Cròniques 19/10/2019

Davant les possibles mobilitzacions produïdes per la sentència del Tribunal Suprem,  i  no podent garantir la mobilitat dels equips del Club Vòlei Olot en els seus desplaçaments, es va decidir ajornar tots els partits, tant com a locals com a visitants.

L’únic partit que es va disputar va ser el sènior masculí de la Primera Divisió Nacional, ja que aquesta competició no depèn de la Federació Catalana, si no de la Espanyola.

Lliga primera divisió nacional sènior masculí.

VÒLEI OLOT – Vòlei Barberà : 3 – 1 (22-25, 25-18, 25-19, 25-23)

Partit poc lluït on des del primer moment tothom va tenir la sensació que passés el que passés l’Olot guanyaria i aquesta sensació també va afectar el joc de l’equip local.

El primer set va ser un petit desastre pels olotins, en cap moment van trobar el seu lloc a la pista, i la forta i numantina defensa visitant feia que els atacs locals no tinguessin cap reflex en el marcador.

En el segon i tercer set, l’Olot, que havia vist les orelles al llop, es va posar les piles, va ajustar la recepció i la defensa i això va permetre poder atacar amb més efectivitat, sobretot per zona 3 (mig de la xarxa) on els centrals feien molt de mal a la defensa del Barberà. Així, sense fer gaire fresa i amb el mínim esforç, l’Olot va posar el 2 a 1 en el marcador. En el quart set, es va tornar a caure en la desídia, errors no forçats, i en un tres i no res, el Barberà va agafar velocitat de creuer i va començar a marxar en el marcador, 3 a 8, 5 a 12, fins arribar a un quasi definitiu 16 a 22, però aquí l’Olot va decidir que no aniria a un cinquè set i sobre un sol servei, el de l’Arnau, va remuntar espectacularment , 22 a 23, servei visitant.. que no els va servir per a res, tres defenses i tres atacs seguit per zona 4 d’en Jorge Silva van liquidar el partit.

Jugadors: Marc Busquets, Jorge Silva, Pau Roca, Mobi, Bata (lliure), Mauricio, Nadir, Aniol Sagué, Arnau Marsillach i Ferran Sacrest.