Es reprenen els entrenaments

PROTOCOL PER A LA REPRESA D’ENTRENAMENTS DEL CLUB VÒLEI OLOT

Per tal de poder acabar com cal la temporada i, donat que hem entrat a la fase 2 (i això vol dir que els pavellons podran obrir) el CLUB VÒLEI OLOT proposa un pla d’actuació esportiva fins a finals de mes..

 

 1. Teniu el quadre d’entrenaments distribuït per grups de jugadors i jugadores. Els entrenaments començaran el proper dimecres, dia 3 de juny.
 2. La participació en els entrenaments és totalment VOLUNTÀRIA, només cal comunicar al delegat/da la no assistència.
 3. El protocol que s’aplicarà, tant per part de l’Ajuntament com per part nostra, serà el següent:
  A. Per accedir a les instal·lacions serà imprescindible fer la reserva el dia anterior a l’ús d’aquesta.
  B. Aquesta reserva la faran els clubs, que hauran de facilitar les dades dels seus jugador/es al moment de la reserva.
  C. Per entrar al recinte cal estar donat d’alta com a soci IMELLO i presentar el DNI al conserge, que se situarà a la zona de consergeria de la instal·lació.
  D. Només podran accedir a les instal·lacions jugadors/es, entrenador i coordinador esportiu inscrits al formulari de la cita prèvia.

Veure en PDF

 


 

NORMES D’ÚS DE LA PISTA

– L’entrada i la sortida de les instal·lacions es farà per el punt d’accés habitual, i és de vital importància respectar l’horari per tal que esportistes i tècnics no es creuin a l’entrada i sortida de cada una de les franges de sessions.

– No hi ha servei de vestidors. Els jugadors/ores han de venir canviats/des a la pista.

ABANS D’ENTRAR:

– És obligatori l’ús de mascareta fins al moment d’entrar a la pista, i també quan en surtin.

– Cal aplicar-se de forma obligatòria el gel hidroalcohòlic que estarà disponible a l’entrada de cada instal·lació.

– Cal canviar-se les sabates seguint les normes ja existents a les instal·lacions de “peus nets”.

DINTRE LA PISTA:

– La pràctica esportiva que es realitzi a les instal·lacions ha de ser individual en tot moment, i no pot haver-hi interacció d’objectes i/o pilota durant l’entrenament.

– S’ha de preservar la mesura del distanciament social de 2 metres, i no es podrà tenir contacte amb cap company i/o entrenador.

– Un cop finalitzada la sessió, cal ser puntual en abandonar la instal·lació per evitar creuar-se amb usuaris que en facin us posteriorment.

– Serà obligatori i responsabilitat dels clubs la neteja dels elements específics de cada esport i després de cada utilització com: pilotes, elements esportius, cons, tanques… En esports de pilota, es recomana que cada esportista disposi de la seva pilota i només en faci ús el mateix.

– Es recomana que un esportista no faci ús de dos hores consecutives de reserva de pista. En cas que el club ho decideixi, l’esportista no podrà abandonar la pista durant les dues hores de reserva.

L’Assistència a l’activitat comporta l’acceptació d’aquests protocols i “corresponssabilitza” a l’esportista (i en cas de ser menor, als seus tutors legals) dels possibles riscos derivats del COV 19.