Cròniques 09/03/2019

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
VÒLEI OLOT – CV Sant Martí : 3 -0 (25-23, 25-22, 25-17)

PARTIDÀSSS…. el que es va poder veure el passat dissabte a la pista Jordi Mora. És veritat que l’Olot només es jugava l’honor i el agradar a una grada molt plena, però el Sant Martí es jugava la vida en el sentit de consolidar definitivament la segona plaça que li donava dret a la fase d’ascens i va tenir que marxar amb la cua entre cames.

Segurament l’Olot va fer el millor partit de la temporada, el jugadors van oblidar que quasi tots arrosseguen lesions i es van dedicar a fer el que saben, jugar a VÒLEI. Els dos primers sets van ser parells, un Olot molt endollat que funcionava com un rellotge en totes les seves línies i que no permetia que els potents atacs visitants en convertissin en punts, amb un bloqueig molt efectiu i, per si de cas, una defensa numantina que permetia tenir segones opcions d’atac locals. Els atacs de l’Olot van estar molt repartits, fet que va portar de corcoll al bloqueig “xava”, i en aquest sentit es va reivindicar l’Arnau Marsillach que des de la seva posició de quatre (normalment juga de tres) va afusellar la defensa del Sant Martí.

Amb 2 a 0 en el marcador, el tercer set va ser com el ball Pla de Sant Miquel, una passejada plena d’alegria i deixant als sorpresos “Quemacus” amb un pam de nas i amb la lliçó de que sempre, sempre, s’ha de tenir respecte per la veterania… Ah, i la proper setmana més.. dissabte a la pista Jordi Mora a 2/4 de 7 ens visita el líder, l’Encamp d’Andorra.

Jugadors: Pau Roca, Nadir, Arnau Marsillach, Jordi Coll, Marc Busquets, Ferran Sacrest, Mobi, Òscar i Bata.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
C.VÒLEI OLOT”Hotel l’Alta Garrotxa”- CV Sant Esteve : 2 – 3 (25-18,20- 25, 25-17, 24-26, 12-15)

DECEPCIÓ….. l’Olot ho tenia fet, 2 a 1 en el marcador i  23 a 18 en el quart set, després 24 a 22 i “xof”, encallada i el set per les visitants, 2 a 2 i en el cinquè mala peça al teler.  Fins el nefast resultat del quart set, l’Olot tenia la situació relativament controlada, amb dos parcials molt clars i minimitzant el mal que feien les dues rematadores de zona quatre del Sant Esteve. Però quant  tens el rival contra les cordes has de tancar el partit i l’Olot no va saber fer-ho, un servei fallat, una passada mal entesa, una mala recepció… tot es va ajuntar per enfonsar un equip que ho va tenir a la mà.

Caldrà continuar remant ja que aquest resultat deixa a l’Olot en la quarta posició de la lliga que és la darrera que permet salvar la categoria.

Jugadores:  Cris Roura,  Berta Roca , Júlia Serra, Carla Boix, Helena Ortiz,  Sandra Martínez, Aina Font,  Cris Usan, Patri Palacios i Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
C.VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells” – CV La Palma: 3 – 1 ( 25-16, 25-27, 26-24, 25-23)

DISPUTAT…. Sí, contra pronòstic va ser un partit molt disputat, La Palma no té mal equip i lluita cada pilota, per contra, l’Olot, es va adormir després de guanyar el primer set i va tenir de suar per treure el partit… sort que en els moments complicats va sortir l’Edu Font, altrament dit “Gavina voladora”, que amb els seus atacs per zona dos va acabar amb la dura resistència de La Palma.

Jugadors: Edu Font, Ferran Mayans, Berna, Pau Santaeulària, Joan Santaeulària, Carlos, Marc Baldó, Ruben Nadales i Durban.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
C.VÒLEI OLOT – CV Mataró

IMPRESCINDIBLE…. aconseguir els sis punts davant d’uns equips situats a la part baixa de la classificació i… per sort, l’objectiu es va assolir.

Les juvenils van tenir que remar molt. Es va perdre del primer set de manera molt ajustada 25 a 27, en el segon, l’equip es va refer i va començar a jugar a VÒLEI no donant cap opció a un Mataró que es va quedar amb 15 punts, però en el tercer les locals van tornar a deixar caure la recepció, el panorama es va tornar molt negre, 17 a 24 a favor de les del Maresme, l’Olot recupera el servei, 18 a 24, va al servei la Lluna Aumatell i…. parcial de 8 a 0… 26 – 24… increïble però cert. Aquest set va fer molt de mal a les noies del Mataró que ja van baixar els braços definitivament, 25 a 18 en el quart i definitiu set.

En el cadet la cosa va ser més fàcil, 3 a 0 amb parcial de 25-22, 25-13 i 25-12. Només en el primer set les noies del Mataró van oferir certa resistència, bàsicament perquè van aprofitar els errors locals, però després la calma va tornar al pati.

Jugadores Juves: Berta Roca, Júlia Malibran, Neus Cros, Laura Grauvilardell, Lluna Aumatell,  Estel Pozo, Berta Malibran i Daphne Galindo

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé,  Neus Ribes, Sira Palacios,  Bruna Granados,  Maria Barranco, Estel Cerezo, Aina Font, Jana Font i Amanda Viladecans

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí
Cv Mataró – C.VÒLEI OLOT”Espuña”  : 3 – 0 (25-20, 25-2, 25-13)

INESPERADA…. Derrota dels cadets que fins aquest dissabte portaven una molt bona trajectòria. El partit va ser lleig, l’Olot no es va sentir mai còmode a la pista i va cometre molts errors no forçats que van facilitar molt la feina al Mataró.

Ara la classificació penja d’un fil, però aquest equip encara té totes les opcions de classificar-se per accedir a la fase final…. un mal dia el pot tenir tothom.

Jugadors: Guillem Matabosch, Aniol Vergés, Lluc Davesa, Martí Terrades, Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Eliat, Miquel Ferrer, Aran Fernandez i Martí Sucarrats

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
 C.VÒLEI OLOT – Cv Sant Fruitós : 3– 1 (25-23, 25-21, 18-25, 25-17)

PROGRESSANT…. adequadament. De mica en mica el jove equip va assolint els conceptes per poder treure els partits. Davant un Sant Fruitós molt aguerrit les joves jugadores van saber prolongar les jugades per forçar l’error rival i, és que a vegades, el VÒLEI és a veure qui falla menys.

Jugadores: Prat, Santaeulària, Canalies, Feliu, Guix, Coma, Colldecarrera M., Colldecarrera J., Burch,  i  Font.