Cròniques 07/02/2021

TORNEM ALS ENTRENAMENTS…..quan tothom esperava una recargolada de les mesures COVID…va….i el Procicat obre l’aixeta, només una mica però ara almenys podem veure a galet, mentre que els malpensats de sempre diuen que això es deu a les properes eleccions….!!!!!.

En tot els cas, pel que ens afecta al món de l’esport (de pavelló), a partir d’aquest dilluns podem tornar a entrenar, amb restriccions, però podem tornar a trepitjar els terres dels pavellons i fer rodar la pilota o qualsevol altra estri…. de competir, de moment, no en sabem res….

Si volem buscar una cosa positiva en tota aquesta merda, podem dir que tots i totes hem après a valorar les petites coses, “quina sort poder tornar a entrenar”, “a veure si per Setmana Santa puc anar a fer un camí de Ronda a Port de la Selva (estava previst anar a veure les professons a Sevilla)”…. hem de tenir memòria i recordar què, en aquest darrer any, ens ha fet una mica feliços. .. en general han estat coses petites i quotidianes que no sabíem que hi eren.

“Podem entrenar”……

 

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

Barça Voleibol – C. Vòlei Olot:  3 – 1 (25 -19, 25-18, 22-25, 25-19)

Jugadors: Arnau Marsillach, Aniol Sagué, Pau Roca, Bata, Mauri, Ferran Sacrest, Litus  i els juvenils Guillem Matabosch (lliure), Eliat i Eudald Sagué.

Amb el principal objectiu assolit (permanència) i l’equip instal·lat a la part alta de la classificació, els jugadors olotins han entrat en una fase REM, que vol dir anar fent, mirar de jugar els partits i anar consolidant l’entrada de gent jove a l’equip.

El Barça tenia ganes (recordem que varen perdre a Olot i que varen demostrar una actitud característica de Xava mal educat) i la veritat és que l’Olot no va oposar gaire resistència, en Jorge va tornar a estar de baixa, i lamentablement no poder comptar amb els seus punts sempre ha estat un “handicap” massa feixuc pels de la Garrotxa.

El Barça va castigar la recepció olotina una i altra vegada amb un servei molt potent i l’Olot no va poder muntar atacs amb garantia perdent tota iniciativa i sempre anant a remolc dels barcelonins.

No és un tema de perdre o guanyar, la feina ja està feta, però veient el partit, un es queda amb la sensació que es podia haver fet alguna cosa més…. el proper dissabte desplaçament (és el quart seguit) a la pista del Lleida…. a veure si podem tornar, guanyant o perdent, amb un bon gust de boca.

 

Lliga Segona Divisió Nacional sènior femení

Virolai – C. VÒLEI OLOT “Hotel l’Alta Garrotxa”: 1 – 3 (19-25, 25-22,18-25,10-25)

Jugadores: Cris Roura, Marina Sanchez, Patri Palacios, Paula Busquets, Cris Usan, Sandra Martinez i les juves, Maria Barranco (lliure), Aina Font, Sira Palacios i Ivette Feliu.

Bon partit de les noies al camp de les noies de l’escola Virolai. L’equip olotí, en general, va tenir la situació controlada durant tot el partit i això ja es va veure en el primer set en què ràpidament es va prendre  avantatge en el marcador i, malgrat les reaccions puntuals de les de Barcelona, més degut pels errors olotins que pels encerts locals, el marcador no va perillar mai.

El segon set va començar molt malament amb un parcial de 7 a 1 local, cosa que va obligar a remar a les olotines durant tot el set, fins arribar a un empat a 22, però estava escrit que les del Virolai es mereixien un set i l’Olot va encadenar tres errors no forçats que varen donar aire a les locals.