Cròniques 26/10/2019

VÒLEI MASCULÍ

Lliga primera divisió nacional sènior masculí

Vòlei 6 Manresa – C. VÒLEI OLOT  : 3 – 1 ( 23-25, 25-19, 25-21, 25-21)

Partit molt dolent dels olotins que, lògicament, va tenir com a resultat la segona derrota a la lliga i, el que sap més greu, és que si vols fer alguna cosa, és en aquests camps on has de guanyar.

El partit ja va començar justet pels olotins que sempre anaven per sota en el marcador i ja es veia que quasi cap jugador tenia el dia clar, però a base de fe es va poder treure el primer set, justet però es va treure. A partir d’aquí el vaixell va anar a la deriva, la recepció va caure espectacularment, cosa que impossibilitava els atacs dels centrals, la defensa va desaparèixer i l’atac era fluix i previsible. En aquesta situació, cap jugador no va ser capaç de carregar-se l’equip a l’esquena i posar ordre al mig de la pista, on tothom ho volia fer tot o sigui que el Manresa amb el mínim esforç en va tenir prou per desmantellar a un Olot desdibuixat.

Resten molts partits i evidentment se’n perdran més, però esperem i desitgem que no es perdi com es va perdre a Manresa… Hi ha jugadors, equip i entrenador per fer-ho molt més bé.

Jugadors: Jorge Silva, Marc Busquets, Mobi,  Nadir, Mauricio, Arnau Marsillach, Pau roca, Ferran Sacrest, Aniol Sague i Bata.

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

VÒLEI OLOT “La banda del peix” – Salle Girona : 3 – 2 (25-18, 25-17, 13-25, 22-25, 15-13)

Dolent, molt dolent. Partit per oblidar amb dos equips a pista que a vegades no se sabia ben bé a què jugaven. La tònica de tot el partit van ser els errors no forçats en els dos camps.

L’Olot se sabia superior i amb poca cosa va dominar clarament el marcador en els dos primers sets però a partir d’aquí, es va encomanar del descontrol de la Salle i es va caure en un joc caòtic ple d’errades i molt difícil de pair. Això va donar vida als de Girona que es fregaven els ulls per creure’s que havien empatat el partit. Al final l’Olot va fallar menys i va poder treure un 3 a 2 favorable.

Jugadors: Ferran Mayans, Bernat Sallent, Vicens Micó,  Marc Baldó, Marc Durban, Carlos Lopez, Eudald Sagué, Ruben Nadales, Jep Rovira i David Batlle.

 

Campionat de Catalunya de Cadet masculí

Vòlei  Canet  – C. VÒLEI OLOT “Espuña” : 1 – 3 (25-17, 21-25, 19-25, 20-25)

L’Olot va poder desplaçar un equip molt justet d’efectius que, a base de lluita i bon fer va poder guanyar en un camp molt difícil.

Jugadors: Guillem Matabosch, Aniol Leal, Vicenç Micó, Martí Terradas, Eliat, Lluc Devesa i Aymar.

 

Campionat de Catalunya de Juvenil masculí

AEE  Institut Montserrat  – C. VÒLEI OLOT  : 1 – 3 (16-25, 17-25, 25-21, 20-25)

Bona victòria dels juvenils que van jugar dos primers sets molt complerts. En el tercer els olotins es van relaxar una mica i els de Montserrat van poder guanyar el set de l’honor. En el quart les coses varen tornar al seu lloc.

Jugadors: Bernat Sallent, Aniol Vergés, Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Sergi Girona, Arvinder, Miquel Ferrés,  Aran Fernández i  Martí Sucarrats.

 

 

VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení.

Vòlei Vilassar – C. VÒLEI OLOT – Hotel l’Alta Garrotxa  : 0 – 3 (23-25, 18-25, 15-25)

L’Olot va puntuar ha on havia de fer-ho. El Vilassar és cuer i era imprescindible treure els tres punts per mantenir vives les opcions de classificació en el grup d’ascens.

El partit no va ser res de l’altra món, però les olotines van anar per feina des del començament i, amb cert patiment, es van endur el primer set… a partir d’aquí el Vilassar va abaixar els braços i tot va ser més fàcil, això sense treure cap mèrit al joc olotí que sempre va estar seriós i contundent.

Jugadores: Cris Roura, Estel Pozo, Carla Boix, Sandra Martínez, Paula Busquets, Helena Macias, Helena Ortiz, Cris Usan i Carla Pozo.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil i cadet femení

Vòlei Olot Juvenil – Vòlei Sant Just: 0 – 3 (9-25, 19-25, 20-25)

Vòlei Olot Cadet – Vòlei Sant Just : 0 – 3 (11-25, 13-25, 16-25)

Feia por la visita del Sant Just, equip amb molt de vòlei i potencial…i efectivament, tant el juvenil com el cadet no van tenir cap problema per endur-se dues victòries molt fàcils davant un Olot que va sortir (sobretot el cadet) entregat a la pista. Una mica més d’actitud per part dels dos equips no aniria gens malament.

Jugadores Juvenil : Estel Cerezo, Berta Roca, Júlia Malibran, Maria Barranco, Neus Cros i les cadets, Amanda Viladecans, Sira Palacios, Jana Font,  Aina Rodés, Aina Font i Júlia Sabé.

Jugadores Cadets: Aina Font, Jana Font, Aina Rodés, Júlia Sabé, Bruna Granados, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch, Amanda Viladecans i Neus Ribes.

 

VÒLEI DE PROMOCIÓ

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení

Vòlei Olot “A” – Salle Girona : 3 – 0 (25-16, 25-17, 25-10)

Partit trist davant un equip que va ser inferior a les olotines. La superioritat va provocar que, per part de l’Olot, l’esforç  fos mínim

Jugadores: Iria Santaeulàlia, Aitana Micó, Clàudia Juvanteny, Queralt Juanola, Berta Guix,  Calra Font,  Andrea Galan, Irina Coma,  Martina Colledarrera ,  Júlia Colldecarrera i Idoia Canalias.

 

CV Lloret – C. Vòlei Olot “B” :  3 – 1 (25-17, 19-25, 25-13, 25-16)

L’esforç de l’equip olotí va tenir de premi un set.

Jugadores:  Masó, Peláez, Freixes, Garcia, Domene, Juvanteny, Dusa, Ribes, Lasheras, Serrat i Viladecans.

 

ALTRES RESULTATS

Campionat de Catalunya Aleví federat

L’Ametlla – C. VÒLEI OLOT : 5 – 0

Campionats escolars provincials

Cadet juvenil: Porqueres – CV OLOT : 0 – 3

Aleví:  Avap – CV OLOT : 3 – 0