Cròniques 21/09/2019

Aquest passat cap de setmana va donar inici la temporada oficial del Club Vòlei Olot i ho va fer amb la disputa, a Manresa, de la Copa Catalana Sènior Masculí.

Aquesta primera eliminatòria es va fer en format triangular amb la participació del Sant Martí, el Manresa i l’Olot.

El primer partit va enfrontar el CV Olot contra el Sant Martí i els olotins es van imposar per un ajustat 2 a 1 (17-25, 25-23, 15-12).

El partit va ser el clàssic de pretemporada, molts errors i imprecisions, sobretot per part olotina, que va començar molt malament però de mica en mica va anar ajustant les seves línies, sobretot en recepció i defensa, per millorar el control de la xarxa. Així la cosa va anar de menys a més amb una victòria final que va cansar molt a l’equip.

Sense temps per descansar, el Manresa (amfitrió i entrenat per l’olotí Pau Llach) esperava a l’Olot. El començament va tornar a ser decebedor,  primer parcial de 15 a 25 pels manresans que es veia un equip molt més rodat i entrenat. Però si alguna cosa bona tenen els olotins és que no es rendeixen mai i traient forces del fons de l’armari l’equip va començar a rutllar, concentrant els atacs per zona 4, on el recent incorporat jugador-entrenador, Jorge Silva anotava un punt darrera l’altre, així van caure el segon set 25 a 22 i el tercer 15 a 11… Bones sensacions encara que falta molt de camí per córrer i molt bona actitud i joc per part de les dues incorporacions d’aquesta temporada, en Jorge i en Mauricio.


AQUEST PROPER CAP DE SETMANA comencen les lligues federades autonòmiques de primera catalana sènior femení, cadet femení, juvenil femení i la segona catalana del infantil femení. També comença a caminar el Sènior masculí B, altrament dit “la banda del peix”.