Cròniques 26/01/2019

PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL SÈNIOR MASCULÍ
C.V Balàfia Lleida – C. VÒLEI OLOT : 2 – 3 (25-15, 16-25, 25-14, 17-25, 13-15)

Victòria important en un camp molt complicat, encara que tant important va ser la victòria com estrany el resultat. Es va arribar a un cinquè set després d’estar empatats a dos sets amb parcials realment curiosos. El primer i el tercer set van ser clars pels locals, mentre que el segon i el quart van ser, igualment de clars, pels olotins. Va ser un partit en què a estones jugaven bé els locals i a estones els visitants. Quan l’Olot va jugar a vòlei va escombrar a un Lleida que estava molt confiat en la seva victòria, però quan s’encallava en determinades rotacions, es tenia que empassar parcials en contra escandalosos, com per exemple en el tercer set que d’un 4 a 6 a favor olotí es va passar a un 15 a 6 local. Amb tot l’Olot es va mantenir dins del partit i va poder forçar un cinquè set en que ningú sabia el que podia passar. El set va començar bé per l’Olot, amb petits avantatges olotins, però que es van esvair al final de set amb un empat a 10 punts… temps mort i l’Olot va tornar a forçar la màquina lluitant cada punt com si fos el darrer…així amb 12 a 14 en el marcador i l’Olot defensant el seu servei (punt de partit), l’atac local per zona 2 contra un sol bloquejador olotí va anar clarament fóra, però de manera molt estranya i quan l’Olot ja celebrava la victòria, l’àrbitre principal va xiular que la pilota havia tocat el bloqueig del jugador olotí -bloc out- quan en realitat la pilota havia passat neta molt lluny del bloqueig…cabrejada visitant i 13 a 14, segona pilota de partit pels de la Garrotxa, però el servei era pels locals. Servei i pilota al fons de la pista… la recepció olotina se la mira, segurament pensant que anava a fóra i…. la pilota va entrar… però aquest cop l’àrbitre va xiular fóra i punt olotí, set i partit. Vist lo vist una per altra…però els dos equips van acabar empipats per l’actuació poc afortunada de l’àrbitre.

Sigui com sigui, l’Olot continua sumant i quasi ja té la categoria salvada i això ja té molt de mèrit.

Jugadors: Toni Centelles, Ferran Sacrest, Pau Roca, Arnau Marsillach, Ferran Mayans, Aniol Sagué, Marc Busquets, Oscar Llordés i Bata (lliure)