Cròniques 15/12/2018

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
CV San Roque Batan. Canàries – C. VÒLEI OLOT : 3 – 2 (25-18, 25-21, 27-29, 22-25, 9-15)

Partit intens el que es va poder veure a Canàries. Els locals, molt endollats, aviat van posar a l’Olot contra les cordes provocant molts errors no forçats als seus jugadors i així es va escapar el primer set quasi sense donar-se’n compte. El segon va començar igual, però quan el San Roque ja s’ho veia al sac, els olotins van començar a jugar i de mica en mica es va anar ajustant el marcador fins un 21 a 20 local, però aquí una sèrie de jugades infantils olotines van fer perdre el set.

De totes maneres, ja es veia que la cosa havia canviat i en el tercer aviat l’Olot va prendre avantatge en el marcador, sobretot gràcies a que la recepció i la defensa començaven a funcionar, malgrat tot, quan tot semblava dat i beneït a favor dels olotins una reacció local va provocar un final de set d’infart en que l’Olot va haver de remar de valent perquè no s’escapés. 2 a 1 en el marcador i un equip que anava cap avall (el local) i un que començava a creure (l’Olot)… el quart set va estar molt igualat fins arribar a un empat a 19, però aquí l’Olot va serrar les dents i quan ho tenia fet es va lesionar, una altra vegada, en Marc Busquets fet que sempre crea problemes a l’atac olotí. Malgrat tot, es va poder treure el set i en el cinquè amb un Olot molt esgotat i sense el recurs d’en Marc la cosa va ser més fàcil pels locals.. . Desplaçament llarg, molt llarg i un punt sumat encara que la sensació va ser de que se’n podien haver aconseguit dos.

Jugadors: Pau Roca, Arnau Marsillach, Jordi Coll, Nadir, Marc Busquets, Mobi, Òscar, Bata (lliure), Aniol Sagué i Ferran Sacrest.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
CV Barberà – C.VÒLEI OLOT : 3 – 0 (25-23, 25- 15, 25-18)

Mal partit de les olotines que van començar bé 10 a 17 en el primer set però que quan el Barberà va engegar la màquina va passar per sobre d’un Olot sense cap capacitat de reacció…. per oblidar

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Júlia Serra,  Marina Sánchez, Sandra Martínez, Neus Cros,  Patri,  Estel Pozo, Cris Usan, Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
C.VÒLEI OLOT “passarells i gavines”- Cv Tiana: 3 – 0 ( 25-22, 25-22, 25-18)

Partit avorrit que no va tenir gaire història. L’Olot va ser superior durant tota la partida i només els errors locals van permetre als visitants ajustar els parcials.

Jugadors: Mayans, Edu,  Ruben, Eudald Sagué,  Joan Santaeularia, Durban, Jep, Berna, i Pau Santaeularia.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
C.VÒLEI OLOT – VÒLEI Sant Just

Doble enfrontament contra el Sant Just i doble derrota. Les Cadets varen lluitar fins el darrer punt per endur-se el partit i es varen posar amb un 2 a 1 en el marcador però amb parcials molt ajustat, 22-25, 26-24, 26-24 o sigui que s’estava veien un partit molt igualat i que podia guanyar qualsevol dels dos però va ser el Sant Just que en els moments claus va tenir el cap més fred i finalment va guanyar per 2 a 3.

Les juves ja van fer molt guanyant un set (derrota per 1 a 3 ) davant el potent juvenil del Sant Just. En el set guanyat les locals varen demostrar que poden fer un bon VÒLEI, encara que en la resta del partit varn ser clarament superades per les les visitants.

Jugadores Juves. Daphne Galindo, Marina Sánchez, Berta Roca, Estel Pozo, Berta Malibran i Patri.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Maria Barranco, Estel, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Bruna Granados,  Jana Millán, Sira Palacios i Coral Rodés

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí
C.VÒLEI OLOT”Espuña” – VÒLEI Canet : 3 – 0 (25-6, 26-24, 25-18)

Superioritat clara i contundent dels nois que entrena l’Albert Matabosch que després de guanyar un primer set de manera molt contundent es varn deixar anar.

Jugadors. Lluc Davesa, Guillem Matabosch, Eudald Sagué, Martí Terrades, Lluc Carrillo, Eliat, Miquel Ferrer, Aran Fernandez, Ot Torrents, Martí Sucarrats