Cròniques 12/01/2019

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
Cevol Torredembarra – C. VÒLEI OLOT : 3 – 2 (28-30, 25-15, 16-25, 25-23, 15-9)

El partit estava programat pel diumenge a les 10 del matí i Torredembarra queda força lluny d’Olot…. ho sigui que va tocar matinar. Malgrat la son, l’Olot va començar molt bé, va dominar el joc i aviat va prendre avantatges clares en el marcador però mai van ser definitives i els de Tarragona les van anar eixugant fins arribar a un final de set molt emocionant que es va decantar pels olotins. En el segon, el Torredembarra va engegar totes les seves màquines i va passar per sobre de l’Olot, però en el tercer, el guió va canviar i van ser els de la Garrotxa els que dominaren el set de principi a fi, i així, es va iniciar un quart set en el que l’Olot va continuar amb la bona dinàmica prenent petits avantatges que va saber conservar fins un esperançador 18 a 21, però aquí la cosa es va encallar i una sèrie d’errors no forçats dels olotins van donar una ajustada victòria de set als locals. El cinquè, per oblidar. Només una dada, l’Olot ha tingut que jugar cinc partits a cinc sets i només n’ha pogut guanyar un. Amb els punts perduts en els altres quatre ara estaria a dalt de la classificació…. per reflexionar.

Jugadors: Pau Roca, Arnau Marsillach, Nadir, Marc Busquets, Mobi, Òscar, Bata (lliure), Aniol Sagué i Ferran Sacrest.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
CV Barça – C.VÒLEI OLOT : 3 – 1 (15-25, 28- 26, 25-21, 25-17)

De més a menys. El partit va començar amb un domini clar visitant que va permetre a l’Olot endur-se el primer set amb relativa facilitat. En el segon, el Barça es va refer i va provocar un final ajustat en que la sort no va ser favorable als interessos de les noies d’en Carlos Costabel i, a partir d’aquí, tot va anar baixada avall… mancades de moral i de ritme l’Olot es va deixar endur cap a la derrota.

Aquesta derrota esgota les poques possibilitats que tenia l’equip per eludir el grup de descens. Ara ja hi estant abocades i cal treballar per salvar la màxima categoria del VÒLEI femení català.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Míriam Nieto, Carla Boix, Marina Sánchez, Sandra Martínez, Neus Cros,  Estel Pozo, Cris Usan i Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 1a  divisió Cadet i juvenil femení
C.VÒLEI OLOT – VÒLEI Vilassar

Doble enfrontament contra el Vilassar i dues victòries que han de servir per preparar la propera fase del campionat que serà la lluita per la permanència en la primera divisió Catalana.

Les Cadets varen fer un ajustat 3 a 2 amb parcials de 25-23, 25-28, 21-25, 16-25 i 15 a 8. Amb 2 a 0 en el marcador el partit estava dominat, però un cert relaxament de les noies olotines va permetre al Vilassar entrar en el partit i complicar la vida a les locals que finalment es van posar les piles i es van endur el cinquè set.

El juvenil també va guanyar, en aquest cas per 3 a 1 però amb parcials molt ajustats, 24-26, 25-17, 25-23 i 26-24. No va ser un bon partit però l’Olot va tenir el cap més clar en els moments claus de final de set.

Jugadores Juves. Berta Roca, Júlia Malibran, Neus Cros, Lluna Aumatell,  Marina Sánchez, Berta Roca, Estel Pozo, Berta Malibran i Patri Palacios.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Maria Barranco, Estel Cerezo, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Bruna Granados,  Jana Millán, Sira Palacios i Coral Rodés.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí
C.VÒLEI OLOT”Espuña” – CV Cabrils : 3 – 0 (25-12, 25-9, 25-14)

Lluita desigual entre el primer i darrer classificat de la lliga. Partit per donar minuts a tots els jugadors i també cal destacar la voluntat i lluita dels jugadors visitants.

Jugadors: Guillem Matabosch, Eudald Sagué, Martí Terrades, Lluc Carrillo, Eliat, Miquel Ferrer, Aran Fernandez, Ot Torrents i Martí Sucarrats.

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
CV Lloret – C.VÒLEI OLOT : 3 – 0 (25-11, 25-11, 26-24)

Partit molt dolent de les infantils que, acceptant la superioritat de les nenes del Lloret, en cap moment van fer gaire res per entrar en el partit. Podem salvar el tercer set en el que l’Olot va fer quelcom més per mirar de guanyar, però va ser impossible. Cal lluitar més en cada partit independentment del resultat