Cròniques 18/12/2021

Sènior masculí A
CV Arenys 1-3 CV Olot
23-25/18-25/26-24/18-25

Importantíssima victòria en una pista molt complicada. L’ Arenys és un rival acabat de pujar a la categoria però que esta tenint molt bons resultats en aquesta mitja lliga que portem jugada.
Primer set amb anades i vingudes al marcador. Amb un Olot molt sòlid que no va deixar escapar l’Arenys, podent-se endur ajustadament el primer set, i veient que la victòria era possible.
Segon set on l’Olot no va afluixar el gas i va poder mantenir la distància més tranquil·lament.
Tercer set on els del Maresme es van refer i van aconseguir allargar-ho fins al quart. Però els jugadors de Silva sabien què havien de fer per aconseguir la victòria, emportant-se el quart set i tres importants punts que serveixen per seguir escalant en la classificació i menjar tranquils els torrons!

Sènior Masculí B
CV Olot 3 – CV Blanes 0
28-26 / 25-19 / 25-22

Bona victòria dels Peixets en un partit trampa contra l’últim classificat del grup, que es va presentar amb pocs efectius.
El partit va servir per provar nous sistemes de joc i, amb un 6-2 en pista i un lliure que s’estrenava en la posició, es va tirar endavant amb molts patiments un primer set amb massa errors per totes dues bandes.
En el segon, recuperant ja un col·locador únic i amb més canvis, els jugadors menys habituals van demostrar que poden ser importants i van resoldre amb facilitat el parcial.
En l’últim set es va anar sempre al davant i l’entrenador Quel Roca va introduir canvis tàctics fantasiosos que, malgrat el desconcert inicial, van resoldre el partit favorablement.
Així, malgrat els contratemps en forma de baixes, el resultat favorable permet a l’Olot arribar a l’última jornada amb moltes possibilitats de classificar-se per al grup d’ascens a primera catalana.

Cadet Masculí
CV Olot 3 – 0 CV Girona
25-16, 25-23, 25-18

Partit bastant controlat. Poc a poc es va veient com van agafant més confiança i soltura en les funcions de joc de cadascú.
Tot i sabent que més enllà del resultat estan treballant pel seu desenvolupament futur.
Són un grup bastant compacte.

Infantil Federat
CV Esplugues 0 – 3 CV Olot Lava

Merescuda victòria del nostre equip davant un Esplugues lluitador. Tot i la remuntada en l’ últim set del contrincant, l’ equip ha sabut imposar-se amb un 0-3. Seguim treballant i millorant i això es veu a pista. Endavant noies!!!

Sènior Femení
Vòlei Sant Fruitós 3 – 0 CV Olot
15-16/25-18/25-15

Juvenil Femení
CV Olot 0 – 3 Premià de Dalt Maresme
21/25; 20/25/; 23/25

Les noies del juvenil planten cara al segon classificat, el Premià, amb un bon partit. Resultat injust però, on les Olotines, han merescut, com a mínim, guanyar un set.

Cadet Femení
CV Olot 1 – 3 CV Premià de Dalt Maresme
18-25 / 19-25 / 26-24 / 11-25
Les cadets segueixen treballant per aconseguir una victòria, però seguim sense trobar el camí. El partit ha estat bastant igualat, tret dels últims punts de set, on les olotines s’han anat fent petites i les jugadores del Premià de Dalt han aprofitat per jugar de manera contundent amb l’objectiu d’endur-se els sets. Ens falta molta confiança!
Cal remarcar que ens falten jugadores a causa de lesions… Esperem recuperar-les tan aviat com es pugui. Ànims i a seguir endavant!!!

Infantil Femení Escolar
CV Olot 3 – 1 CV Lloret
25/22; 25/16; 24/26; 25/19

Bon partit, aquesta setmana de l’infantil escolar femení, davant un bon Lloret, que en cap cas ha demostrat ser l’últim classificat de la lliga. Partit treballat, a on s’han pogut veure diferents situacions de joc, a on les nostres han sabut superar, la majoria de vegades, amb bona nota.

Aleví Escolar
CV Olot 1 – 3 CV Taradell Negre

Partit complicat per l’aleví Greda contra el Taradell Negre, equip dinàmic amb bon control de pilota que va obligar a donar el millor per poder mantenir la competitivitat del partit. De totes formes els parcials van anar ‘in crezendo’ fins acabar guanyant l’últim set

CV Olot 2 – 3 CV Taradell Blau

Partit disputat i molt competit de l’Aleví Lava contra el Taradell blau que finalment algunes errades a causa dels nervis va fer que el resultat acabés a favor del Taradell. Un bon partit per créixer com a jugadors.

Cadet Preferent
CV Olot 3 – 1 CV Premià de Dalt Maresme
25-23 / 25-21/ 20-25 / 25-23

Juvenil Masculí
25-12 / 25-20 / 25-21

Els juvenils han encadenat la 2n victòria consecutiva. Han sapigut jugar-li de tu a tu al 3r classificat de la lliga, en un partit marcat pel creixement de les noves incorporacions d’aquest any. De mica en mica l’equip s’està consolidant.
Seguim creixent!

Aleví Federat
CV Olot 1 – 4 CV Reus
9-15 / 15-11 / 14-16 / 7-15 / 11-15

Durant tot el partit hi ha hagut un bon nivell de joc. Els dos equips ho han fet molt bé! L’Olot s’ha atrevit a muntar jugades arriscades amb bones col·locacions, bons remats i estan ben atentes i atents; tot i això no han pogut acabar de demostrar el potencial que tenen com a equip.
Seguim entrenant, seguim jugant!!!

Infantil Masculí Escolar
CV Olot 3 – 0 AVAP Girona
25-17 / 25-6 / 25-16

Molt bon partit de l’infantil masculí. Han jugat tot l’equip Unit i finalment ha arribat la victòria