Cròniques 02/04/2021

FASE FINAL CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR FEMENÍ

NO VA PODER SER

Aquest cap de setmana passat es va disputar la fase final del Campionat de Catalunya sènior femení per determinar quins dos equips podien accedir a les fases d’ascens a Primera Divisió Nacional.

L’Olot es va classificar en la lliga regular per poder-hi participar però la perspectiva no era gaire bona ja que l’equip olotí, que té una plantilla molt curta, presentava alguna baixa important per afrontar aquest repte.

El primer partit va ser el divendres sant a casa contra el Vikings vòlei El Prat, i aquest entrebanc es va poder superar en un partit molt llarg i amb un joc més que acceptable per 3 a 2 (20-25, 25-19, 25-20, 21-25 i 15 a 8), aquesta victòria donava accés a una segona fase el dissabte en el camp del Manresa.

Aquest partit es va perdre per un ajustat 3 a 1 i parcials de 25-22, 10-25, 25-23 i 25-20. La sensació és que l’Olot va fer tot el que va poder però la manca de contundència en l’atac va fer inútil el bon partit en defensa que va fer l’Olot.

Aquí es va acabar la trajectòria olotina en el campionat, amb la bona notícia de tenir la permanència assegurada, amb el reconeixement i agraïment a totes les jugadores que varen estar disponibles per jugar i amb el convenciment de que hi tornarem.