Cròniques 3/11/2018

Lliga primera divisió nacional sènior masculí

Vikings VÒLEI  Prat – C. VÒLEI OLOT : 1 – 3 (23-25, 15-25, 25-14, 14-25)

Important victòria en un camp que sempre és complicat. L’Olot era conscient que calia fer un pas endavant per poder trencar les males sensacions de la darrera jornada i… és evident que el va fer. El primer set va resultar molt igualat, cap dels dos equips aconseguia despenjar el marcador, però la part positiva olotina és que les anotacions anaven molt repartides entre els seus atacants i que el bloqueig també aconseguia algun puntet. Final de set d’infart i dos punts claus que varen decantar la balança al costat visitant. Optimisme, perquè en la caldera de màquines olotina ja es veia que l’equip podia funcionar, i així va ser, en el segon set en els olotins van escombrar literalment a un sorprès Vikings. Quan tot estava a favor i amb un marcador igualat en el tercer set, 10 a 10, l’Olot s’encalla en una rotació, es comença a esverar i els locals marquen un parcial de 8 a 0 que va condemnar el set. Però en el quart, l’Olot va tornar a serrar les dents i a partir de la segona línia de recepció i defensa va anar aguantant les embranzides del Prat fins a prendre una petita avantatge que ja va ser definitiva… bon resultat i millor partit.

Jugadors: Pau Roca, Jordi Coll , Edu Font, Nadir, Arnau Marsillach, Mobi, Òscar, Bata (lliure), Aniol Sagué i Ferran Sacrest.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení

C.VÒLEI OLOT – VÒLEI Barça : 3 – 1 (25-21, 25-15, 21-25, 25-16)

Per fi… victòria. L’Olot no va fer un gran partit, però sempre es va mostrar més consistent que un jove barça i al final la cosa va ser més fàcil del que tothom es pensava. A partir d’aquí cal temperar les ansietats i iniciar el bon camí.

Jugadores: Cris Roura, Helena Ortiz, Carla Boix, Sandra Martínez, Cris Usan,  Neus Cros, Estel Pozo, Lluna Aumatell, Judith Gutiérrez i Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení

VÒLEI Vilassar – C.VÒLEI OLOT

Les Cadets continuen donant alegries encara que aquest cop la cosa es va complicar més del previst. Tot i això, van poder treure el partit per un ajustat 2 a 3 amb parcials de 20 -25, 25-22, 23-25, 28-26 i 6 a 15.

Les juves varen tornar amb una altra derrota, encara que l’equip va demostrar símptomes de millora, es va perdre per 3 a 2 (25-12, 23-25, 25-17, 21-25, 15-13). En el cinquè set l’Olot tenia una avantatge de 8 a 12 i…. el va perdre.

Jugadores Juves: Neus Cros, Berta Roca, Estel Pozo, Laura Grauvilardell, Júlia Malibran, Berta Malibran, Marina Sánchez, Berta Roca i Lluna Aumatell.

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Maria Barranco, Estel, Aina Font, Jana Font, Amanda Viladecans, Bruna Granados,  Jana Millán, Sira Palacios i Coral Rodés

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí

VÒLEI Cabrils – C.VÒLEI OLOT ”Espuña”: 0 – 3 (12-25, 10-25, 19-25)

L’Olot, líder de la lliga, va anar a jugar al camp del cuer. Molta voluntat i poc joc per part del Cabrils.

Jugadors: Eudald Sagué, Eliat, Aran,  Miquel, Lluc Carrillo, Martí Terrades,  Guillem Matabosch (lliure), Aniol Verges, Ot Torrent i Martí Sucarrats.

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení

C.VÒLEI OLOT- CV Lloret : 3 – 2 (13-25, 25-7,27-25, 12-25, 15-9)

De mica en mica s’omple la pica. Partit molt disputat en què, al final, l’Olot va ser el que va cometre menys errors i va tenir més consistència sobretot en el servei.

Jugadores: Nora Prat, Clàudia Juvanteny, Clara Font, Estel Burch, Júlia Colldecarrera, Martina Colldecarrera, Irina Coma, Andrea Galán, Idoia Canalias, Ivet Feliu, Iria Santaeulària i Berta Guix.