Campionat Provincial

BCN Diputació de Barcelona i BCN 2 Score campions infantils del Campionat Provincial

El Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials de categoria infantil han posat punt i final a tres jornades de competició al pavelló Can Tintorer de Gavà. Els flamants campions de la competició infantil han estat Barcelona Score, en categoria femenina, i Barcelona Diputació de Barcelona, en categoria masculina. Més de 400 jugadors, prop de 50 entrenadors i àrbitres, un nombrós grup de voluntaris del Club Voleibol Gavà, i més d’un miler de persones de públic han participat d’aquest campionat.

L’equip Barcelona 2 Score ha estat el guanyador en categoria femenina després de vèncer per 2-1 a Lleida Reprosa en un emocionant partit. L’equip de Barcelona que ha començat al matí amb certes imprecisions de joc, i cedint el partit davant Tarragona Securitas, han dominat la competició a la tarda, tot i que Lleida els ha forçat el set de desempat. En tercera posició ha finatlizat l’equip Barcelona 3 Vichy Catalan, que en el duel pel bronze ha guanyat a Barcelona 1 Ajuntament de Gavà. Finalment, Tarragona Securitas, cinquenes, i Girona Wilson, sisenes, han tancat la classificació femenina.

En el quadre masculí, Barcelona Diputació de Barcelona ha dominat durant tota la jornada imposant-se en tots els partits, també a la final disputada amb Tarragona Reprosa, segona classificada, que ha guanyat per 2.0. En quarta posició ha finalitzat la selecció Girona Vichy Catalan i en quarta la de Lleida Wilson.

A l’entrega de premis han assistit Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà; Germán Barrena, tinent d’alcaldia de benestar i acció social; Xavi Pinós, president del Club Voleibol Gavà; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que han fet entrega de les medalles a tots els jugadors i entrenadors que han participat d’aquesta competició.

 

BCN 3 Vichy Catalan i Girona Reprosa campions del Campionat Provincial cadet

El Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials sobrepassa l’equador amb la finalització de la competició cadet on BCN 3 Vichy Catalan, en categoria femenina, i Girona Reprosa, en la masculina, s’han proclamat campions. Durant la jornada també s’ha realitzar un curs d’acta electrònica per a àrbitres, impartit per David Fernández.

Una jornada molt igualada, on una bona part dels partits s’han resolt en el set de desempat, és la que s’ha viscut durant el dia d’avui al pavelló de Can Tintorer de Gavà. L’equip de Girona Reprosa ha estat el guanyador de categoria masculina després d’una emocionant i ajustadíssima final que ha arribat al tercer set amb Barcelona Diputació de Barcelona, selecció segona classificada. En tercera posició ha acabat la selecció de Tarragona Vichy Catalan i ha tancat la classificació l’equip Lleida Ecotrofeo.

En el quadre femení, la final s’ha decantat per Barcelona 3 Vichy Catalan que en dos sets a superat a la selecció Barcelona 1 Ajuntament de Gavà. En tercera posició ha acabat la selecció de Barcelona 2 Wilson, que s’ha disputat la tercera posició amb Lleida Securitas i que ha necessitat arribar al tercer set. Finalment en cinquena posició ha quedat l’equip Tarragona Score, que també ha necessitat el tie break, per superar a Girona Reprosa, que ha acabat en sisena posició.

Durant la jornada de competició han fet l’examen d’acta alguns dels àrbitres que van participar al curs de territorial B i ,també, una vintena d’àrbitres han participat al curs d’acta electrònica que ha impartit per David Fernández. Durant la celebració de la final femenina han pogut realitzar la classe pràctica del curs.

A l’entrega de premis han participat Germán Barrena, tinent d’alcaldia de benestar i acció social; Xavi Pinós, president del Club Voleibol Gavà; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que han fet entrega de medalles a tots els participant a la competició.

 

BCN 2 Reprosa i BCN Diputació de Barcelona, campions provincials juvenils

El pavelló Can Tintorer de Gavà ha viscut avui la primera jornada del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials de categoria juvenil. En categoria femenina les guanyadores han estat Barcelona 2 Reprosa, i en categoria masculina Barcelona Disputació de Barcelona.

A les 9 del matí el pavelló de Gavà ha començat a omplir-se amb els més de 100 esportistes vinguts d’arreu de Catalunya i que formaven els 10 equips que han participat avui al Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials. Durant el matí s’han disputat els partits classificatoris de la categoria femenina, i la primera part de la lligueta masculina. Ja per la tarda, s’han jugat les semifinals i les finals masculines i femenines.

L’equip vencedor en categoria masculina ha estat Barcelona Diputació de Barcelona, que ha aconseguit el títol de campió després de guanyar a Tarragona Ecotrofeo després d’un ajustat partit que s’ha decidit al set de desempat. Els tercers classificats han estat els representants de Girona Wilson, i en quarta posició han acabat els jugadors de Lleida Securitas.

En categoria femenina l’equip guanyador ha estat Barcelona 2 Reprosa que només ha necessitat dos sets, tots i que molt igualats, per guanyar a Barcelona 1 Ajuntament de Gavà i proclamar-se campiones de la jornada. En tercera posició ha acabat Barcelona 1 Vichy Catalan, que ha disputat la plaça amb Lleida Score, finalment quart. La lluita per la cinquena plaça l’han disputat Tarragona Wilson i Girona Securitas, on les de Tarragona s’han endut la victòria.

A l’entrega de premis hi ha participat Esther Zamorano, regidora de cultura de l’Ajuntament de Gavà; Xavier Pinós, president del CV Gavà; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.