Cròniques 22/02/2019

Lliga primera divisió nacional sènior masculí
VÒLEI OLOT – CN Sabadell : 0 -3 (19-25, 23-25, 16-25)

Res a dir, superioritat total de l’equip visitant. Dissabte passat a la pista Jordi Mora es van poder veure dos equips amb dinàmiques oposades, per un costat un Olot que ja té la permanència a la butxaca i per l’altre un Sabadell que encara té alguna possibilitat de situar-se en una plaça d’ascens. Per un costat un equip, l’Olot que està trinxat, amb pocs efectius i molta gent tocada i per l’altre un equip visitant en plena forma física i amb molts d’efectius. Amb aquest panorama el resultat no podia ser un altre.

És veritat que els locals van lluitar, però les coses no sortien per cap costat, el bloqueig del Sabadell caçava una i altra vegada el previsible atac olotí i de mica en mica les opcions de lluita s’anaven esvaint, a salvar el segon set en què els olotins van disposar de fins a cinc punts d’avantatge, però que no van saber administrar.

Resten quatre partits, un a fora, a Saragossa i tres a casa, precisament contra els primers classificats….

Jugadors: Pau Roca, Nadir, Ferran Mayans, Arnau Marsillach, Jordi Coll, Marc Busquets, Ferran Sacrest, Mobi, Òscar i Bata.

Campionat de Catalunya de 1a divisió sènior femení
C.VÒLEI OLOT”Hotel l’Alta Garrotxa”- CV AA Llars Mundet : 3 – 2 (25-20,23- 25, 25-15, 19-25, 15-10)

Lluita intensa per endur-se el partit amb constants alternances en el marcador. L’Olot va poder dominar a l’equip rival sempre que va mantenir viva la recepció i la defensa, ja que en atac no estava particularment encertat. En les fases del partit en què aquests elements van caure, l’Olot també va caure i va perdre el joc de la xarxa en què el bloqueig dels Llars Mundet es va impossar. Per sort, en aquest intercanvi de cops, finalment, en va sortir beneficiat l’Olot que va fer un cinquè set molt consistent.

Jugadores: Cris Roura, Míriam Nieto, Júlia Serra,  Marina Sánchez, Helena Ortiz,  Sandra Martínez, Estel Pozo,  Cris Usan, Neus Cros i  Paula Busquets.

Campionat de Catalunya de 2a divisió sènior masculí
C.VÒLEI OLOT “Gavines i Passarells” . Cv Cubelles: 3 – 0 ( 25-19, 25-11, 25-22)

Sense fer un gran partit, la banda del peix va treure la feina amb molta serietat i senzillesa. L’Olot sempre va ser superior en tots els llocs del terreny de joc, en la xarxa, la bona feina dels centrals va ofegar l’atac del Cubelles i a darrera gran actuació del lliure Nadales que va permetre als locals tenir moltes opcions de segons atacs.

Jugadors: Edu Font, Ferran Mayans, Berna, Pau Santaeulària, Frank Busquets, Carlos, Marc Baldó, Ruben Nadales,  Jep i Durban

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet i juvenil femení
C.VÒLEI OLOT – CV Esplugues

Feia por la visita del potent Esplugues i es van confirmar totes les sospites, ja que sense ser l’equip que havia estat, dels sis punts en joc, cinc van ser per les visitants i un per les locals.

Les juvenils van tornar a la vella història, dos sets de pena en què només van poder fer 14 punts en cada set. Canvis i entrada de Cadets en l’equip que va revolucionar una mica el panorama, es va poder guanyar el tercer amb un ajustat 29 a 27 i es lluitar el quart que es va perdre per 25 a 27. Preocupant la dinàmica de l’equip que s’enfonsa amb molta facilitat.

El Cadet va començar molt bé, amb control i actitud i es va endur els dos primers sets amb la participació de totes les jugadores i parcials de 25-19 i 25-21, però a partir d’aquí van coincidir dos coses, una sèrie de canvis tàctics locals que van descol·locar l’equip i el despertar d’un Esplugues que ho tenia tot perdut. Va augmentar la intensitat del servei visitant i va caure la recepció local, i van augmentar considerablement els errors no forçats olotins que van portar l’empat en el marcador, 21-25 i 18-25. El cinquè set va ser un frec a frec, però amb empat a 13 en el marcador, l’Olot es va tornar a equivocar i va donar la victòria en safata de plata a les visitants.

Jugadores Juves. Berta Roca, Júlia Malibran, Neus Cros, Marina Sánchez, Laura Grauvilardell, Lluna Aumatell,  Estel Pozo, Berta Malibran i Daphne Galindo

Jugadores Cadets: Aina Rodés, Júlia Sabé, Neus Ribes, Bruna Granados,  Maria Barranco, Estel Cerezo, Aina Font, Jana Font i Amanda Viladecans

Campionat de Catalunya de 1a divisió Cadet masculí
C.VÒLEI OLOT”Espuña” – CV Monjos  : 3 – 2 (25-13, 21-25, 25-22, 18-25, 15-7)

Bon partit, molt bon partit en què els dos equips es van dedicar a jugar a VÒLEI i que sempre van mantenir les opcions a la victòria. L’Olot va fer un primer set perfecte i no va donar cap opció a un sorprès Monjos. Però els visitants es van refer i van aconseguir igualar el marcador fins a un dramàtic empat a dos en el marcador. Aquí l’Olot ho va tenir més clar, i gràcies a la feina del lliure que va defensar tot i més, es va fer un set sense gaires patiments. Bona victòria que consolida l’equip a la part alta de la classificació.

Jugadors. Guillem Matabosch, Lluc Davesa, Martí Terrades, Eudald Sagué, Lluc Carrillo, Eliat, Miquel Ferrer, Aran Fernandez i Martí Sucarrats.

Campionat de Catalunya de 2a divisió infantil femení
Cv Premià de Dalt – C.VÒLEI OLOT : 3– 2 (18-25, 25-16, 28-26, 16-25, 15-7)

Partit estrany en què l’actuació d’un àrbitre molt inexpert i que, amb actitud xulesca, no  va atendre les recomanacions dels dos entrenadors, va complicar la vida als dos equips. En el desconcert, les locals, amb més edat, en van sortir beneficiades.

Jugadores: Prat, Santaeulària, Canalies, Guix, Coma, Colldecarrera, Burch i Font.