Cròniques 24/04/2021

La cavalleria va arribar tard a Castellar. Els peixets (sèniors de 2a Catalana que estan el grup d’ascens) varen sortir derrotats per 3 a 0 i amb parcials de 19, 17 i 29, de la seva visita a la pista del Castellar. L’equip va començar amb un Olot molt just d’efectius ja que els juvenils estaven jugant a Sabadell, i es va trobar al davant un equip molt potent que no li va donar cap opció els dos primers sets. En el tercer set varen arribar els reforços que, malgrat el seu cansament, varen aconseguir equilibrar la balança i donar opcions de guanyar el tercer set que es va perdre per un ajustat 31 a 29.

L’equip va lluitar però no va ser el seu millor dia.

La cavalleria, el juvenil masculí, va anar a jugar al complicat camp del Sabadell i no solament en va sortir viu sinó que es va endur una meritòria victòria cap a Olot. L’equip capitanejat per un Guillem Matabosch que fa de tot i ho fa tot bé, i un Eliat que és una mica més gran cada dia, juntament amb la resta de companys que partit a partit creixen dins de la dinàmica positiva i les ganes de fer alguna cosa important sota la direcció d’en Jorge Silva i  la tutela de la marassa Lourdes Mora. El resultat va ser de 0 a 3 (19-25, 21-25 i 25-27)

El cadet masculí també va guanyar per un ajustat 2 a 3 al camp del Barberà i … van dos victòries seguides… el partit va ser llarg, disputat i amb molta emoció, només cal veure els parcials, 17-25, 25-17, 25-21, 21-25 i un cinquè set d’infart 14-16. L’equip on la majoria de jugadors son nous… molt nous i verges en això del vòlei, va creixent lentament per deixar de ser Hobbits i passar a ser Elfos.

A la branca femenina les coses no varen anar tant bé, però comencem pel Sènior que va patir una derrota intranscendent a casa contra el Balàfia de Lleida. L’equip va lluitar i va fer nombroses rotacions, a tall d’anècdota, hi va haver moments que en pista hi havia dos sèniors de primer any, dos juvenils i dos cadets… o sigui, que en principi el futur està garantit. El Resultat va estar molt ajustat , 25-20, 22-25, 25-19, 14-25 i 12-15 ho sigui un 2 a 3 llarg, distret i on va brillar especialment la lliure olotina Maria Barranco que va aixecar moltes pilotes, però moltes.

El juvenil va perdre al camp del Sant Boi per un clar 3 a 0, amb un primer set per oblidar en què només varen poder fer 9 punts… després la cosa es va mig arranjar amb parcials contraris de 19 i 27 punts… o sigui, que varen anar de menys a més, però amb un joc totalment insuficient per guanyar un set, malgrat tot, cal valorar l’esforç de les jugadores que s’han quedat dins de l’equip per poder acabar aquesta maleïda lliga.

Les cadets varen assolir una victòria per l’esperança, també a Sant Boi, 0 a 3 amb parcials de 18-25, 22-25 i 24-26, l’equip va complir i aquest cop la Sira, que és l’ànima de l’equip, va estar molt ben ajudada i assistida per la resta de companyes essent el mèrit doble ja que molta jugadora encara és infantil, com per exemple les dues passadores, Clàudia i Aitana..

Els dos equips infantils femenins no varen poder guanyar cap set, l’equip “A” va perdre a casa contra el Gavà per un rotund 0 a 3 i una sensació de decepció (recordem que va fer un molt bon partit davant el potent Vall d’Hebron) i d’impotència davant la manca de competitivitat de la majoria de les jugadores… reflexionar i a seguir.

El “B” es va endur un 3 a 0 de Vilassar, però no va fer mal partit, va lluitar i va ajustar els parcials del primer i del tercer set… bé, malgrat tot, força bé .

En el Vòlei més petit, victòria de les Alevines davant el Figueres en un partit molt entretingut i on es varen veure cosetes molt positives.