Cròniques 15/10/2023

Aprofitant el pont d’octubre, la majoria de competicions catalanes van aturar-se. De fet, només hi havia competició a les primeres divisions i, malauradament, el CV Olot enguany només hi té un sol equip. Així, doncs, el sènior masculí competia tot solt diumenge al migdia.

Tenien partit a la pista dels nois de l’alt rendiment català; per tant, jugaven davant del jove equip de la Blume. Com ja sabem, les característiques d’aquest rival són òbvies: jugadors tècnicament bons, forts, alts, joves, i fins i tot, algun de guapo. Però entre aquestes virtuts, també hi ha el seu punt feble: la joventut.

Un Olot motivat va sortir a pista molt centrat en la recepció i segur en defensa. Això feia atabalar prou el jove equip barceloní, que a mitjans del primer set començava a fallar. Els nostres ho van aprofitar i, repartint bé el joc per les tres zones d’atac, tancaven el set amb certa comoditat. S’esperava la reacció local en el segon, però l’Olot controlava, ajudat en tot moment per la grada que omplia el sector visitant, el tempo del partit. Només un cert relaxament a finals de set va animar els locals a pensar que podien posar l’empat al marcador. Res més lluny de la realitat. L’Olot va prémer l’accelerador i posava el 0-2 al lluminós.

El tercer set començava igual que els dos anteriors: els barcelonins atacant per intentar agafar avantatge, i els nostres, barreja de veterania i joventut (bona barreja), contraatacant una defensa local que ja ho veia molt costa amunt. Va arribar el moment de moure la banqueta per donar energia fresca, i rematar el partit. L’Olot obria forat, però uns desajustaments defensius, sumats al fet que els nois de la Blume no volien llençar la tovallola, van escurçar les diferències fins al 23-24. Però un espectacular primer temps per zona 3 va fer pujar el 25 del costat visitant, tancant així el marcador en un just i merescut 0-3.

La setmana que ve visita la Jordi Mora el líder d’aquesta fase: el Reus, un equip que no ha cedit encara cap set en contra. Així doncs, segon contra primer. Som-hi, nois. volem el cinc de cinc!

Consulta aquí tots els calendaris, resultats i classificacions dels nostres equips federats:

Sènior masculí A / Primera catalana (Grup B)
Sènior masculí B / Segona catalana (Grup B)