Cròniques 22/12/2019

VÒLEI MASCULÍ

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

CV La Salle – C. VÒLEI OLOT “La banda del peix” : 0 – 3 (15-25, 22-25, 24-26)

Tercera victòria seguida dels peixets, aquest cop al camp del cuer. L’Olot va començar en plan dominador i no va tenir gaires problemes per endur-se clarament el primer set. Però a partir d’aquí la cosa es va complicar, en part pel relaxament olotí, i en part, per la millora del joc local. Així, l’equip de l’Edu es va tenir que posar les piles i, una vegada més, recolzat en un immens Ferran Mayans, va poder aguantar les embranzides de la Salle fins ha tancar el partit amb un 0 a 3.

Jugadors: Marc Baldó, Marc Durban, Aniol Sagué, Ferran Mayans,  Edu Font, Ruben Nadales  i David Batlle.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí

Vòlei Canet – C. VÒLEI OLOT “Espuña”  : 3 – 0 (25-17, 25-23, 25-18)

Mal dia per tenir un mal dia. Visita al camp del Canet, que també està classificat a la part alta de la taula i … derrota clara. L’Olot no va jugar bé i es va veure superat en totes les seves línies per un bon equip local.

Jugadors: Guillem Matabosch, Aniol Leal, Vicenç Micó, Said, Aymar Cortés, Arvinder Singh,  Martí Terrades i Eliat.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Juvenil masculí

VÒLEI OLOT – AEE Inst. Montserrat : 3 – 0 (25-18, 25-17, 27-25)

Partit marcat per la lesió de l’Eudald Sagué en l’inici del tercer set. Fins aquell moment la cosa havia anat bé, molt tranquil·la i sense gaires esveraments. Els visitants, molt voluntariosos i amb molta alçada, no sabien com aturar les combinacions locals que permetien tenir un marcador molt còmode. A finals del segon set es va lesionar el rematador Eudald que era l’encarregat de finalitzar la majoria de jugades i l’equip ho va notar en el tercer set en què la resta de l’equip es va haver de posar el mono de fer feines i treure un set molt complicat.

Jugadors: Bernat Sallent, Luismi, Aniol Vergés, Eudald Sagué,  Lluc Carrillo, Arvinder Singh, Sergi Girona, Aran Fernandez i Martí Sucarrats.

 


VÒLEI FEMENÍ

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió sènior femení.

VÒLEI OLOT – Hotel l’Alta Garrotxa – Vòlei Vilassar: 3 – 0 (25-17, 25-21, 25-14)

Ens va visitar el cuer i el resultat final va estar molt clar per les olotines. El partit no va tenir gaire història, superioritat total de les noies d’en Carlos Costabel i partit molt plàcid que no mereix gaires comentaris.

Jugadores: Cris Roura, Estel Pozo, Patri Palacios, Carla Boix, Sandra Martinez, Júlia Malibran, Paula Busquets, Helena Ortiz, Helena Macias, Cris Usan i Carla Pozo.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil i cadet femení

Vòlei Sant Just – C. Vòlei Olot Juvenil  : 0 – 3 (25-9, 25-18, 18-25, 25-15)

Vòlei Sant Just – C. Vòlei Olot Cadet : 0 – 3 (25-22, 25-19, 21-25, 25-21)

Mai és bon moment per visitar el líder, però s’ha de fer. La veritat és que la cosa no va anar gens malament, exceptuant el primer set de les juves, la resta va ser acceptable fins el punt de poder esgarrapar un set, tant en cadets com en juvenils.

El partit juvenil va venir marcat pels errors de les olotines, sobretot en recepció i que no permetien fer un atac en condicions per superar el fort bloqueig local, però de mica en mica la situació es va estabilitzar i, si més no, les jugadores olotines varen poder competir.

El cadet va jugar bé i a estones molt bé, el problema va estar que no va saber tancar el sets, va mancar una mica de contundència i fins i tot una mica de sort en la recta final de cada parcial.

Jugadores Juvenil : Estel Cerezo, Berta Roca, Júlia Malibran, Maria Barranco, Marina Sanchez  Neus Cros i les cadets, Sira Palacios Aina Rodés i Aina Font.

Jugadores Cadets: Aina Font, Jana Font, Aina Rodés, Sira Palacios, Neus Ribes, Bruna Granados,  Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans

 

VÒLEI DE PROMOCIÓ

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení

La Salle Girona – C. Vòlei Olot “A”  : 0 – 3 (9-25, 11-25, 12-25)

Vòlei Olot “B” – Lloret: 1 – 3 (21-25, 25-12, 20-25, 15-25)

Campionat de Catalunya Aleví Federat

Vòlei Sant Celoni – C. VÒLEI OLOT : 2 – 3 (10-15, 15-12, 15-5, 7-15, 10-15