Cròniques 10/04/2021

No ha estat un bon cap de setmana, les derrotes han guanyat amb escreix a les victòries, però la part positiva és que el club continua podent presentar tots els seus equips a les diferents pistes de joc, a vegades son equips molt justets però podem continuar jugant i garantir que arribarem al final d’aquesta temporada de merda.

Dels sèniors només varen jugar “els peixets”, el femení descansava i el de Primera ja ha acabat la temporada. Doncs el peixets només varen poder presentar a la pista del Martorell sis jugadors ja que el seu partit va coincidir amb juvenils i cadets i no varen poder estirar cap jugador i varen perdre per 3 a 0, però amb parcials molt ajustats a 26, a 22 i a 23… el problema va ser, bàsicament, en no saber tancar els sets per manca de contundència i una mica més  de sort.

El cadet i juvenil masculí també varen perdre tots dos per 3 a 0, el primer a la pista del Sant Martí i el segon a la del Barça. Malgrat tot, cal destacar els parcials dels juvenils, 19, 19 i 16 davant un equip que està pensat per guanyar el Campionat d’Espanya.

En l’apartat femení, el juvenil i el cadet varen perdre a la pista Jordi Mora davant l’Hospitalet. El juvenil va caure per 2 a 3 amb un parcial de 14 a 16 en el cinquè set i el cadet per 1 a 3 quan en el quart set guanyava per 18 a 24 i va perdre 25 – 27. Aquestes derrotes són especialment dures pel fet que les visitants estant en un frec a frec amb l’Olot a la part baixa de la classificació, però no hi ha més, cal continuar lluitant. Nota positiva el retorn de la jugadora juvenil Estel Cerezo, 14 mesos després de la lesió.

L’infantil “A”, va perdre també a casa davant el potent Vall d’Hebron per 1 a 3. Cal dir però, que malgrat la derrota l’equip va fer un bon partit, va lluitar i va demostrar que de mica en mica la cosa va millorant.

L’infantil “B”, va caure 2 a 3 amb el Lloret en un partit on va guanyar qui menys es va equivocar. Les dues alegries varen venir per les alevines federades, 5 a 0 contra el Sabadell i el Juvenil escolar, 3 a 2 davant el Porqueres.