Cròniques 23/10/2021

Ja es veia a venir, les noies, per fi, han assolit la primera victòria a la seva lliga, ha costat però ha arribat i esperem que no sigui flor d’un estiu.

VÒLEI FEMENÍ

El sènior femení va guanyar a casa contra el Sant Fruitós per un ajustat 3 a 2 (25-22, 17-25, 25-23, 19-25 i 15 a 6). El partit va estar molt disputat amb constants alternances en el marcador destacant, sobretot, la forta defensa olotina que va tenir el seu referent en la Lliure Maria Barranco. A partir de la segona línia l’Olot es permetia construir i malgrat que l’equip era majoritàriament juvenil i cadet les coses es varen començar a fer bé i de mica en mica el Sant Fruitós va doblegar el genoll, sobretot en el cinquè set en què l’Olot no va donar cap opció.

El juvenil i el cadet varen anar a Vilassar i varen tornar pentinades. Sets a favor = 0, sets en contra = 6. Punts a favor de l’Olot = 0, punts en contra = 6. “No parlarem dels parcials”. El Cadet va continuar en la seva línia, és a dir, sota mínims i sense ànima. Del juvenil, vist el darrer partit a casa que va ser molt bo, hom podia pensar que la cosa podia anar bé, res més lluny de la realitat, es tornar a caure en el fracàs més estrident… com deia un amic meu al cel sigui “no anem pa gota bé”. Cal fer un resset i tornar a mirar com hem de fer les coses, hi ha temps, però hem de canviar l’actitud i anar poc a poc.

Les cadets del preferent (4a catalana) no varen tenir cap opció al camp del Premià, 3 a 0, i cap a casa. Poca crítica a les jugadores que fa molt poc que han començat a jugar a vòlei, en tot cas, sí que les 4 jugadores més veteranes haurien d’haver estirat més de carro, però quan les coses no surten… no surten.

Les infantils, una de freda i una de calenta, la freda l’ajustada derrota a casa contra el Bordils per part de les noies greda, 2 a 3, la calenta la victòria de les noies lava per 3 a 0 contra l’Esplugues.

VÒLEI MASCULÍ

El Saragossa va visitar la pista Jordi Mora en la lliga de Primera
Divisió Nacional
i es endur cap el Pilar una derrota per 3 a 1. L’Olot va presentar un equip molt justet, curt d’efectius entre no disponibilitat i lesions, però va saber picar pedra, de mica en mica es va anar adaptant al joc una mica caòtic dels visitants i va anar sumant punts en el seu marcador. Es va perdre el primer set per 23 a 25, es va guanyar el segon amb certa comoditat 25 a 18 i quant el tercer semblava que anava pel mateix camí, 24 a 17, amb un sol servei el Saragossa va empatar a 24, increïble, però en els moments claus es va poder tirar de veterania i es guanyar el set per 26 a 24. El quart va ser més plàcid 25 – 21.

L’equip està situat a la meitat de la taula o sigui està on ha d’estar.

Els peixets, segona divisió catalana sènior masculí, varen anar a Blanes i varen tornar amb una còmoda victòria per 0 a 3. Poca història d’un partit en què els locals varen ser clarament inferiors i es varen entregar sense oferir massa resistència.

També en categoria masculina els cadets i els juvenils varen tenir un doble enfrontament a la pista Jordi Mora contra el Mataró. El primers varen guanyar per 3 a 1 (25-21, 17-25, 25-23, 25-21), en un bon partit demostrant que malgrat el poc temps que fa que juguen a vòlei de mica en mica van assolint un nivell més acceptable. Els juves també varen guanyar per 3 a 0 amb parcials de a 22, a 20 i a 20, victòria de mèrit perquè es van haver se superar les baixes que tenia l’equip i que es varen cobrir amb jugadors cadets que no varen desentonar gens ni mica.