Cròniques 09/05/2021

De mica en mica va arribant el final d’aquesta temporada tant estranya, marcada per un virus cabró que ha alterat tota la nostra vida i el món de l’esport no ha estat una excepció.

Aquest passat cap de setmana es va aixecar el toc de queda, això vol dir que podem tornar a entrenar fins tard… jugar fins tard i arribar a casa tard… però encara hi ha serrells per polir, com poden ser la capacitat de les grades o l’obertura de vestidors…. i també hem d’encendre una espelma a la verge del Tura perquè havent vist el que s’ha vist el dissabte a la nit a molts indrets del nostre país, necessitem un miracle per no tornar a estar confinats….

Els peixets es varen desplaçar a Cunit i en varen sortir escaldats amb una derrota clara de 3 a 1 i parcials de 25-15, 15-25, 25-16 i 25-20…. el partit va tenir un clar dominador que va ser l’equip local que no va trobar gaire resistència en l’equip visitant que no va tenir el seu millor dia i que va trobar a faltar les tres baixes en les seves files, i malgrat els esforços dels peixos petits no n’hi va haver prou per derrotar a un bon equip com és el Cunit. Aquesta derrota complica i molt la classificació de l’equip pels Play Off.

Continuant amb la branca masculina, victòria (una altra) del juvenil masculí per 3 a 1 davant l’Hospitalet amb parcials de 23-25, 25-19, 25-15 i 25-16. No va ser un gran partit, un Olot molt confiat va veure com s’escapava el primer set amb molts errors en la recepció i atacs locals. La banqueta es va moure i la cosa es va anant posant a lloc i sense fer gaire res de més ja no es va donar cap opció als del costat de Barcelona.

Els cadets no varen poder fer gaire res més que lluitar molt a Terrassa d’on varen tornar amb una derrota per 3 a 0 (26-24, 25-20 i 25-18). Cal destacar la bona progressió de l’equip en què molts jugadors han començat de zero.

En el vòlei de promoció, derrota clara del  tecnificació davant el Girona i victòria de les benjamines a la pista del Porqueres.