Cròniques 01/02/2020

VÒLEI MASCULÍ

Lliga Primera Divisió Nacional sènior masculí

VÒLEI OLOT – AE Manresa : 3 – 1 ( 25-12, 25-19, 24-26, 25-21)

Victòria important que consolida l’equip a la part mitjana de la classificació lluny de qualsevol perill de descens.

El partit va ser distret, el Manresa, entrenat per l’olotí Pau Llach, tenia molt en joc ja que té una situació de risc a la part baixa de la taula i era conscient del que es jugava i des del minut 1 va procurar posar molta pressió a la pista, però aviat l’Olot va demostrar que no estava per gaires concessions i va imprimir un ritme frenètic en el joc que el va portar en el primer set a prendre un avantatge escandalós de 12 a 3 i, a partir d’aquí, sense abaixar la guàrdia, va viure còmodament el final de set. El segon va estar una mica més igualat, però a la meitat del set, la forta defensa olotina escenificada en el seu lliure, Pau Roca, va permetre atacar còmodament per les puntes, (un deu al passador Fede Briano) on en Ferran Sacrest i en Jorge Silva anotaven amb molta facilitat… 2 a 0, també gràcies al treball sacrificat dels dos centrals, Nadir i Arnau Marsillach.

En el tercer set, l’Olot va moure la banqueta i això, juntament amb cert relaxament, va permetre als visitants de tenir opcions fins un clar 21 a 24, però un Olot molt rabiós va empatar a 24 i, en aquest moment, en Jorge Silva va ser sancionat amb un tarja vermella (merescuda) que va fer passar el punt a l’equip rival, o sigui que de 25 a 24 vàrem passar a 24 – 25, i el Manresa va poder fer el definitiu 24 a 26.

El quart set, que va ser el definitiu, les coses varen tornar al seu lloc i la superioritat olotina es va imposar en tots els aspectes del joc.

Jugadors: Mobi, Mauri, Jorge Silva, Aniol Sagué,  Arnau Marsillach, Fede, Pau Roca, Nadir, Marc Busquets, Ferran Sacrest, Eudald Sagué i Bata.

Campionat de Catalunya de 2a Divisió sènior masculí

Jornada de descans

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Cadet masculí

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Juvenil masculí

VÒLEI OLOT – FS Castellar : 3 – 0 (25-20, 25-22, 26-24)

Bon partit dels juves que desplegant un gran joc varen poder derrotar a un digne rival que va donar molta i molta guerra.

VÒLEI FEMENÍ

Campionat de Catalunya de 1ª Divisió sènior femení.

Vikings VÒLEI el Prat  – C. VÒLEI OLOT – Hotel l’Alta Garrotxa:  1 – 3 (13-25, 23-25,25-21, 23-25)

Amb només set jugadores de camp i la lliure, les olotines varen assolir la victòria al Prat de Llobregat en el primer partit de la fase de permanència (14 partits).

L’Olot va jugar bé, sobretot en el inici del partit en què no va donar cap opció a un sorprès Vikings que no sabia què fer per aturar el Tsunami olotí. Després del primer set el partit es va igualar i l’Olot va començar a tenir més dificultats per anotar els punts portant el tres sets següents al Pedregal, però aquí l’Olot va saber picar pedra i, punt a punt, es va endur un partit molt complicat i que carrega de moral les bateries olotines de cara a la resta dels tretze partits que resten per assolir l’objectiu de la permanència.

Jugadores: Cris Roura, Carla Pozo (lliure), Patri Palacios, Carla Boix, Sandra Martínez, Paula Busquets, Helena Ortiz i  Cris Usan.

Campionat de Catalunya de 1a Divisió juvenil i cadet femení

CV Rubi – C. VÒLEI Olot Juvenil : 1 – 3 (18-25, 25-19,15-25,19-25)

CV Rubí – C. VÒLEI Olot Cadet: 0 – 3 (18-25, 10-25, 8-25)

A l’igual que les sèniors, les juves i les cadets (que tenen lligues encadenades) varen començar amb un cop d’autoritat a pista de fora, concretament al complicat camp del Rubí.

Les cadets no varen tenir gaire feina per desfer-se d’un Rubí que va plantejar certa resistència en el primer set però que a mesura que avançava el partit, va anar a menys fins encaixar un parcial en el tercer set que és molt revelador 8 a 25.

Les juves varen tenir que treballar una mica més, d’entrada tenien les baixes de l’Estel Cerezo i la Berta Roca que són les seves puntes titulars, llocs que varen estar coberts i molt ben coberts per jugadores cadets.

El partit no va ser fàcil, els parcials enganyen una mica, ja que el Rubí es va entossudir a defensar-ho tot, l’Olot jugava bé, però cada punt costava suor i sang, però el Rubí no tenia gaire capacitat per anotar i això ho va saber aprofitar l’Olot, amb molta paciència per anar anotant i no deixar-se anotar fins ha guanyar el partit.

Jugadores Juvenil : Marina Sanchez, Maria Barranco, Júlia Malibran, Neus Cros i les cadets, Sira Palacios, Júlia Sabé, Jana Font, Aina Rodes i Aina Font.

Jugadores Cadets: Aina Font, Júlia Sabé, Aina Rodes, Jana Font, Sira Palacios, Ivette Feliu, Nora Prat, Estel Burch i Amanda Viladecans

VÒLEI DE PROMOCIÓ

Campionat de Catalunya de 2ª Divisió infantil femení

VÒLEI Olot “A” – AEE Institut Montserrat : 3 – 0 (25-22, 25-8, 25-22)

VÒLEI Olot “B” – Avap Groc: 0 – 3 (14-25, 9-25, 18-25)

Bon partit de l’Infantil “A”, i malgrat la derrota, molta millora en l’infantil “B”