Cròniques 02/02/2019

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
AE Aula – C. VÒLEI OLOT : 3 – 1 (25-20, 26-24, 16-25, 25-20)

Un Olot molt i molt justet de jugadors va fer una mica el que va poder en un camp en que, a priori, es podia guanyar. L’Olot acumula tres baixes importants (atacants) i això es va notar molt a l’hora de fer punts. L’equip (els que queden en el vaixell) va lluitar i va tenir les seves opcions però va ser clarament inferior en el joc de la xarxa tant atacant com bloquejant.

Esperem i confiem que el coixí de punts que té l’Olot fins aquesta jornada sigui suficient per aguantar als equips que vénen al darrera i que s’han pogut reforçar en el mercat d’hivern.

Jugadors: Pau Roca, Arnau Marsillach, Nadir, Jordi, Ferran Mayans, Edu, Mobi, Òscar, Bata.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
VÒLEI Sant Esteve – C. VÒLEI OLOT : 1 – 3 (25-22, 17- 25, 13-25, 21-25)

Primer partit de l’hora de la veritat. Segona fase de la lliga, vuit equips, quatre baixen i quatre mantenen la categoria i de moment anem bé. Victòria important a fora en un partit que sense ser gaire lluït, sí que l’Olot, després de perdre el primer set, va dominar en els tres restants.

Jugadores: Cris Roura, Míriam Nieto, Neus Cros, Carla Boix, Júlia Serra, Sandra Martínez, Patri Palacios, Cris Usan i  Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
Panteres Grogues masculí – C.VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells” : 3 – 1 (21-25, 25-16, 25-18, 25-14)

L’Olot va jugar un set, el primer… després se’n va anar de vacances a la platja de Barcelona. Pocs comentaris per un partit en què l’Olot va jugar malament i a estones molt malament. No cal treure mèrits a les panteres que són un bon equip, però és que l’Olot no els hi va exigir gaire res i així va anar la cosa…….

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
VÒLEI Mataró – C.VÒLEI OLOT

Doble enfrontament contra el cadet i el juvenil del Mataró en el seu camp i primer sis punts al sarró. Igual que el sènior femení amb aquest partit s’inicia la segona part de la lliga en què les olotines es juguen la permanència. Vuit clubs amb categoria cadet i juvenil que sumen les puntuacions i els dos darrers baixen directe i el cinquè i sisè promocionen.

També la cosa va començar força bé. Les cadets van tenir un partit senzill ja que van ser clarament superiors a un Mataró lluitador però inferior a l’Olot, es va guanyar per 0 a 3 amb parcials de: 14-25, 20-25 i 18-25.

El Juvenil també va donar una alegria i amb més dificultats que les cadets es va imposar per 1 a 3 amb parcials de 24-26, 17-25, 25-22, 20-25. El partit va ser lluitat i les juves sempre van donar la cara, des de la defensa i amb un atac molt controlat que va fer molt de mal a les noies del Maresme.

Jugadores Juves. Berta Roca, Júlia Malibran, Neus Cros, Laura Grauvilardell, Lluna Aumatell,  Marina Sánchez, Estel Pozo, Berta Malibran i Daphne Galindo.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Maria Barranco, Estel Cerezo, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Sira Palacios i Coral Rodés.

Campionat de Catalunya de 1ª divisió Cadet masculí
C.VÒLEI OLOT”Espuña”- VÒLEI Mataró : 3 – 1 (25-18, 25-21, 15-25, 25-21)

Bon partit dels dos equips però sempre va haver-hi una lleugera superioritat local que permetia als olotins jugar amb certa comoditat i a partir de la bona defensa crear segones i terceres opcions d’atac.

Jugadors. Guillem Matabosch, Lluc Davesa, Martí Terrades, Eudald Sague, Martí Terrades, Lluc Carrillo, Eliat, Miquel Ferrer, Aran Fernandez, Ot Torrents, Martí Sucarrats.

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
C.VÒLEI OLOT – VÒLEI Mataró : 1– 3 (24-26, 25-10, 25-8)

Malt partit de les petites infantils, que després de perdre un primer set molt lluitat i amb parcial molt ajustat, van entrar en caiguda lliure perdent tot el que saben fer i amb una dinàmica de por. Cal tenir en compte que són molt joves i tenen molt de marge i temps de millora.