CV Premià de Dalt (JF) vs CV Olot (JF)

La mala notícia és que es va tornar a perdre, però la bona és que es varen competir almenys dos sets i que es va tenir totes les opcions per guanyar-ne algun. Feu-me cas aquest equip se’n sortirà.

Jugadores: Laura Grauvilardell, Ari, Júlia Malibran, Berta Malibra, Berta Roca, Estel Pozo, Neus Cros, Marina Sanchez , Lluna, Adriana Ribas i Laia Boix

CV Premià de Dalt (IF) vs CV Olot (IF)

Desprès de perdre el primer set, el partit es va girar com un mitjó, l’Olot va engegar la moto i ja no va parar fins a guanyar el partit.

Jugadores: Aina Rodés, Júlia Sabé, Jana Font, Júlia Sabé, Txell Martí, Aina Font, Sira Palacios, Neus Ribes i Amanda Viladecans.

CV Premià de Dalt (CF) vs CV Olot (CF)

Lluita, lluita i finalment més lluita….. Aquest equip no abaixa mai el cap, malgrat a ser joves i curtes de plantilla, l’entrega és total i així es van treien els partits. A Premià es va poder tornar a veure una mostra de la seva capacitat de superar un 0 a 1 en contra i de guanyar un cinquè set a camp contrari.

Jugadores: Maria Barranco, Victòria Pankiv, Aina Rodés, Sira Palacios, Jana Millán, Júlia Sabé, Coral Rodés, Estel Cerezo i Aina Font