Cròniques 25/01/2020

VÒLEI MASCULÍ

Lliga  Primera Divisió Nacional sènior masculí

VÒLEI Barberà – C. VÒLEI OLOT  : 1 – 3 ( 25-18, 21-25, 21-25, 26-28)

Victòria important que ens permet a tots dormir una mica més tranquils. L’Olot ja havia guanyat al Barberà en la primera volta a casa, però el Barberà que va saltar a la pista local el passat diumenge no era el mateix ja que s’havia reforçat notablement, i això es va notar el primer set, ja que l’equip de casa, amb els nous jugadors i amb un estudi molt acurat del sistema de joc olotí va poder destrossar la defensa visitant, sobretot amb un joc de fintes (atac) que l’Olot no va saber contrarestar.

En el segon set l’Olot va fer una sèrie de canvis i es va aplicar en la lliçó, començant a jugar de manera més regular i aturant en segona línia l’atac local, així el marcador va estar igualat fins a la meitat del set, 15 a 15 per, a partir d’aquí, prendre algun punt d’avantatge que ja es va mantenir fins a finals de set.

El tercer set va ser calcat que el segon, empat a 15 i altra vegada l’Olot aconseguia marxar una mica en el marcador i poder mantenir-se fins a tancar el set.

En el quart set es varen començar a generar problemes a les files olotines, l’agressivitat del Barberà, que també s’hi jugava molt, va descontrolar el joc de l’Olot i, malgrat que les distàncies mai varen ser molt grans, els locals varen posar un 24 a 22 en el marcador, cosa que semblava que portava el partit al set de desempat. Però l’Olot va recuperar el servei i va poder fer dos punts seguits, empatant el set i començant un frec a frec en què finalment es va endur el gat a l’aigua.

Aquest tres punts permeten als olotins anar a dormir a la zona tranquil·la de la classificació.

Jugadors: Aniol Sagué, Mauri, Jorge Silva, Arnau Marsillach, Pau Roca, Nadir, Facundo Briones, Ferran Sacrest, Eudald Sagué i Bata.

Campionat de Catalunya de 1a Divisió Cadet masculí i Juvenil masculí

VÒLEI Arenys – C. VÒLEI OLOT “Espuña”  : 3 – 2 (19-25, 25-23, 23-25,25-22,15-11)

Partit entre el primer i segon classificat al camp de l’Arenys, que fins dissabte no havia perdut cap set i, per més pressió, l’Olot necessitava un punt per classificar-se en el grup d’ascens, el necessitava i el va aconseguir.

El partit va ser d’aquells que fan afició, lluita constant entre dos bons equips (els millors del grup) que a estones van ensenyar VÒLEI d’alta qualitat. L’Olot va dominar el partit fins el 1 a 2, i aquí, ja havia aconseguit el punt que necessitava, a partir d’aquí va baixar l’intensitat i va permetre a  l’Arenys guanyar el partit

Jugadors: Guillem Matabosch, Lluc Devesa, Eliat, Ot Torrent, Vicenç Micó, Aniol Leal, Arvinder Singh i Giol.

Per contra el juvenil masculí va acabar la primera fase amb una derrota per 3 a 0  a la pista del FS Castellar. Tot i aquesta derrota la classificació de l’equip ha estat excel·lent finalitzada aquesta primera part de la lliga en un meritori segon lloc.

VÒLEI DE PROMOCIÓ

L’Aleví federat va perdre a casa contra el Martorell per 2 a 3, demostrant un bon nivell, però insuficient per aturar a un equip més gros i molt més fet.

L’escola de Tecnificació va guanyar per un ajustat 2 a 3 al camp del Figueres Cadet.

L’Escola de VÒLEI Benjamina va debutar en una matinal a Figueres assolint un excel·lent resultat amb tres victòries de cinc partits jugats.