cara.

Amb una plantilla més completa, els visitants garrotxins van començar el partit amb mal peu, perdent els dos primers sets per falta de confiança i autoestima. En aquest aspecte, l’Olot ha de millorar, perquè no és fins que el duel es presenta possible de guanyar que juga el seu millor joc. Un cop vist com es presentava el partit, va començar la remuntada, que per poc condueix l’equip al cinquè set. Finalment, però, els joves blaugranes van recuperar la seva nitidesa inicial i es van endur tres punts que no es podien permetre de deixar anar.

En general, l’Olot es va sentir a gust a pista: els aires guerrillers (segurament provocats pel capità Pau Roca, ja recuperat) confirmaven el retorn de l’essència olotina.

Sènior femení

CV Olot, 3, Igualada VC, 0 (25-17 / 25-19 / 25-12)

Tres punts a la saca, a mig gas

Dèiem a les últimes cròniques de la primera fase que el joc de les sèniors millorava, tot i les derrotes. Però que a la segona fase, on ens juguem el descens, això serveix de poc. Doncs sembla que ens han fet cas. Dissabte passat, les noies del primer equip femení no van disputar el seu millor partit, però en cap moment es va patir per la victòria, davant un igualada poc exigent, que a més afrontava el partit amb alguna baixa.

Els tres sets van anar més o menys per allà mateix. Començaments igualats, però a la que les olotines, que estaven bé en recepció, deixaven de fallar en atac i exigien una mica en el servei, a poc a poc agafaven còmodes avantatges, que els permetien arribar a finals de sets desafogades. D’aquesta manera es podien repartir punts per tothom, i l’equip pot seguir rodant de cares a aquesta fase de descens que s’acaba de començar.

Com a últim apunt, cal dir que, tot i ser el primer partit de la segona fase, les olotines colideren el seu grup, amb nou punts, junt amb l’Ametlla Verd. La federació ha decidit que s’arrossegaven els punts dels partits jugats amb els equips amb qui es va coincidir a la primera fase. Es pot estar d’acord en això o no. Però el que està clar és que els sis punts aconseguits llavors contra les Panteres Grogues, ara mateix, són or. Propera parada, diumenge que ve a Bordils. Som-hi, noies!

Sènior masculí B

CV Olot, 3 – CV Cunit, 0 (22-25 / 25-11 / 25-19 / 25-7)

Fàcil?

Un molt bon començament de set va posar els Peixets a una distància còmoda del Cunit a l’inici del partit, però una remuntada èpica dels visitants va tombar la moral dels olotins, que només es van saber refer quan, en el segon set, en una situació inèdita, els visitants no sabien on posar-se i van començar a fer faltes de rotació, una darrere una altra.

La banqueta, molt ben guarnida amb nous fitxatges i juvenils, va entonar unes quantes cançons que van aixecar al públic i els jugadors, que aprofitant la confusió es van endur el segon set en un tres i no res. Un set que, per cert, va sentenciar el central de Dos Hermanas amb un servei magistral per sota que va ser punt fins i tot abans d’arribar a tocar a terra.

Amb un a un al marcador semblava que el partit tornava a començar, i va ser llavors quan els locals van desplegar el seu joc rocós per endur-se el set que desempatava, i que va deixar també la nota negativa de la lesió del col·locador visitant.

El quart set, i definitiu, va ser indiscutiblement dels jugadors d’en Ramon, que va poder donar rotació a la plantilla fent gaudir els juvenils i els nous fitxatges per endur-se, de forma inqüestionable, els tres punts del primer partit de la fase de permanència.

Juvenil masculí

CV Olot, 0 – CV Barberà, 3 (14-25 / 12-25 /14-25)

Partit de Carnaval

Partit molt discret dels nostres, el que es va disputar diumenge. Si la setmana passada comentàvem després del partit que era l’hora de canviar de disfressa i posar-nos la de Nan Feliç… doncs no ha estat així. Els jugadors van entrar al partit amb la mateixa disfressa i, evidentment, no va donar resultar. En fi, un partit sense gaire història: el rival va aprofitar-se dels nostres errors i va veure la dificultat que teníem per elaborar jugades.

Els garrotxins no van tenir possibilitats de guanyar el matx. No per la fortalessa del rival, sinó per la debilitat nostra. Malgrat tot, hi va haver brots verds de les noves incorporacions que asseguraran un bon futur per al club. Carnaval, passi-ho bé fins l’any que ve!

Ànims nois, sempre endavant amb aquest compromís! Mai deixarem de creure-hi!

Juvenil femení Greda

CV Olot, 0 – Viladecans, 3 (24-26 / 22-25 / 16-25)

Primera experiència

El cadet femení Greda jugava per primera vegada en una categoria federada, després d’haver disputat la lliga escolar durant la primera meitat de la temporada. Això, sumat al canvi de sistema, amb una col·locadora sempre penetrant, va fer que l’entrada en el partit generés molts dubtes i les visitants s’escapessin. Però, amb actitud i concentració, el primer set es va igualar de tal manera que les del Baix Llobregat van haver de suar per guanyar-lo.

En el segon, els canvis no es van notar i es va encadenar un bon ritme que, malgrat tot, no va permetre arribar a guanyar el set. En el tercer parcial, i amb les jugadores havent jugat a un ritme més alt del que estaven acostumades, no hi va haver res a fer i el resultat va ser molt més clar. De tota manera, el debut en la categoria ha de fer veure a les nostres noies (la gran majoria de les quals són cadets) que amb actitud i les idees clares podran competir bé en aquesta lliga.

Cadet masculí

CV Olot, 0 – CV Barberà, 3 (13-25 / 23-25 / 18-25)

Aquest cop tampoc

Segon enfrontament en poques setmanes de diferència amb aquest equip i no hem estat capaços d’endur-nos ni un sol set a favor. En general, els dos equips van estar bastant igualats, però nosaltres no tenim la confiança de creure en el nostre joc i, encara que de vegades és difícil, cal donar-li continuïtat quan el trobem. En canvi, ns distreiem amb facilitat i això fa que després ens costi tornar a entrar en el partit.
Hem d’aprendre a concentrar-nos més i a creure en nosaltres.

Endavant nois, seguiu així!

Cadet femení A

CN Sabadell, 3 – CV Olot, 0 (25-19 / 25-11 / 25-10)

Competir sense premi

Les olotines van visitar el CN Sabadell amb tres baixes que van condicionar la posició de central de l’equip que dirigia en Pau. De totes maneres, van poder competir un primer set molt disputat i amb bon joc per part de l’Olot. Bon treball defensiu que permetia rebre bé i muntar jugades. En aquesta segona fase, les rivals no martellegen tant com a la primera, i això permet jugar, competir i, per tant, pujar els ànims.

El segon set també va ser competit, però el marcador no va reflectir el joc desenvolupat per les olotines, que van poder fer diverses jugades llargues i de mèrit, aixecant moltes pilotes que ja semblaven perdudes i rearmant-se, però finalment tot acabava amb punt per a l’equip local. Al tercer set hi va haver rotacions que van fer baixar el poder defensiu i rebre diversos parcials exagerats en contra, els quals van descentrar un Olot que no va saber reaccionar. Aquest marcador sí que és mirall del que va passar a la pista.

Derrota, doncs, contra un rival que tampoc va demostrar moltes armes ni potencial però que tot i així es va endur la victòria. És un equip contra qui es pot competir i potser fins i tot guanyar a la segona volta, perquè es va demostrar que els nivells no són tan diferents. El joc el saben fer, les jugadores i l’entrenador hi són presents. La qüestió està en els ànims, la predisposició a la pista i la competitivitat. Si es poden tenir a dalt durant un o dos sets, han de ser capaces també mantenir-ho col·lectivament durant la resta del partit. És qüestió de no enfonsar-se.

Cal felicitar a les jugadores pel joc desenvolupat, sobretot defensivament. Aquestes les guanyareu a la tornada! Endavant!

Infantil masculí

CV Olot, 0 – Els Arcs, 3 (14-25 / 17-25 / 20-25)

Començament de la segona fase amb un dels rivals forts. L’Olot s’ha defensat molt bé i ha estat aguantant amb un bon joc. En el primer set, com sempre, ens ha costat posar-nos dins el partit. En el segon, hi ha hagut un joc d’aquells que el públic agraeix de veure, en què les bones jugades i la resistència han dominat. El tercer set també ha estat disputat, encara que finalment es veia que no podíem.
Ens falta feina per fer per anar a casa seva i capgirar el marcador a favor nostre.

Infantil femení Lava

CV Olot, 0 – Elisabeth Blau, 3 (15-25 / 14-25 / 23-25)

Sobrevivint a l’inici de la segona fase

Dissabte passat ens vam estrenar a la segona fase. En el partit hi van intervenir diferents factors: el primer i més important és que ens faltava la meitat de l’equip; això va fer que els efectius que teníem juguessin tot el partit, amb el que això comporta. En segon lloc, l’equip contrari va saber aprofitar les nostres errades i les va conventir en punt. A nosaltres, fer això, ens va costar més. En tercer lloc, a nivell d’equip, els falta que es creguin que poden guanyar. A vegades el desànim emocional ens fa males passades…

El que podem destacar com a molt positiu és que les olotines es van consolidant com a equip i intenten fer bones jugades, bones coordinacions i van perfeccionant els serveis i aplicant noves tècniques treballades als entrenaments. Segur qur poc a poc anirem trobant el nostre lloc a la pista. Continuem i seguim! Endavant, noies!

Infantil femení Greda

CV Olot, 3 – CV Roquetes, 0 (25-23 / 25-22 /25-13)

Bon inici

Les infantils comencen la segona fase per aconseguir l’ascens a primera divisió. El primer partit, dissabte , va ser contra el CV Roquetes, i van aconseguir emportar-se els punts guanyant per un 3-0 que, tot i el marcador, no va ser fàcil. Va ser un partit disputat en què l’Olot va seguir demostrant el seu bon joc i que sap mantenir l’equilibri a dins del camp.

Seguiu millorant i augmentant el vostre nivell de joc! Felicitats, noies!