Cròniques 15/10/22

Sènior masculí A

CV l’Ametlla, 2 – CV Olot, 3 (25-18 / 17-25 / 18-25 / 25-21 / 11-15)

Un contrincant nou que els va sorprendre

L’equip de primera nacional va poder tornar a assaborir dissabte passat la victòria a l’Ametlla del Vallès i, tot seguit, celebrar-ho, cosa que ja trobaven a faltar els jugadors.

L’Olot va perdre el primer set inesperadament en un terreny de joc on l’afició es mostrà totalment involucrada, tot transmetent el seu esperit lluitador als locals. Després d’aquest imprevist, sense l’equip complet i amb alguns jugadors lesionats, els visitants van haver de suar la cansalada per poder endur-se la primera victòria de la temporada cap a casa. Certament, a l’Olot li va ser difícil guanyar el partit, ja que l’equip contrari no deixava caure la pilota al seu camp de cap manera i l’aconseguien passar a través d’un bloqueig no gaire polit, aquesta vegada. El resultat final va ser un 2-3.

Així doncs, un equip provinent de primera catalana roba un punt merescudament a un Olot més experimentat. És veritat que les condicions de joc no eren les millors, com ara la llum solar que enlluernava un equip menys acostumat que l’altre, però no hi ha excuses, i, tal com diu Jorge Silva: “Hem de jugar cada punt com si fos or.”

L’Olot està content per la victòria, però també té un regust de boca per no haver obtingut tres punts per a la classificació.


Sènior femení

Vikings Vòlei Prat Blau, 3 – CV Olot, 1 (25-18 / 25-23 / 16-25 / 25-19)

Uns ànims una mica tocats i ´la defensa les condenmen

Aquest cap de setmana un poderós Vikings va rebre les noies d’en Carlos. Les olotines van començar dominant el partit, fent els punts llargs i obligant les seves rivals a defensar, ja que comptaven amb un clar avantatge físic. Tanmateix, unes posteriors dificultats en defensa i un seguit d’errors no forçats van afavorir la balança cap a l’equip del Prat. Tot i que en Carlos va intentar revertir la situació fent canvis a la pista, que van ajudar les olotines a guanyar el tercer, l’equip olotí es va veure superat per la veterania i experiència de l’equip rival. No obstant això, l’aposta que s’ha fet pel sènior femení és a llarg termini i, de mica en mica, els resultats aniran arribant.

Ànims noies, i endavant!


Sènior masculí B

CV Parc Farners, 3 – CV Olot, 1 (25-20 / 25-20 / 19-25 / 25-15)

Un partit per oblidar

Partit gris dels Peixets, que van entrar al Farners Parc amb la cua entre cames i en van sortir igual. Un 3 a 1 dolorós contra un equip cridaner i amb ambició que van estar per davant pràcticament tota l’estona. No és va saber neutralitzar la seva dinàmica i l’afició en contra va acabar de treure de polleguera l’equip, que va tenir moltes discrepàncies amb les decisions arbitrals. Com a resultat d’aquest còctel, tres targetes en el segon set que van trencar totalment el partit. Tot i això, hi va haver un petit parèntesi al tercer set en què els joves taurons van saber aixecar la moral i emportar-se un set, que tot i ser insuficient, va servir per maquillar el mal paper de la resta.


Juvenil masculí

CV Ametlla del Vallès, 3 – CV Olot, 0 (25-19 / 25-24 / 27-25)

Jornada ‘horribilis’

Els olotins es van desplaçar a la pista de l’Ametlla del Vallès. Tots estaven plens de confiança i convençuts de tornar a la capital dels volcans amb la victòria. Era un dia molt assolellat i calorós. En el moment d’entrar a pista escalfar, de seguida van notar que alguna cosa no acabava de funcionar. Primer, la ubicació del pavelló feia que els jugadors no veiessin bé la pilota, després l’àrbitre no va aparèixer fins entrat el primer set. Els olotins estaven descentrats: pilotes fàcils no arribaven a bon port, hi havia desencert en la presa de decisions en algunes fases del joc, i una pista curta va desencadenar la derrota final. Malgrat els marcadors de cada set van ser ajustats, els nostres van deixar escapar una bona oportunitat per pujar en la classificació. Cal destacar també l’aportació dels dos cadets que van aportar bons minuts de joc.

Ànims, nois, encara estem creixent!


Juvenil femení 

CV Olot, 1 – CV Esplugues 3 (25-23 / 12-25 / 16-25 / 24-26)

El partit era nostre, però es va escapar…

Les noies d’en Carlos estan en una categoria nova, en què el joc és diferent del que fins ara estaven acostumades. Els falta rodatge a pista, però quan totes van al mateix ritme marquen són capaces de marcar la diferència. Pel que fa al partit, el teníem a la butxaca, però la falta de concentració i la falta de comunicació a pista van fer que el marcador acabés en contra de l’equip.

Endavant, noies, anem per bon camí, i vosaltres podeu amb tot!


Cadet masculí

CV Premià, 3  – CV Olot, 1 (26-24 / 18-25 / 25-16 / 26-24)

Derrota constructiva

Partit llarg, amb continuïtat de joc, però també amb falta de confiança en els més jovenets, que haurem d’anar millorant en el transcurs de la lliga. Seguirem treballant per enfortir-nos físicament i mental per tal de ser capaços de superar partits com aquest amb seguretat i confiança.

Seguim!


Cadet femení A

CV Olot, 0 – CV Esplugues, 3 (5-25 / 12-25 / 11-25)

Ànims recuperats!

Nova derrota per les jugadores d’en Pau, que reflecteix el que es va veure a la pista, però amb un canvi en comparació a les jornades anteriors: els ànims amb què l’Olot va afrontar el partit. La diferència va ser clara amb les rivals, cosa que les va fer fallar algunes jugades incomprensibles. A part, un cop es podia recuperar el servei, aquest es fallava gairebé reiteradament. De totes maneres, les olotines no van desanimar-se ni van entrar en mode recriminatiu entre elles. En una temporada així, es tracta d’això: aprendre a jugar contra equips de nivell superior, sent-hi i competint dintre les possibilitats i capacitats de cadascuna, sense discutir-se internament. Fent pinya.

Cal felicitar l’equip pel canvi de xip. Així sí que es pot anar per aquesta categoria. Per molt que les derrotes siguin voluminoses i doloroses, es pot anar amb el cap ben alt. I si, de tant en tant, surt alguna jugada de les que saben fer, millor que millor. Endavant!


Infantil femení Greda

CV Olot, 3 – CV Joves Caldes, 0 (25-5 / 25-14 / 25-12)

Nova victòria de les infantils Greda

Les infantils Greda varen guanyar una altra vegada dissabte, i van fer-ho demostrant un bon nivell de joc. L’equip va jugar amb il·lusió, gaudint d’un bon ambient d’equip, i amb una alta motivació per aconseguir bons resultats.

Seguim noies! No perdem aquesta il·lusió!


Infantil masculí

Una victòria suada

AVAP Girona, 2 – CVO, 3 (25-20 / 25-18 / 20-25 / 14-25 / 13-15)

Jugar un diumenge al matí i en camp contrari ens ha portat a ser inactius els dos primers sets. Finalment, l’Olot ha rescatat l’entusiasme vist en anteriors partits i ha sigut capaç de capgirar el marcador al seu favor.