Cròniques 10/12/22

Sènior masculí A

Club Vòlei Olot, 0 – Frankfurt Arenys Vòlei, 3 (19-25 / 20-25 / 19-25)

L’Olot es manté dempeus

L’Olot va fer un bon paper davant d’un Arenys ben classificat a la pista Jordi Mora el cap de setmana passat. Tot i el mal resultat, que era força imaginable (ara que ja es pot dir), van tenir la confiança i l’esperança que els visitants tornessin cap al litoral amb alguna sorpresa.

Podríem dir que els locals van anar força a l’encalç de l’equip contrari fins als moments decisius del joc, quan els del Maresme es van mostrar superiors. La recepció dels olotins va ser gairebé perfecta aquesta vegada, però el seu punt fort, és a dir, l’atac pel mig, segons sembla, l’Arenys el tenia estudiat.

Als olotins els caldrà prendre força de moral novament, amb la il·lusió que encara els queda per davant tota la segona volta i altres experiències d’equip, com és ara l’anada a Mallorca del pròxim cap de setmana.


Juvenil masculí

AVAP, 1 – CV Olot, 3 (23-25 / 25-16 / 9-25 / 20-25)

El fred tampoc ens para

El partit del passat diumenge disputat a la pista de l’AVAP de Girona va ser una prova més que l’equip està assolint els objectius. A l’inici tothom estava molt fred i als olotins els va costar entrar al partit, però de seguida van fer valer la seva superioritat davant els gironins. Tot feia indicar que seria un partit plàcid, fins que van patir una fase de congelació, és a dir, van cometre molts errors no forçats i van entrar en una mena de bucle, i sense fer un bon joc els gironins van endur-se el segon set.

Finalment, l’equip va tornar al partit i no va donar cap més opció a l’equip rival. El garrotxins continuen a la part alta de classificació i esperen poder estar allà on es mereixen.

Ho continuem petant!


Cadet masculí

CV Girona, 1 – CV Olot, 3 (23-25 / 25-20 / 16-25 / 20-25)

Un escaló més

Partit ben jugat en general. En algun punt del partit els nostres van estar una mica desconcentrats, amb diversos serveis fallats, motiu pel qual els contraris creixien, i ens tocava centrar-nos i tornar a entrar en el partit i marcar el nostre tempo, que és com els nostres nois se sentien més còmodes. A part d’això, l’evolució segueix sent positiva.

Moltes felicitats, nois! Continueu així!


Cadet femení A

CV Olot, 0 – CV Vilassar de Mar, 3 (8-25 / 17-25 / 8-25)

Contra vent i marea

Amb totes les jugadores disponibles, aquest cap de setmana les jugadores olotines van rebre el Vilassar, compost per noies molt altes però que van cometre força errors, tot i la contundència del resultat.

Primer set jugat amb les condicions d’aquesta temporada, tot i que amb bona predisposició per part de les jugadores d’en Pau. Segon set competint amb les “suplents” del rival i arribant a uns meritoris 17 punts, fet poc usual en el que portem jugat, malauradament. Al tercer set les olotines ja van tirar la tovallola amb un parcial inicial de molts a cap i que pràcticament no van poder ni veure passar.

Millorar les recepcions i els serveis quan es recupera la bola. Seguir amb l’actitud dels dos primers sets. Destacar la presència de totes les jugadores tot i el temporal que cau cada cap de setmana. Ser-hi per aportar, cadascuna en la seva mesura, les seves capacitats i els seus moments. No pot avançar una de sola. Cal fer-ho juntes, en equip.

No defalliu, que serem aquí per animar-vos!