Cròniques 12/11/2023

Tot continua igual

La jornada del cap de setmana, en categoria sènior, va deparar poques sorpreses: el sènior masculí A va vèncer amb facilitat el Sant Adrià a domicili; el sènior B continua sense trobar la manera de guanyar, i les noies es van veure afectades per la falta d’àrbitres, un problema que ja és massa habitual per part de la federació.

El sènior masculí A viatjava fins a la pista de l’últim classificat, el Sant Adrià, que havia sumat tan sols dos punts a la primera volta. I ho feia sense l’entrenador, que havia d’atendre altres partits durant el cap de setmana. Això no va ser cap problema, malgrat que el primer set no es va decidir fins al final, amb un ajustat 23-25 en què no es va demostrar la superioritat existent. En els altres sets, la diferència es va anar eixamplant i els parcials van caure amb comoditat (21-25 i 17-25).

En canvi, per al sènior B, el partit a la pista del Sant Just semblava propici per poder tornar a competir, recuperar bones sensacions i no tornar amb les mans buides. Però la realitat va ser ben diferent. Massa canvis cada jornada, poca continuïtat en el joc, i sense contundència en atac ni fluïdesa. I això que, veient els primers punts, semblava que el partit podria ser igualat. Però no: malgrat que es va arribar amb avantatge a mig set tant en el primer com en el segon, les desconnexions van ser massa grans i els errors propis els van condemnar. Cal seguir millorant en coses bàsiques per poder ser regulars en el joc.

Pel que fa a la resta de la jornada, destacarem la victòria del juvenil A femení, la primera de la temporada. Després de mesos i mesos sense conèixer la victòria, i arran d’una evolució important tant en el joc com en la mentalitat (i, en conseqüència, en la competitivitat), les juvenils es van imposar al Sant Quirze Verd per 3-1. El primer set, però, s’havia decantat a favor de les visitants, a causa d’alguns errors inicials de les olotines.

Va ser a partir del segon que les locals van saber jugar amb comoditat, forçant errors rivals, fallant cada vegada menys, amb la confiança que els donava veure que els punts anaven caient de la seva banda. Es va assolir, doncs, una victòria que no només era necessària, sinó que també és justa, per l’evolució que aquestes noies estan tenint sota la direcció de l’Albert i en Pau.

Podeu veure, tot seguit, la resta de resultats del cap de setmana:

Consulta aquí tots els calendaris, resultats i classificacions dels nostres equips federats:

Sènior masculí A / Primera catalana (Grup B)
Sènior masculí B / Segona catalana (Grup B)