Cròniques 6/10/2018

Lliga primera divisió nacional sènior masculí

C.VÒLEI OLOT – CEVOL Torredembarra : 3 – 2 (28-26, 17-25, 25-17, 25-27, 15-11)

Primer partit de la lliga nacional i primera victòria, victòria molt treballada i amb molt de mèrit. El Torredembarra es va presentar a la pista Jordi Mora amb la fermesa d’endur-se la victòria però davant seu es va trobar amb un equip, l’Olot, molt guerriller i que no va tenir por d’entrar en la lluita cos a cos.

Primer set a mort amb constants alternances en el marcador i que va deixar veure per on aniria el partit…. L’Olot amb defensa ferma, un bloqueig tou i un atac molt limitat entre dos jugador el central Ferran Sacrest i l’oposat Marc Busquets… per contra els de Tarragona amb més bloqueig un atac més diversificat però amb una defensa més fluixa. L’Olot es va endur el primer set, va perdre de manera clara el segon i va guanyar també de manera clara el tercer… el quart va ser la clau. Els locals varen tenir una pilota de set i partit i no la varen aprofitar i el Torredembarra no va deixar escapar la seva oportunitat amb dos errors olotins provocats pel cansament d’una plantilla massa curta. Però en el cinquè set l’Olot va treure forces de no se sap on i aviat va prendre avantatges en el marcador que va saber administrar fins el final. Això ha començat i serà molt dur.

Jugadors: Pau Roca, Jordi Coll, Marc Busquets, Arnau Marsillach, Mobi, Oscar, Bata (lliure), Aniol Sagué i Ferran Sacrest.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení

CV Lloret – C.VÒLEI OLOT : 3 – 0 (25-16, 25-17, 25-18)

Partit molt dolent de les olotines davant un rival que, a priori, semblava assequible. No va funcionar res de res, tot va anar baixada avall i cap jugadora va ser capaç d’ordenar, encara que fos una mica les línies olotines. Així la victòria del Lloret va ser molt fàcil, no tant per mèrits propis com per desmèrits de les olotines.

Jugadores: Helena Ortiz, Carla Boix, Júlia Serra, Sandra Martínez, Cris Usan,  Neus Cros, Carla Pozo, Judith Gutiérrez i Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí

Panteres Grogues – C.VÒLEI OLOT ”Gavines i passarells” : 3 – 1 (25-13, 20-25, 25-17, 25-21)

Derrota digna de les gavines que amb una plantilla molt curat (3 jugadors cadets) varen jugar el seu partit i varen mantenir totes les opcions de donar una sorpresa.

Jugadors: Edu Font, Aniol Sagué, Eudald Sagué,  Marc Baldó,  Ruben Nadales, Guillem Matabosch (lliure), Lluc Carrillo i Joan Santaeularia.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení

VÒLEI Rubí – C.VÒLEI OLOT

Tothom esperava tornar amb els sis punts del camp de Rubí, però finalment només van ser tres.

Les Cadets van fer bons els pronòstics i varen guanyar per un contundent  3 a 0 amb parcials de 25-20, 25-14 i 25-19 demostrant una superioritat clara minimitzant els problemes derivats de la constant rotació de jugadores. Les juvenils… això ja és una altra cosa, derrota per 3 a 0 amb parcials de a 16 a 15 i a 23. Difícil comentar un partit en què l’Olot va ser clarament superat, no tant per joc, com per actitud de les locals. Dinàmica coneguda de les juves que quan, de bon començament, no surten les coses, són incapaces de redreçar el rumb i corren cap avall sense aturador. Esperem, confiem i desitgem que aquest partit no sigui símptoma de res… ja que tot just comencem.

Jugadores Juves: Neus Cros, Berta Roca, Laura Grauvilardell, Júlia Malibran, Lluna Aumatell, Estel Pozo, Daphne Galindo i Patri.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Bruna Granados, Estel Cerezo, Maria Barranco, Jana Millan i Coral Rodés

Campionat de Catalunya de 2a  divisió infantil femení

C.VÒLEI OLOT – Joves Caldes : 2 – 3 (25-17, 25-20, 24-26, 23-25, 12-15)

Divertit, entretingut i llarg partit de les infantils, que van tenir la victòria en la seva mà amb un 2 a 0 a favor i un ajustament de parcials en els tercer i quart set. Les Rotacions son obligatòries, no tant pel reglament, si no per l’edat de les jugadores (molt joves) i totes han de tenir la seva oportunitat, encara que això representi trencar el ritme del partit.

Però bé molt bé per un equip pensat i dissenyat pel futur…. paciència.