Cròniques 24/11/2018

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
C.VÒLEI OLOT – CV Zaragoza: 3 – 0 (25-13, 25-18, 25-15)

Partit sense gaire història davant el cuer de la classificació. L’Olot es va contagiar del joc anàrquic dels visitants i el resultat va ser un partit trist i mancat de qualsevol tipus d’emoció.

Jugadors: Pau Roca, Jordi Coll , Arnau Marsillach, Marc Busquets, Mobi, Òscar, Bata (lliure), Nadir, Aniol Sagué i Ferran Sacrest.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
C.VÒLEI OLOT – CV LLoret : 3 – 0 (25-19, 25- 23, 25-19)

L’Olot va confirmar el gran partit que va fer la passada setmana al camp del Mataró i es va endur per davant a un veterà Lloret que no va poder fer res per aturar les embranzides locals. Bones combinacions, efectivitat en l’atac i a destacar el debut en categoria sènior de la passadora cadet Aina Font que no va desentonar gens.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Aina Font, Carla Boix, Sandra Martínez, Neus Cros, Laura Grauvilardell, Judith Gutiérrez, Patri, Marina Sánchez i Paula Busquets.

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
C.VÒLEI OLOT “passarells i gavines” – Panteres Grogues: 2 – 3 ( 25-22, 25-23, 18-25, 26-28, 11-15)

Oportunitat perduda d’atrapar als equips del davant. L’Olot va començar bé i es va anotar els dos primer sets de manera ajustada però justa. De totes maneres, les panteres ja van donar alguna pista que la cosa no seria fàcil i així ho varen confirmar en el tercer set que, aprofitant un cert relaxament local, se’l varen endur amb certa facilitat. En el quart, l’Olot va tornar a carregar i es va situar amb un clar 24 a 21, o sigui tres pilotes de partit, però les va llançar totes tres amb errors infantils de pati de col·legi, i en va tenir una altra amb 25 a 24 i… un altre error d’aquells que fan mal i que al final provoquen perdre el partit com va passar en el cinquè set.

De totes maneres, es va veure un molt bon partit de VÒLEI….

Jugadors: Mayans, Edu, Aniol, Marc Baldó, Ruben, Eudald Sagué, Guillem Matabosch, Frank, Joan Santaeulària, Marc Durban, Jep, Berna i Pau Santaeulària.

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
C.VÒLEI OLOT – VÒLEI Rubí

Doble victòria, per fi, tant de les cadets com de les juves i tots dos equips per un contundent 3 a 0. Era important guanyar, sobretot en el cas de les juves que necessitaven una victòria per carregar-se d’autoestima i poder treure el cap del pou. Els partits van ser semblants, una mica més disputat el juvenil, amb pilotes més dividides, però que en la majoria de les vegades es decantaven pel costat local. Amb les cadets va ser una mica més fàcil.

Jugadores Juves: Neus Cros, Daphne Galindo, Laura Grauvilardell, Júlia Malibran, Berta Malibran, Marina Sánchez i Lluna Aumatell.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Maria Barranco, Estel, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Bruna Granados,  Jana Millán, Sira Palacios i Coral Rodés

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
Joves Caldes – C. VÒLEI OLOT: 1 – 3 (25-20, 17-25, 19-25, 17-25)

L’Olot va perdre el primer set, però aquesta va ser l’única nota negativa d’un partit que a partir del segon set va dominar clarament l’Olot.

Jugadores: Nora Prat, Clara Font, Estel Burch, Júlia Colldecarrera, Martina Colldecarrera, Irina Coma,  Idoia Canalias, Ivet Feliu, Iria Santaeularia i Berta Guix