Cròniques 28/09/2019

Copa Catalana Divisió d’Honor sènior masculí. Grup Or.

Dissabte desplaçament a Andorra i problemes.
La primera eliminatòria estava programada contra el Andorra a les 14:00 hores i… el nostre equip no va poder arribar…. accident a l’entrada de la Seu i tothom parat. Vàrem poder arribar a la pista d’Encamp a les 14:40 i malgrat a ser una competició no oficial i tenir les normes de competició a favor “retràs per causa justificada i obligació d’avisar”, cosa que es va fer, l’organització no va deixar fer el partit, o sigui, que perdut.

L’Olot va jugar a la tarda contra el Sabadell, perdedor de l’altra eliminatòria i va guanyar amb certa comoditat per 2 a 0 (29-27 i 25-21), fent un partit seriós i pràctic en què tots els jugadors desplaçats van tenir les seves oportunitats.

Jugadors: Jorge Silva, Marc Busquets, Nadir, Mauricio, Arnau Marsillach, Pau Roca, Ferran Sacrest, Aniol Sagué i Bata.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení.

CEV l’Hospitalet – C. VÒLEI OLOT “Hotel Alta Garrotxa” : 3 – 0 (25-19, 25-19, 25-22) 

Mal inici de temporada. L’Olot no va tenir cap opció en el camp de l’Hospitalet, l’equip local sempre va tenir el partit controlat i les poques aproximacions en el marcador olotí  ràpidament eren abortades per un efectiu Hospitalet que se sabia superior. Caldrà treballar més per poder tornar-se més fort en aquesta lliga competitiva.  

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Carla Boix, Sandra Martinez, Paula Busquets, Helena Macias, Patri Palacios, Cris Usan i Carla Pozo.

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí 

VÒLEI Olot “La banda del peix” – Panteres Grogues : 3 – 1 (24-26, 25-21, 25-18, 25-17) 

Bona arrancada dels peixets que amb un equip molt justet d’efectius van anar de menys a més donant una bona sensació tant dins com fóra del camp. Les ganes de guanyar van suplir les mancances tècniques, i el lideratge d’en Ferran Mayans a la xarxa va acabar de fer la feina.

Jugadors: Ferran Mayans, Jep, Marc Baldó, Durban, Carlos Lopez, Eudald Sagué, Ruben Nadales i David Batlle

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil i cadet femení 

Vall d’Hebron – C. VÒLEI Olot Juvenil  : 3 – 1 (25-13, 25-16, 21-25, 25-17)

Vall d’Hebron – C. VÒLEI Olot Cadet : 3 – 0 (25-14, 25-20, 25-16)

Aquests eren uns resultats esperats donada la fortalesa del Vall d’Hebron, però tothom es va quedar amb la sensació de que es podia haver fet quelcom més.
Les de Barcelona van demostrar tenir els equips més rodats i amb molts més recursos que les olotines que tant en cadet com en juvenil van patir una alarmant manca de recepció, cosa que va condicionar sempre el seu joc.
És el primer partit, però cal estar alerta, perquè vindran partits més senzills en què si no millorem certs aspectes del joc la cosa es pot complicar.

Jugadores Juvenil : Estel Cerezo, Estel Pozo, Berta Roca, Júlia Malibran, Maria Barranco, Coral Rodés i Neus Cros.

Jugadores Cadets: Aina Font, Jana Font, Aina Rodés, Júlia Sabé, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch, Amanda Viladecans i Neus Ribes

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení 

CV Sant Pere Pescador -C. VÒLEI Olot A  : 3 – 2

Derrota molt ajustada en un camp complicat. La llàstima va ser que l’Olot anava per davant amb un clar 1 a 2 i no va saber mantenir el ritme de joc.

Jugadores: Santeulària, Micó, Juvanteny, Juanola, Guix, Galan, Font, Coma, Colledarrera M. Colldecarrera J. I  Canalias.

 

VÒLEI Olot B –Sant Celoni : 3 – 0 (25-14, 25-13, 25-19) 

Primer partit de les joves jugadores olotines que en van tenir prou aprofitant els nombrosos errors no forçats de les visitants.

Jugadores: Dusa, Aina Ribas, Masó, Peláez, Freixes, Garcia, Domènech, Juvanteny, Serrat i Viladecans.