Cròniques 30/04/2022

Cadet Femení
Cecell Lleida 0 – 3 CV Olot
21/25 17/25 21/25

Sembla que les noies del Cadet tornen a recuperar les pistes. Fa tres anys les mateixes noies varen fer un partit impressionant contra les noies de Cecell, i aquesta vegada no ha estat diferent.
Partit dominat gairebé en tot moment per les Olotines, on han posat en pràctica el seu joc i la seva confiança en pista. Jugades ben coordinades han fet que aquest partit fos d’infart.
Han demostrat que son un gran equip i han demostrat que poden superar qualsevol equip que tinguin al camp contrari, si confien amb elles com equip.
Han guanyat amb un 3-0 al primer equip!!
Seguim així noies!

Infantil Masculí Escolar
CV Olot 3- 0 CV Lloret
25/10 25/11 25/21

L’equip de l’Olot va estar superior en tot el partit els nois van poder pràctica totes les tàctiques apreses setmana rere setmana als entrenaments. L’últim set es van confirmar i ens van fer partir una mica però al final se’n van en sortir.

Infantil Femení
CV Olot Greda 3 – 1 CVP Montgat
25-11 25-13 22-25 25-19

Les greda, amb dues baixes, rebien les últimes del grup. De totes maneres, després de la últimes setmanes no hi havia res segur.
Un cop a la pista, va quedar demostrada la superioritat de les 7 jugadores locals davant unes rivals molt més febles tècnicament. Les jugadores entrenades per en Pau van guanyar amb claredat en els 2 primers sets, tot practicant la tàctica 6-2, que havien estat entrenant durant la setmana i que els hi permetia sumar efectius d’atac. Es va cedir el 3r set que va coincidir amb el diluvi que queia a fora. No sabent si això era un senyal o no, es van encendre les alarmes i els fantasmes anímics dels últims partits van aflorar. Els nervis van fer que en el 4t set els punts anessin caient per ambdues bandes com les goteres que hi havia al pavelló, que feien parar el partit a cada moment per eixugar la pista. Finalment es va imposar el que havia de ser i la victòria va caure del cantó olotí. Ja no s’hi juguen res, però els hi permetrà afrontar els 2 últims partits amb moral reforçada.

Vòlei Vilassar Groc 2 – 3 CV Olot Lava
22-25 25-20 25-23 21-25 16-18

Partit resolt en l’ últim set on l’ equip de l’ Olot a tret el seu millor joc demostrant un altre cop que quan l’ equip va tot a una treuen el millor e’ elles.
Ens han fet patir fins al final, però a valgut la pena. Felicitar- les i animar- les a seguir treballant.

Aleví Escolar
CV Olot 4 – 0 Avap Eiximenis

Partit molt igualat i ajustat…i aquesta vegada, molt ben resolt per les jugadores Olotines en el tram final de cada set.
Així com en altres partits, els nervis o la falta de confiança no permetien acabar de guanyar algun set, aquest dissabte gràcies a la bona concentració i a una molt bona defensa de l’equip es van poder guanyar els 4 sets. Destacar l’últim set, on després d’un mal començament, les gironines es van posar amb un 11a 23 a favor i l’equip Olotí va ser capaç de capgirar el marcador per acabar guanyant per 26 a 24.
Moltes felicitats a tot l’equip.

Infantil Femení Escolar
CV Figueres Verd 3 – 2 CV Olot
25/21 19/25 25/17 23/25 15/7

Bon partit el jugat ahir, tot i la derrota per les noies de l’infantil escolar, davant un exigent rival. Un rival que no fa masses dies va guanyar a Olot per 0 a 3. Per això les olotines es presentaven a Figueres amb poques expectatives. Però ahir van aprendre que, els partits primer, s’han de jugar. I després de jugar el d’ahir, van veure que, si competeixes, la victòria sempre està més a prop. I en aquest partit, que van igualar el joc del rival, la victòria va quedar a tocar. Però cal quedar-se amb el bon joc ofert, i amb la competitivitat davant un equip, en principi, superior.

CV Olot Greda 4 – 0 CV Sant Pere Pescador

Partit sense complicacions per el nostre aleví Greda contra un Sant Pere amb jugadors més petits, amb moltes ganes però amb un nivell de Vòlei per sota dels nostres jugadors que van guanyar sense dificultats i van aprendre que cal mantenir la concentració i la actitud en tot moment.

Juvenil Masculí
CV Olot 3 – 1 CV Torre de Claramunt
28-26 20-25 25-18 25-23

En aquest tram final de temporada l’equip s’està trobant amb una bona continuïtat amb el joc. Han aprés d’errors d’anteriors partits i han aconseguit la segona victòria consecutiva. Una victòria merescuda pel joc desplegat, malgrat el tanteig ajustat del 1r i últim set. En el 2n s’han provat jugades diferents i amb jugadors cadets, per començar a entrar en la dinàmica de la categoria juvenil. Cal destacar la bona feina dels cadets convocats i l’entrenador a l’hora de gestionar els canvis, els quals han mantingut l’equip dins el partit de principi a fi.
Ànims nois i a continuar amb aquesta dinàmica positiva, per afrontar els últims partits de la temporada.

Juvenil Femení
Cecell Lleida 3 – 0 CV Olot
25/20 25/14 25/17

Final de la ratxa de quatre victòries de les juves, i és que aquesta setmana visitaven la pista de les líders del grup de permanència, que van demostrar el perquè d’aquesta condició. Tot i això les nostres van començar dominant el primer set, que per moments semblava encaminat. Però llavors van arribar les errades en recepcions i serveis, les lleidatanes es van començar a trobar còmodes a la pista, guanyant el primer set, i ja no van donar cap opció a les nostres, que van voler, però no van poder.