Cròniques 18/05/2019

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
VÒLEI OLOT “Hotel l’Alta Garrotxa” – Barça Vòlei: 2 – 3 ( 18-25, 26-24, 25-16, 22-25, 11-15)

AMB TOT FET.. per una part, l’Olot amb la permanència a la butxaca i per altra, el Barça amb el descens confirmat, el partit es va convertir en una qüestió d’orgull pel Barça que en general va estar millor que l’Olot, tot i que amb el 2 a 1 en el marcador les olotines podrien haver sentenciat i van deixar escapar un final de set ajustat. Punt i final d’una bona temporada en que l’equip de la Garrotxa ha garantit una temporada més la seva presència a la màxima categoria del vòlei Català.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Sandra Martínez, Estel Pozo,  Paula Busquets,  Carla Boix, Júlia Serra, Míriam Nieto i Cris Usan (lliure)

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells” – La Salle B: 3 – 0 ( 25-15, 25-19, 25-19)

DARRER PARTIT DE LA LLIGA… contra l’últim classificat. Victòria, per fi, de les gavines davant un rival molt jovenet i voluntariós però mancat de qualitat per poder fer alguna cosa a la pista olotina.

Jugadors: Ferran Mayans,  Carlos Lopez, Joan Santaeulària, Pau Santaeulària, Jep, Ruben Nadales, Eudald Sagué i Marc Baldó

 

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet (Fase final)
Cecell Lleida – C. VÒLEI OLOT:   3 – 0  (25-19, 25-19, 25-19)

NO VA PODER SER… L’Olot va caure per un contundent 3 a 0 (25-19, 25-19, 25-19) davant l’equip organitzador de la fase. Vist el partit es pot pensar que les olotines podien haver fet alguna cosa més, però cal tenir en compte que el Cecell venia del grup de campionat, mentre l’Olot del de permanència, cosa que implica dos ritmes de competició força diferents i això es va notar a la pista. L’Olot va desplegar un joc massa previsible que va facilitar molt la feina de les locals que sense fer gaire res de l’altre món no tenien gaires problemes per controlar el marcador sempre al seu favor.

La cosa s’ha acabat (només queda el Memorial Jordi Mora), però aquesta derrota, fins a cert punt previsible, no pot desmerèixer l’excel·lent temporada de les cadets olotines que sumant la seva puntuació amb les juves, han mantingut de manera sobrada la categoria.

Jugadores:  Coral Rodés, Júlia Sabé, Neus Ribes,  Sira Palacios, Aina Rodés,   Maria Barranco, Estel Cerezo, Amanda Viladecans,  Jana Font i Aina Font

 

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
VÒLEI OLOT – Jaume Callís. Vic : 3 – 0 (25-17, 25-18, 25-22)

CONFIRMACIÓ…. de la classificació de les infantils per les finals de Catalunya (grup Plata).

Partit que es va guanyar amb relativa facilitat davant el cuer de la classificació. Aquest dos punts d’or confirmen la participació de l’equip a la fase final del proper dia 1 de juny.

Jugadores: Prat, Santaeulària, Canalias, Feliu, Guix , Galan,  Coma , Burch, Juvanteny  i Font.