Cròniques 14/12/2019

VÒLEI MASCULÍ

 

Lliga primera  Divisió Nacional sènior masculí

CVS Tren de Sóller (Mallorca) – C. VÒLEI OLOT : 3 – 0 ( 25-19, 25-18, 25-18)

No hi ha manera, quan l’Olot surt de casa tot se’n va en orris. Les excuses poden ser mil… en Ferran Sacrest no va poder viatjar, en Marc Busquets encara no està per jugar i en l’escalfament en Jorge es va lesionar… som pocs i va par……, però aquesta manca d’efectius no pot justificar els mals partits que fan els olotins lluny de la pista Jordi Mora, i és que a la pista dels mallorquins l’actitud no va ser la millor. La defensa, arma vital dels olotins, no va existir i l’atac va estar tou i ineficaç, tot varen ser facilitats per  la gent de les illes que sense tenir gaire res varen passar per sobre d’un Olot desconegut i mancat d’esperit.

Res a més a comentar.

Jugadors: Mobi,  Mauricio, Arnau Marsillach, Pau Roca, Nadir, Marc Busquets, Jorge Silva, Aniol Sagué i Bata.

 

Campionat de Catalunya de 2a Divisió sènior masculí

VÒLEI OLOT “La banda del peix” – Cv Blanes : 3 – 2 (19-25, 25-22, 20-25, 25-14, 18-16)

Partit entretingut i molt llarg entre dos equips que mai es varen donar per vençuts. Les alternances en el marcador varen estar constants i, exceptuant el quart set, tots els marcadors varen ser ajustats, però l’Olot es va mostrar més serè en els moments claus i, com sempre, el lideratge del seu vaixell insígnia, Ferran Mayans, va ser clau per resoldre situacions complicades com en el darrer set en què el Blanes va tenir una pilota de partit.

Jugadors: Marc Baldó, Marc Durban, Eudald Sagué, Bernat Sallent, Ferrant Mayans, Guillem Matabosch, Vicens Micó,  Carlos López, Ruben Nadales  i Edu Font.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí

VÒLEI OLOT “Espuña” – Cv Cabrils : 3 – 1 (25-17, 25-10, 21-25, 25-9)

Visita del cuer i partit lleig i avorrit en què fins i tot els olotins varen deixar escapar un set. Pocs comentaris davant la superioritat local i la feblesa visitant.

Jugadors: Guillem Matabosch, Aniol Leal, Lluc Davesa, Vicenç Micó, Saib, Aymar Cortés, Arvinder Singh,  Martí Terrades i Eliat.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió  Juvenil masculí

VÒLEI OLOT – Vòlei Canet : 3 – 0 (29-27, 29-27, 25-15)

Bon espectacle el que es va veure el diumenge al matí en el pavelló municipal d’Olot. Dos equips amb un bon vòlei es varen enfrontar de tu a tu disputant dos primers sets de molta qualitat i amb molta emoció en el marcador. En els finals de set i, quan l’Olot ho tenia tot de cara, errors no forçats locals donaven aire a un lluitador Canet que així podia ajustar el marcador. En el tercer els visitants varen abaixar els braços i l’Olot va jugar amb molta comoditat.

Jugadors: Bernat Sallent, Lluc Devesa, Guillem Matabosch (lliure) Miquel Ferrés, Lluc Carrillo, Arvinder Singh, Sergi Girona, Aran Fernandez i Martí Sucarrats.

 


VÒLEI FEMENÍ

 

Campionat de Catalunya de 1a Divisió sènior femení.

Cv Premià de Dalt  – C. VÒLEI OLOT – Hotel l’Alta Garrotxa : 3 – 0 (25-19, 25-23, 25-16)

Res a dir, el líder de la categoria va ser superior i ja està. L’Olot va lluitar i va estar a punt d’endur-se un set, el segon, però no va poder ser, les locals son superiors en totes les línies i així ho varen demostrar.

Ara tocarà remar de veritat en el grup de permanència per poder, un any més, mantenir-se en la primera categoria del vòlei català, que no és poca cosa….

Jugadores: Cris Roura, Estel Pozo, Patri Palacios, Carla Boix, Sandra Martinez, Paula Busquets, Helena Ortiz, Helena Macias, Cris Usan i Carla Pozo.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió juvenil i cadet femení

Vòlei Olot Juvenil – Vòlei Barça : 0 – 3 (20-25, 23-25, 23-25)

Vòlei Olot Cadet – vòlei Barça: 0 – 3 (18-25, 13-25, 17-25)

Dos partits i dues cares, així mentre no podem comentar gaire res de les cadets que, en general, no varen fer un bon partit, bàsicament per la manca d’esperit i convicció… les Juves sí que varen donar la cara, i de no ser dels errors no forçats a finals de set, ara podríem parlar de sorpresa, i és que l’equip juve va fer un excel·lent partit en totes les seves línies però no va saber tancar els sets per errors en els serveis… llàstima però el vòlei és això.

Jugadores Juvenil : Estel Cerezo, Berta Roca, Júlia Malibran,  Neus Cros i les cadets, Sira Palacios, Aina Rodes, Jana Font i Aina Font.

Jugadores Cadets: Aina Font, Jana Font, Aina Rodés, Ivette Feliu, Neus Ribes, Bruna Granados,  Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans

 


VÒLEI DE PROMOCIÓ

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení

Vòlei Olot “A” – Joves Caldes : 3 – 1 (23-25, 25-20, 25-1, 25-14)

Vòlei Olot “B” – Mataró: 0 – 3 (8-25, 12-25, 20-25)

 

Campionat de Catalunya Aleví Federat

VÒLEI OLOT – Escola Sant Gervasi : 4 – 1